Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Forumdan ayriliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Kadir Uzun konu hakkında yorum yapamam fakat sürekli küçük beyinliler yazıp durmuşsunuz ki bu da bir hakarettir. Yöneticiler de bu ve benzer hakaret içeren cümlelerinize istinaden sizi yasaklamış olabilir. Bana da biri küçük beyinli yazsa tepki verirdim.

Ferdinand sizi cahillikle nitelemiş fakat bu konuda ben daha cahil olduğum için yazının içeriğine değil yazım dilinize baktım. Hakaret içeren cümleler var ancak sadece siz yazmamışsınız karşı taraf da yazmış bu durumda konu dışına çıkılmış, içerikten uzaklaşılmış.

Şu an burada olduğunuza göre geçmişe bir sünger çekip kaldığınız yerden hakaret ve aşağılamaya başvurmadan devam etseniz herkes için faydalı olur gibi düşünüyorum.

Farklı görüşlere saygının ben de sonuna kadar arkasındayım fakat hakaret de kişilik haklarına saygısızlıktır zaten...Siz kişilik haklarınızı savunurken farkında mısınız bilmiyorum sürekli aşağılama cümleleri kuruyorsunuz. Karşı tarafın kişilik hakları ne olacak?

Ben dusunceye ve bilgiye dusunce ve bilgi ile karsilik veremeyenlere ve kisilik hakkimi ihlal edenlere karsi nasil davranilacagi konusunda tecrubeli degilim. Misillememi de kendi beyin duzeyim ile yaparim.

Guzel de sen neden onca baslik ve mesajima yanit gelmedigine de baktin mi? Sonucta her beyin yanitini kendi aklinin dogrusuna dokununca veriyor. Burada da soz konusu olan sosyalizm. Baska yerde din olur tanri olur, milliyet olur, din ve tanri karsitligi olur v.s. Yani kimin biat ettigi konu ve kavram ne ise ancak o konuda ustelik "sun" satasmasi ile yanit veriyor. Cunku zaten yanitlar dusunce ve bilgi temelinde devam ediyorsa; o zaman sorun yok. Ne zaman dusunce ve bilgi bitiyor, iste o zaman "sun" satasmasive polemigi basliyor.

Ne bu sitede ne de baska yerde hic bir zaman bunu baslatan ben olmadim. Karsi taraf baslattiginda da ya once sabirli oldum ya da misilleme yaptim. Sen olsan ne yapardin? Yaani biri sana "sun" diye satasiyor ve dusunce ve bilgine dusunce ve bilgi ile yanit veremiyor. Seni polemige davet ediyor ve kisilik hakkini ihlal ediyor, ne yaparsin?

Nedir o "asagilama"cumleleri ornek verir misin? Yalnizornegi misilleme yaptigim cumlelerde degil; bilgi ve dusunce paylastigim cumlelerden vereceksiniz. Cunku misilleme zaten kisasa kisastir.

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
Bakiyorum yanitsiz geciyorsun? Neden sosyalizmi insan ve onun insanligi adina savunamiyorsun? Neden sosyalizmin guc otoritesini ve baskisini insan ve insanlik adina savunamiyorsun?

Neden hak ve ozgurlukler adina savunamiyorsun?

Bu temelde sosyalizm diger izmlerden ve fasizmden emperyalist saldirilardan farki nedir?

Hepsinin de masali "demokrasi/ozgurluk" degil midir?

AKP'nin politikasindan farki nedir?

Yani kendi inandigin ideolojik dogrularini baskasina dayatmak temelinde sosyalizmin farki nedir?

sabah çok erken işe gideceğim, ama bu konuları sizinle yarın tartışmak isterim... biliyorsunuz, ben de sosyalizmle ilgileniyorum... ve belki tartışmayı başarabiliriz...

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Ben dusunceye ve bilgiye dusunce ve bilgi ile karsilik veremeyenlere ve kisilik hakkimi ihlal edenlere karsi nasil davranilacagi konusunda tecrubeli degilim. Misillememi de kendi beyin duzeyim ile yaparim.

Guzel de sen neden onca baslik ve mesajima yanit gelmedigine de baktin mi? Sonucta her beyin yanitini kendi aklinin dogrusuna dokununca veriyor. Burada da soz konusu olan sosyalizm. Baska yerde din olur tanri olur, milliyet olur, din ve tanri karsitligi olur v.s. Yani kimin biat ettigi konu ve kavram ne ise ancak o konuda ustelik "sun" satasmasi ile yanit veriyor. Cunku zaten yanitlar dusunce ve bilgi temelinde devam ediyorsa; o zaman sorun yok. Ne zaman dusunce ve bilgi bitiyor, iste o zaman "sun" satasmasive polemigi basliyor.

Ne bu sitede ne de baska yerde hic bir zaman bunu baslatan ben olmadim. Karsi taraf baslattiginda da ya once sabirli oldum ya da misilleme yaptim. Sen olsan ne yapardin? Yaani biri sana "sun" diye satasiyor ve dusunce ve bilgine dusunce ve bilgi ile yanit veremiyor. Seni polemige davet ediyor ve kisilik hakkini ihlal ediyor, ne yaparsin?

Ben fazla takılmıyorum bu tür yaklaşımlara bana da çok ters cümleler yazan arkadaşlar oldu kendimi savundum ve konuyu kapattım. Üzerine günlerce yazmazdım çünkü herkesin kendine göre bir görüş açısı var. Bir konuda uzman kişiler bile yeri geliyor aynı noktada buluşamıyor.

Konu hakaret tarzında uzadığı zaman ise seviye düşüyor. Hakaret etmek yerine sizinle aynı görüşte değilim demek yeterli bence.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Ben fazla takılmıyorum bu tür yaklaşımlara bana da çok ters cümleler yazan arkadaşlar oldu kendimi savundum ve konuyu kapattım. Üzerine günlerce yazmazdım çünkü herkesin kendine göre bir görüş açısı var. Bir konuda uzman kişiler bile yeri geliyor aynı noktada buluşamıyor.

Konu hakaret tarzında uzadığı zaman ise seviye düşüyor. Hakaret etmek yerine sizinle aynı görüşte değilim demek yeterli bence.

Ben de genelde onu yapiyorum. Ama buradaki konu erisimimin haksiz yere elimdsen alinmasi konusu. Yoksa karsilikli yazismalarda is cigrindan cikacagi zaman kontrol altina alirim ve tartismayi keserim. Siteye bakarsan bunun orneklerini de gorursun.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Ben de genelde onu yapiyorum. Ama buradaki konu erisimimin haksiz yere elimdsen alinmasi konusu. Yoksa karsilikli yazismalarda is cigrindan cikacagi zaman kontrol altina alirim ve tartismayi keserim. Siteye bakarsan bunun orneklerini de gorursun.

Peki o zaman bu aşamadan sonra söylenecek pek bir şey yok...

İyi geceler

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Ben buralardayım...Belki çözümlersiniz problemlerinizi ben yazıları takip ediyorum sürekli farklı görüşleri de okuyorum kimsenin karşısında değilim sadece hakareti sevmiyorum bu sebeple bu konuya dahil oldum:) Ferdinand ile ilk gün biz de ters düştük ama uzatmadık başka kişilerle de sorun yaşadım kapandı gitti. Her neyse karar sizin.

Tekrar herkese iyi geceler

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Bu başlığı değiştirip "Forumdan bir türlü ayrılamıyorum" yapmak yerinde olur. Yahut "Forumdan ayrılmak istemiyorum lütfen kal desin birileri" de olabilir.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Asıl soru "Forumdan Ayrılıyorum" başlığını açıp ayrılamamanız sizi nasıl rahatsız etmiyor?

Endiselenmene gerek yok. Ne kaliciyim ne de bu basliktan baska bir yerde yazacagim. Sadece yanit gelirse yazacagim. Ayrica bir ricam var, onu bekliyorum.

Yonetimden hem kendi adima hem de site okur ve yazar kitlesi adina tek bir sey rica edecegim.

O da bunca emek vererek paylastigim her baslik ve yaziya erisim hakki.

Bu da en cok yazanlar listesinde adimin belirmesi ile saglanacak. Adim temelinde evrensel-insan lakapli baslik ve mesajlarima da erisebilmeyi umuyorum.

Kah adim kah lakabim olarak benim ile iletisime gecen tum yazar arkadaslara tesekkurler.

Saglicakla kalin.

Ara sira siteye erisim alip, ozel mesajlara bakacagim. Eger benim ile bilgi ve dusunce alis verisi yapmak isteyen yazarlar olursa, onlara benim ile nerede iletisim kuracaklarini da soyleyebilirim. -K.U.-

Su sicak ortam bitince ve yanitlar kesilince ve de ricam yerine gelince; gidecegim. Musterih ol. Bir birey kararini sorgulayarak ve dusunerek ve de bilincinde ve farkinda olarak verir. Kararimdan donmem icin yani sitede tekrar bir uye olarak dusunce ve bilgi paylasimina baslamam icin; sartlarin olusmasi lazim. Onu da bu baslikta acikladim.

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Eğer gidecekseniz gidersiniz. Giderim ancak şunlar şunlar olursa gibi bir insiyatifiniz yoktur.Ben de dahil kimsenin böyle bir insiyatifi olamaz. Buraya yeniden erişim sağlamanızın nedeni, yasağınızın süresiz oluşunun benim tarafımdan mantıksız bulunuşudur. Şu an forumda aktif tek yönetici benim. Bu nedenle kendi insiyatifimi kullanmak durumundayım. Böyle anlamsız bir şey de duymadım.Zaten gerçekleştirileceğini de düşünmüyorum çünkü insanlar bundan sıkıldı artık.Siz de insanları sıkboğaz etmeyin. Bu kadar zor mu?

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Eğer gidecekseniz gidersiniz. Giderim ancak şunlar şunlar olursa gibi bir insiyatifiniz yoktur.Ben de dahil kimsenin böyle bir insiyatifi olamaz. Buraya yeniden erişim sağlamanızın nedeni, yasağınızın süresiz oluşunun benim tarafımdan mantıksız bulunuşudur. Şu an forumda aktif tek yönetici benim. Bu nedenle kendi insiyatifimi kullanmak durumundayım. Böyle anlamsız bir şey de duymadım.Zaten gerçekleştirileceğini de düşünmüyorum çünkü insanlar bundan sıkıldı artık.Siz de insanları sıkboğaz etmeyin. Bu kadar zor mu?

Yazdiklarim sadece samimi bir aciklamadi. Siz onaylayasiniz ya da onaylamayasiniz diye yazmadim. Boyle bir istemim de yok. "sartlar olgunlasirsa" demek "ben bunu istiyorum" demekj degildir.

Ben kimseyi ne sikbogaz ediyorum, ne de s1k1yorum. Benden nasil bir fiziksel temas aliyorsunuz? Bu bilime ters bir algi. Bu tamamen varligima tahammul gosteremeyen sizin alginiz. Baska kimseyi bagladigini da dusunmuyorum. Bir ricaya bile tahammul edememeniz bunu gosteriyor. Ayrica o rica sizden degil; teknik olanagi ve bilgisi olan adminden.

Tekrar sorayim; varligim sizi neden rahatsiz ediyor?

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Siz çok bilgili olduğunuz için sizinle yarışamıyorum.

Bu başlığı açan da yazan da sizsiniz. Dediğinizi neden yapamıyorsunuz? Ya da yapamayacağınız şeyin başlığını neden açıyorsunuz?

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Siz çok bilgili olduğunuz için sizinle yarışamıyorum.

Bu başlığı açan da yazan da sizsiniz. Dediğinizi neden yapamıyorsunuz? Ya da yapamayacağınız şeyin başlığını neden açıyorsunuz?

Ben bu sorulari ve bir kismini daha dun aciklamistim, hem de samimiyetle.

Neden yarismak istiyorsun? Bilgi yarismak icin degil; paylasmak ve kullanmak icin vardir.

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Biliyor musunuz, size ne zaman tolerans gösterildiyse bunu hep suistimal ediyorsunuz. Hiç şaşmıyor. Sizin şart koşma lüksünüz yok. Ayrılırım ama şöyle şöyle olursa diyecek bir insiyatifiniz yok.Zaten sizin de ayrılmaya niyetiniz yok. Bu tarz isteklerle zamana oynuyorsunuz. Açılış tarihi 02 Mart 2012 bugün 09 Ocak 2013 herşeyi anlatıyor. Biraz daha bekleyin de yıl dönümünde ayrılırsınız böylece daha anlamlı olur.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular