- 31 Ara 2010
- 926
- 1
- 0
- 31
-
Öne çıkan konu
İnsanlık kokuşmuş bir at gübresi !!!
(Çok mu ağır? Bence, ağır olan hayat...)
İnsanlık kokuşmuş bir at gübresi !!!
Yağmuru sevdim, gökkuşaklarından ötürü ama zamanla gökkuşaklarını göremez oldum. Artık gördüklerim sadece korkunç şimşeklerden ibaret...![]()
bırakın bu ic karartıcı lafları yaaa!!
Kafam allak bullak neyi nerden tutacağımı bilemiyorum.Sadece bıktım bıktım bıktım..Aklım ereli beri çatışan, sinsi sinsi birbirinin kuyusunu kazan insanların itişip tepişmesinden kusacağım..Bir göktaşı filan çarpsa diyorum hani...İnsanlar birbirini ısırmayı bırakıp can derdine düşseler...Aynı filmler..Aynı tezgahlar...Ben artık "aynı" değilim...Duyarlılığım törpüleniyor...Nerede, nasıl, yaşama tutunacağım bu kadar öfke , kan ve ikiyüzlülük içinde...Ateş düştüğü yeri yakacak..Yetkililer kınayacak..E... sonra...Dış güçler mi acep? 30 sene bu sorulur mu? el insaf..Kin ve kandan beslenen piranhalara döndük...Ey sağduyum..koş..tut beni..Sert bit kahve içeyim..kendime geleyim..Kendime geldikçe daha öfkelenip zırvalayım? bir kase yoğurt yiyip uyuyayım..Kabustur uyanınca geçer belki..
bir çocuğun gözlerimin içine bakarak gülmesinin bende yarattığı etki tarif edilemez bişi..onlar dünyanın en masum yaratıkları ve bu gücüde ordan alıyorlar.. kısaca çok şey istiyorsun hemde çook"Buyrun tartalım mı?" naraları atan çocuğun gülüşünü istesem peki?
bir çocuğun gözlerimin içine bakarak gülmesinin bende yarattığı etki tarif edilemez bişi..onlar dünyanın en masum yaratıkları ve bu gücüde ordan alıyorlar.. kısaca çok şey istiyorsun hemde çook![]()
tartalım"Buyrun tartalım mı?" naraları atan çocuğun gülüşünü istesem peki?
tartalımsadakati,sevgiyi ihaneti,nefreti yada bize yönelmiş herhangi bir duyguyu bilmek mi agır ? bilmemek mi? hissetmek mi agır hissedememek mi?
bu da güzel be üstadımEn "agiri" tum bunlarin ne oldugunu anlam ve icerik olarak insanoglunun hemfikir olma adina ortak temelde ortaya koyamamis ve koyamayacak olmasi.