- 30 Nis 2012
- 1,302
- 1
- 0
- 43
Sen yazdıklarına yazı mı diyorsun?
bu ne demek şimdi...???
Ben demiştim sen yetişkin bir çocuksun diye. Bir de benimle aşık atmaya çalışıyorsun.
Kadir Uzun'un yazdıklarının zannettiği kadar değerli olmadığının ifadesi.
Kadir Uzun'un yazdıklarının zannettiği kadar değerli olmadığının ifadesi.
diyebiliyorsun.İşte senin kafan ancak bu kadar çalışabiliyor.Ha bir de baskalarinin kendi dusunce ve bilgilerini dile getirmesinden site adina mutluluk duyarim.
Gerci bu son cumle size japonca gelebilir ya, neyse!
siz de dahil olmak üzere, bütün katılımcılardan; uzaklaştırma cezaları konusunda karar alma yetkisi taşıyan ( bir bakıma da yöneticileri bu yükten kurtaran) bir kurul oluşturulması yönünde katkıda bulunmalarını istiyorum... felsefe forumunun ve dolayısıyla felsefenin iyiliği için...![]()
Senin yasağını kaldıran benim. Üstelik bunu yapmam için zorlanmadım.Ben kaldırmasaydım belki de yasağın hiç kalkmayacaktı. İşte senin mantık yürütme ve karşıdakini analiz edebilme kapasiten bu kadar. Ben de bu yüzden, yani senin olayları değerlendirmedeki yetersizliğin yüzünden söylediklerine değer vermiyorum. Yazdıkların da anlayış kapasiten kadar olabiliyor. Yasağını kaldırdığım için bana minnet duy demiyorum.Şu an burada yazıyor olma sebebin benim ve sen bana
diyebiliyorsun.İşte senin kafan ancak bu kadar çalışabiliyor.
bir yöneticinin taşıması gereken asgari sorumluluk duygusuna uygun olmadığı gibi; başkalarını 'çocuklukla' suçlayan ve ' büyümeye' davet eden birinin ortaya koyması gereken, olgunluğa da uygun olmayan ve hatta kafamdaki bardamu imajına da uymayan ... neye yoracağımı şaşırdığım, anlamsız ve kör bir atak...
Kadir Uzun'un yazdıklarını değersiz buluyorum. Bulamaz mıyım? Bunu daha önce de birden çok kez söyledim. Yazdıklarına saygı duymak zorunda değilim. Ben şekille ilgilenmem. Söylediklerinin içini doldurabilen insanların yazdıklarına değer veririm. Nezaketli cahillerden de hiç hazzetmem. Yöneticiyim diye kişisel fikirlerim olmayacak ve bunları söylemeyecek değilim.
Seninki gibi hic calismiyan kafalardan iyidir. En azindan calisiyor, kohnemis ideoloji ve dogrularla orumcek baglamiyor. Yasagi kaldiran senin vicdanin. Ne o seni tanri kabul edip gece gunduz ibadet mi edeyim. Sen once haksiz yere ve direktiflere uyarak yasakladigin icin bir ozur dile, gerisini dusunuruz.
Ayrica hala yetki sende, vicdanin rahat edecekse de tekrar yasakla, hic durma.
Kadir Uzun'un yazdıklarını değersiz buluyorum. Bulamaz mıyım? Bunu daha önce de birden çok kez söyledim. Yazdıklarına saygı duymak zorunda değilim. Ben şekille ilgilenmem. Söylediklerinin içini doldurabilen insanların yazdıklarına değer veririm. Nezaketli cahillerden de hiç hazzetmem. Yöneticiyim diye kişisel fikirlerim olmayacak ve bunları söylemeyecek değilim.
Sen çocukluk yapacaksın, iki kişi karşılıklı birbirinize söveceksiniz.Sonra atılacaksın ve ben haksız olacağım senden özür dileyeceğim.Sen ne dediğinin farkında mısın?
demek nezaketli cahillerden hoşlanmazsınız... (bu 'nezaketli cahil de ben oluyorum anlaşılan) ... ne tuhaf ben de nezaketsiz, ham, yarım aydın buçuk kişilerden hoşlanmam...yönetim anlayışınızın kalibresi belli oldu zaten...
Ya simdi oyle mi oldu. Ne de guzel kendini kandirma adina kendin ile celiskiye dusuyorsun. Senin beni yasaklamaile onu yasaklama arasinda zaman farki var ve bu zamanda gelen iki tane aldigin direktif var.
Mesajlar sitede duruyor. O yuzden kendi kendini kandirmasktan vazgec. Cunku bu vicdanini rahatlatmaz. Sen de biliyorsun ki senin om ile uyarindan sonra ben yazmadim, Ozcan yazdi. Sen de onu senin uyarilarina uymadigi icin yasakladin, peki beni neden yasakladin? Cunku iki tane mesaj yazildi biri mustafa'dan digeri fides'ten yalan mi?
Istersen mesajlari da buraya alintiliyabilirim.