Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

zeynep1

Yeni Üye
14 Nis 2011
9
0
0
35
Hep aynı sessizlikle geliyor gece…
Hep aynı yalan dolan masalları dinliyorum yine…
Hep aynı yüzler, hep aynı sesler peşimde…
Anlatamıyorum, inandıramıyorum kendime…
Sen benim yarım kalan cümlelerimsin…
Hiç söyleyemediğim, söylemediğim o sözlerim…
Sen benim hiç ısınmayan ellerimsin…
Hiç unutamayan, unutmayan o kalbim…

Sen benim eksik kalan yerimsin…
Kapattığım pencereler, güneşlere çektiğim o perdelerim…
Sen benim hiç sevmediğim sessizliğimsin…
Kaybettiğim yolum, korktuğum karanlık, hiç tutamadığım o yeminlerim…
Sen benim terk ettiğim şehirlerimsin…
Düştüğüm çukur, uzanan ellerim, hiç tutunamadığım gidenlerim…
Sen benim kovulduğum cennetimsin!
Eğdiğim yüzüm, sövdüğüm aydınlığa hiç açamadığım gözlerim.

[video=youtube;Dg6gi34mqcI]http://www.youtube.com/watch?v=Dg6gi34mqcI[/video]

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
Yağmuru sevdim, gökkuşaklarından ötürü ama zamanla gökkuşaklarını göremez oldum. Artık gördüklerim sadece korkunç şimşeklerden ibaret... :(

glsezinrs

Yeni Üye
12 Ara 2010
1,358
0
0
64
Yağmuru sevdim, gökkuşaklarından ötürü ama zamanla gökkuşaklarını göremez oldum. Artık gördüklerim sadece korkunç şimşeklerden ibaret... :(

Sonbahar sendromu diyorlar buna..Biz de yapraklarımızı döküyoruz, içimiz üşüyor..Meraklanma, güneş yolda birillerine takılmış laflıyordur..Mutlaka gelecek...Öyle söyledi...

hilalgkb

Yeni Üye
6 Ocak 2011
49
0
0
29

Çocuk,

Her vedanın ardında bir bekleyeni vardır kimsenin bilmediği

Ve her gözyaşının altında bir dua kimsenin duymadığı

Çevir gökyüzüne başını.

Bakma arkana!

Daha sert basa basa, daha güçlü!

Anlat bu kara şehrin yollarına ak adımlarınla!

Gitmek yenilmek değil kazanmak da!

Gitmek gitmektir işte.

Hepsi bu.

glsezinrs

Yeni Üye
12 Ara 2010
1,358
0
0
64
Havalar birden soğudu..Tadım tuzum kaçtı..birden eve tatlı bir sıcaklık yayıldı..Kendimi düğümleyip altına kıvrıldığım battaniyeden burnumu çıkardım önce..Yaşasın kalorifer yanıyor..haydi şerefe! koca bardak kahve (ab-ı hayat)..kedişim mutlu..mırıl mırıl..yaşamak ne güzel...

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
Cebimizdeki para, yapılan zamları karşılamadığı zamanlar kapitalizme küfrederiz; diğer zamanlar susmayı tercih ederiz! (Mevlana)

NOT: Tabi ki Mevlana değil, Talha CAN...

glsezinrs

Yeni Üye
12 Ara 2010
1,358
0
0
64
Kafam allak bullak neyi nerden tutacağımı bilemiyorum.Sadece bıktım bıktım bıktım..Aklım ereli beri çatışan, sinsi sinsi birbirinin kuyusunu kazan insanların itişip tepişmesinden kusacağım..Bir göktaşı filan çarpsa diyorum hani...İnsanlar birbirini ısırmayı bırakıp can derdine düşseler...Aynı filmler..Aynı tezgahlar...Ben artık "aynı" değilim...Duyarlılığım törpüleniyor...Nerede, nasıl, yaşama tutunacağım bu kadar öfke , kan ve ikiyüzlülük içinde...Ateş düştüğü yeri yakacak..Yetkililer kınayacak..E... sonra...Dış güçler mi acep? 30 sene bu sorulur mu? el insaf..Kin ve kandan beslenen piranhalara döndük...Ey sağduyum..koş..tut beni..Sert bit kahve içeyim..kendime geleyim..Kendime geldikçe daha öfkelenip zırvalayım? bir kase yoğurt yiyip uyuyayım..Kabustur uyanınca geçer belki..

glsezinrs

Yeni Üye
12 Ara 2010
1,358
0
0
64
Sabah sabah bana çok iyi geldi...

"Benim halimden haber sorarsan,
Bir çift sözüm var sana, yürekten:
Sevginle gireceğim toprağa,
Sevginle çıkacağim topraktan." (Hayyam)

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
"Buyrun tartalım mı?" naraları atan çocuğun gülüşünü istesem peki?

P

Pyramos

Ziyaretçi
Kafam allak bullak neyi nerden tutacağımı bilemiyorum.Sadece bıktım bıktım bıktım..Aklım ereli beri çatışan, sinsi sinsi birbirinin kuyusunu kazan insanların itişip tepişmesinden kusacağım..Bir göktaşı filan çarpsa diyorum hani...İnsanlar birbirini ısırmayı bırakıp can derdine düşseler...Aynı filmler..Aynı tezgahlar...Ben artık "aynı" değilim...Duyarlılığım törpüleniyor...Nerede, nasıl, yaşama tutunacağım bu kadar öfke , kan ve ikiyüzlülük içinde...Ateş düştüğü yeri yakacak..Yetkililer kınayacak..E... sonra...Dış güçler mi acep? 30 sene bu sorulur mu? el insaf..Kin ve kandan beslenen piranhalara döndük...Ey sağduyum..koş..tut beni..Sert bit kahve içeyim..kendime geleyim..Kendime geldikçe daha öfkelenip zırvalayım? bir kase yoğurt yiyip uyuyayım..Kabustur uyanınca geçer belki..

Akıllı ve iyi niyetli insanlara özgü bir ada olması için neler vermezdim; öyle bir yer olsa ben bile vatansever kesilirdim.Albert Einstein:)

P

Pyramos

Ziyaretçi
"Buyrun tartalım mı?" naraları atan çocuğun gülüşünü istesem peki?
bir çocuğun gözlerimin içine bakarak gülmesinin bende yarattığı etki tarif edilemez bişi..onlar dünyanın en masum yaratıkları ve bu gücüde ordan alıyorlar.. kısaca çok şey istiyorsun hemde çook:)

E

evrensel-insan

Ziyaretçi
tartalım:) sadakati,sevgiyi ihaneti,nefreti yada bize yönelmiş herhangi bir duyguyu bilmek mi agır ? bilmemek mi? hissetmek mi agır hissedememek mi?

En "agiri" tum bunlarin ne oldugunu anlam ve icerik olarak insanoglunun hemfikir olma adina ortak temelde ortaya koyamamis ve koyamayacak olmasi.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular