Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Forumdan ayriliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
siz de dahil olmak üzere, bütün katılımcılardan; uzaklaştırma cezaları konusunda karar alma yetkisi taşıyan ( bir bakıma da yöneticileri bu yükten kurtaran) bir kurul oluşturulması yönünde katkıda bulunmalarını istiyorum... felsefe forumunun ve dolayısıyla felsefenin iyiliği için... :)

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Ben demiştim sen yetişkin bir çocuksun diye. Bir de benimle aşık atmaya çalışıyorsun.

Rica ederim. Ben otekilestirmekte baskalarini kendime benzetmekte ve kendi dusuncelerimi hic sorgulamamakta sizin ile asik atamam, ne haddime. "Aganin b..u ustune b.. olur mu, hic?"

Ben sadece kendi dusunce ve bilgilerimi dile getiririm o kadar. Ha bir de baskalarinin kendi dusunce ve bilgilerini dile getirmesinden site adina mutluluk duyarim.

Gerci bu son cumle size japonca gelebilir ya, neyse!

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
Kadir Uzun'un yazdıklarının zannettiği kadar değerli olmadığının ifadesi.

bir yöneticinin taşıması gereken asgari sorumluluk duygusuna uygun olmadığı gibi; başkalarını 'çocuklukla' suçlayan ve ' büyümeye' davet eden birinin ortaya koyması gereken, olgunluğa da uygun olmayan ve hatta kafamdaki bardamu imajına da uymayan ... neye yoracağımı şaşırdığım, anlamsız ve kör bir atak...

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Senin yasağını kaldıran benim. Üstelik bunu yapmam için zorlanmadım.Ben kaldırmasaydım belki de yasağın hiç kalkmayacaktı. İşte senin mantık yürütme ve karşıdakini analiz edebilme kapasiten bu kadar. Ben de bu yüzden, yani senin olayları değerlendirmedeki yetersizliğin yüzünden söylediklerine değer vermiyorum. Yazdıkların da anlayış kapasiten kadar olabiliyor. Yasağını kaldırdığım için bana minnet duy demiyorum.Şu an burada yazıyor olma sebebin benim ve sen bana
Ha bir de baskalarinin kendi dusunce ve bilgilerini dile getirmesinden site adina mutluluk duyarim.

Gerci bu son cumle size japonca gelebilir ya, neyse!
diyebiliyorsun.İşte senin kafan ancak bu kadar çalışabiliyor.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
siz de dahil olmak üzere, bütün katılımcılardan; uzaklaştırma cezaları konusunda karar alma yetkisi taşıyan ( bir bakıma da yöneticileri bu yükten kurtaran) bir kurul oluşturulması yönünde katkıda bulunmalarını istiyorum... felsefe forumunun ve dolayısıyla felsefenin iyiliği için... :)

Otekilestiren ve kendi dogrularini herkeste gormek isteyen zihniyet ile bu cok zor goruluyor. Belki 18. yuzyilda gecerli olurdu, ama 21. yuzyildayiz.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Senin yasağını kaldıran benim. Üstelik bunu yapmam için zorlanmadım.Ben kaldırmasaydım belki de yasağın hiç kalkmayacaktı. İşte senin mantık yürütme ve karşıdakini analiz edebilme kapasiten bu kadar. Ben de bu yüzden, yani senin olayları değerlendirmedeki yetersizliğin yüzünden söylediklerine değer vermiyorum. Yazdıkların da anlayış kapasiten kadar olabiliyor. Yasağını kaldırdığım için bana minnet duy demiyorum.Şu an burada yazıyor olma sebebin benim ve sen bana
diyebiliyorsun.İşte senin kafan ancak bu kadar çalışabiliyor.

Seninki gibi hic calismiyan kafalardan iyidir. En azindan calisiyor, kohnemis ideoloji ve dogrularla orumcek baglamiyor. Yasagi kaldiran senin vicdanin. Ne o seni tanri kabul edip gece gunduz ibadet mi edeyim. Sen once haksiz yere ve direktiflere uyarak yasakladigin icin bir ozur dile, gerisini dusunuruz.

Ayrica hala yetki sende, vicdanin rahat edecekse de tekrar yasakla, hic durma.

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
bir yöneticinin taşıması gereken asgari sorumluluk duygusuna uygun olmadığı gibi; başkalarını 'çocuklukla' suçlayan ve ' büyümeye' davet eden birinin ortaya koyması gereken, olgunluğa da uygun olmayan ve hatta kafamdaki bardamu imajına da uymayan ... neye yoracağımı şaşırdığım, anlamsız ve kör bir atak...

Kadir Uzun'un yazdıklarını değersiz buluyorum. Bulamaz mıyım? Bunu daha önce de birden çok kez söyledim. Yazdıklarına saygı duymak zorunda değilim. Ben şekille ilgilenmem. Söylediklerinin içini doldurabilen insanların yazdıklarına değer veririm. Nezaketli cahillerden de hiç hazzetmem. Yöneticiyim diye kişisel fikirlerim olmayacak ve bunları söylemeyecek değilim.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Kadir Uzun'un yazdıklarını değersiz buluyorum. Bulamaz mıyım? Bunu daha önce de birden çok kez söyledim. Yazdıklarına saygı duymak zorunda değilim. Ben şekille ilgilenmem. Söylediklerinin içini doldurabilen insanların yazdıklarına değer veririm. Nezaketli cahillerden de hiç hazzetmem. Yöneticiyim diye kişisel fikirlerim olmayacak ve bunları söylemeyecek değilim.

Senden zaten saygi bekleyen yok. Ama yanit yazacaksan "sun" eki ile degil, um eki ile yaz. Tabi yazacak bilgi ve dusuncen varsa!

Cehalet bilgisizlik ve bilginin dusuncenin onunu kapatmak adina yapilan her turlu otekilestirme ya da kendin gibi yapma girisimidir. Senin soylediklerin fikir degil; sadece karsindakini otekilestirmek ve senin gibi dusunmemek ile suclamak.

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Seninki gibi hic calismiyan kafalardan iyidir. En azindan calisiyor, kohnemis ideoloji ve dogrularla orumcek baglamiyor. Yasagi kaldiran senin vicdanin. Ne o seni tanri kabul edip gece gunduz ibadet mi edeyim. Sen once haksiz yere ve direktiflere uyarak yasakladigin icin bir ozur dile, gerisini dusunuruz.

Ayrica hala yetki sende, vicdanin rahat edecekse de tekrar yasakla, hic durma.

Sen çocukluk yapacaksın, iki kişi karşılıklı birbirinize söveceksiniz.Sonra atılacaksın ve ben haksız olacağım senden özür dileyeceğim.Sen ne dediğinin farkında mısın?

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60

demek nezaketli cahillerden hoşlanmazsınız... (bu 'nezaketli cahil de ben oluyorum anlaşılan) ... ne tuhaf ben de nezaketsiz, ham, yarım aydın buçuk kişilerden hoşlanmam...yönetim anlayışınızın kalibresi belli oldu zaten...

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Sen çocukluk yapacaksın, iki kişi karşılıklı birbirinize söveceksiniz.Sonra atılacaksın ve ben haksız olacağım senden özür dileyeceğim.Sen ne dediğinin farkında mısın?

Ya simdi oyle mi oldu. Ne de guzel kendini kandirma adina kendin ile celiskiye dusuyorsun. Senin beni yasaklamaile onu yasaklama arasinda zaman farki var ve bu zamanda gelen iki tane aldigin direktif var.

Mesajlar sitede duruyor. O yuzden kendi kendini kandirmasktan vazgec. Cunku bu vicdanini rahatlatmaz. Sen de biliyorsun ki senin om ile uyarindan sonra ben yazmadim, Ozcan yazdi. Sen de onu senin uyarilarina uymadigi icin yasakladin, peki beni neden yasakladin? Cunku iki tane mesaj yazildi biri mustafa'dan digeri fides'ten yalan mi?

Istersen mesajlari da buraya alintiliyabilirim.

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
demek nezaketli cahillerden hoşlanmazsınız... (bu 'nezaketli cahil de ben oluyorum anlaşılan) ... ne tuhaf ben de nezaketsiz, ham, yarım aydın buçuk kişilerden hoşlanmam...yönetim anlayışınızın kalibresi belli oldu zaten...

Hayır Kadir Uzun'u kastetmiştim.Demek plan bu oluyor.Kadir Uzun sataşıyor da sataşıyor, neticede bir süre sonra kendisine cevap veriliyor. Sonra siz uzlaştırıcı rolüyle gelip sonra aniden ters köşe yapıyorsunuz. Turgut Özal haberinden nemalanma meselesi geldi aklıma. Evet bugün birşeyler belli oldu burası kesin.

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Ya simdi oyle mi oldu. Ne de guzel kendini kandirma adina kendin ile celiskiye dusuyorsun. Senin beni yasaklamaile onu yasaklama arasinda zaman farki var ve bu zamanda gelen iki tane aldigin direktif var.

Mesajlar sitede duruyor. O yuzden kendi kendini kandirmasktan vazgec. Cunku bu vicdanini rahatlatmaz. Sen de biliyorsun ki senin om ile uyarindan sonra ben yazmadim, Ozcan yazdi. Sen de onu senin uyarilarina uymadigi icin yasakladin, peki beni neden yasakladin? Cunku iki tane mesaj yazildi biri mustafa'dan digeri fides'ten yalan mi?

Istersen mesajlari da buraya alintiliyabilirim.

Direktif mi? Şu an nasıl bulunuyorsun burada? Sen karşılık verdiğin için yasaklandın. Ben bu kısmı (karşılık vermeni) önemsememiştim. Ancak doğru olan yasaklanmandır çünkü karşılık veremezsin. Senin de yasaklanmış olman adil olandır.Tıpkı süresiz yasağının adaletsiz oluşu gibi.Bu adaletsizliği vurgulayan da mavidir ve söylediği de makuldur. Mesele bu kadar basit.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular