Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Tanışma köşesi

balans

Yeni Üye
15 Şub 2010
1
0
0
34
okuyarak öğrenme ve okuduğum yazıların yazarlarıyla sohbet edebilme imkanı.. ne güzel bi fırsat. benim sohbet edebilecek, derdimi anlatacak kimsem yok. kendimi yıllarca 'anlaşılamayan' olarak yaftaladım, belki de bi çok kişiyi engelledim, yaklaştırmadım kendime bilemiyorum. ama artık anlaşılmak istiyorum, daha da ötesi aslında ben kendimi anlamak istiyorum, tanımak istiyorum.
lütfen beni daha anlaşılır kılın.
sevgilerimle..

serotonin

Yeni Üye
1 Mar 2010
109
0
0
51
Felsefe hakkında pek bilgim yok, bilimsel anlamda yani, lakin felsefeyi içinde barındırmayan bir hayat da yok galiba...
Niye mi burdayım?... bilmiyorum.

Bir an olmak istedim.

elif

Yeni Üye
13 Mar 2010
6
0
0
37
1. sınıf felsefe ögrencisiyim!!! güzel ve dopdolu bir forum katılmak istedim aranıza:)

baloooncu

Yeni Üye
19 Mar 2010
3
0
0
85
Selam..

Acıkınca okurum
Okudukça yazarım
Susayınca dinlerim
Dinledikçe susarım

Okurum yazarım dinlerim susarım
Kağıt kalem göz kulak ağız boğaz
Şükürler olsun var da hani
Pek konuşkan değilimdir yani..

K

kuzeys

Ziyaretçi
sevgili agnostik, spinozanın tanrısı doğa yada töz olmasaydı sanırım işe senin ruhunu silmekle başlardı, çünkü rivayete göre spinoza'nın okulunun kapısında bilmeyenler girmesin diye bir cümle var. Bu anlayış modern deyimle folk kültürü içerisinde anlayıp bilmeden sorup soruşturmadan girmeyin yahut konuşmayın anlayışının ötesinde bir anlayıştır. Çünkü buradaki bilmek fiili sadece bilgi olayıp merak ve ilgininde karşılıdığıdır aynı zamanda. Bunun dışındaki tüm duygu ve düşünceler kanımca varoluş ve varlık tartışmasının göstergesidir :) esenlikle kal..

wahym

Yeni Üye
10 Nis 2010
1
0
0
36
Herkese merhabalar,

Soru işaretlerimin hasat mevsimi geldi, imece usulü yaparız diye aranıza katıldım. Yaşım 21, felsefe-psikoloji alanlarına ilgim var, bilgim yok sayılır.

İyi paylaşımlar..

tribalistic

Yeni Üye
11 Nis 2010
90
0
0
43
Herkese merhaba; bende yeni bir üyeyim bu forumda.
Faydalı paylaşımlarda bulunmak ve bilgilenip, bilişmek dileğiyle...
Saygılar...

gizemli

Yeni Üye
21 Nis 2010
4
0
0
41
hayatımın baharındayım,bu görünen halim; içimde ise sonbahardayım.ama kuruyan dallarımı kimse asla göremiyor.göstermiyorum cünkü.saklıyorum...geleceğim icin bi sürü adım atmam gerekiyo farkındayım ama kılımı kıpırdatamıyorum.herkese umut dagıtırken kendi içimi susturuyorum.karmasık biriyim işte...aslında gayet aklı basında, mantıklı biriyim ama bazende vurdum duymaz olabiliyorum işte...

kamu yönetimi mezunuyum yani o talihsiz işsizlerin içindeyim bende.sanırım bu yüzden mevsimlerin sonbaharındayım...sanatı,yasamı,felsefeyi,insanları ve hayatı seviyorum.kısacası güzel olan herseyi yada bana iyi gelen herseyi desekte olur.
bu ara sesli konusmak işime gelmiyo sadece yazmak,ilk defa paylasmak istiyorum bişeyleri..işte bu yüzden buradayım ve sanrım dogru yerdeyim:)

M

monaliza

Ziyaretçi
Arkadaşlar hoşgeldiniz.Mutlu paylaşımlar yaşarız dilerim.

Anıl

Yeni Üye
3 May 2010
2
0
0
35
Merhaba, Ben Anıl, 20 yaşındayım. Kendimce doğru olan düşüncelerim var, tabi bunun önemsiz tarafı kendimce olması. Burda umuyorum ki hem fikir olduğum kişiler olacak veya karşı düşünce tarzını savunun kişiler olacak ve tartışacağız. Bunun sanal ortamda olması ne kadar verimli olabilir orası tartışılır ama dışardaki insanlara sürüden ayrıldığını belli etmek kasabın yanına gitmek gibi birşey, malum!

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Aramiza hos geldiniz umarim arzu ettiginiz sekilde paylasimlar yapabiliriz.

yağmurr

Yeni Üye
3 May 2010
5
0
0
41
Merhaba,ben felsefe bölümü öğrencisyim. insanların düşünmeye yeteri kadar önem vermediği bu dünya da,böyle bir sitede olmaktan mutluyum.
felsefe,psikoloji,kişisel gelişim vs...konulara yoğun ilgim var.Hep birlikte, güzel paylaşımlar diliyorum...

mnkdprsf

Yeni Üye
19 May 2010
1
0
0
35
siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler öğrencisiyim..bir araştırma içerisindeyiz ben ve birkaç arkadaşım..okulumuzda felsefe topluluğu kurmak için kaynak topluyoruz..bu işi ciddiye alıyoruz çünkü biz yalnızca "felsefe yapmak" değil; felsefeyi irdelemek, bilmek, benimsemek ve benimsetmek istiyoruz..siteyi inceleme fırsatım olmadı çok fazla..hatta birkaç dakika önce üye oldum :) güzel bir site olduğunu tahmin ediyorum..

kullanıcı.ismi

Yeni Üye
24 Haz 2010
1
0
0
30
daha felsefe dersi görmedim ya da bana felsefe çok güzel diyen olmadı ama felsefe böyl bir şey değil zaten .. bir gün elime bir kitap aldım (adını versem mi bilmiyorum :) ) ve sonra felsefe en çok ilgimi çeken konulardan biri oldu .. insan düşünerek ne olabilirse felsefe bunu sağlıyor bana .. ve forumun da bunu sağlayacağını umarak ( umduğumu bulacağımdan da eminim :) ) geldim ... hoşgeldim ...

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular