- 1 Kas 2012
- 3,434
- 1
- 0
- 70
Kadir Uzun konu hakkında yorum yapamam fakat sürekli küçük beyinliler yazıp durmuşsunuz ki bu da bir hakarettir. Yöneticiler de bu ve benzer hakaret içeren cümlelerinize istinaden sizi yasaklamış olabilir. Bana da biri küçük beyinli yazsa tepki verirdim.
Ferdinand sizi cahillikle nitelemiş fakat bu konuda ben daha cahil olduğum için yazının içeriğine değil yazım dilinize baktım. Hakaret içeren cümleler var ancak sadece siz yazmamışsınız karşı taraf da yazmış bu durumda konu dışına çıkılmış, içerikten uzaklaşılmış.
Şu an burada olduğunuza göre geçmişe bir sünger çekip kaldığınız yerden hakaret ve aşağılamaya başvurmadan devam etseniz herkes için faydalı olur gibi düşünüyorum.
Farklı görüşlere saygının ben de sonuna kadar arkasındayım fakat hakaret de kişilik haklarına saygısızlıktır zaten...Siz kişilik haklarınızı savunurken farkında mısınız bilmiyorum sürekli aşağılama cümleleri kuruyorsunuz. Karşı tarafın kişilik hakları ne olacak?
Ben dusunceye ve bilgiye dusunce ve bilgi ile karsilik veremeyenlere ve kisilik hakkimi ihlal edenlere karsi nasil davranilacagi konusunda tecrubeli degilim. Misillememi de kendi beyin duzeyim ile yaparim.
Guzel de sen neden onca baslik ve mesajima yanit gelmedigine de baktin mi? Sonucta her beyin yanitini kendi aklinin dogrusuna dokununca veriyor. Burada da soz konusu olan sosyalizm. Baska yerde din olur tanri olur, milliyet olur, din ve tanri karsitligi olur v.s. Yani kimin biat ettigi konu ve kavram ne ise ancak o konuda ustelik "sun" satasmasi ile yanit veriyor. Cunku zaten yanitlar dusunce ve bilgi temelinde devam ediyorsa; o zaman sorun yok. Ne zaman dusunce ve bilgi bitiyor, iste o zaman "sun" satasmasive polemigi basliyor.
Ne bu sitede ne de baska yerde hic bir zaman bunu baslatan ben olmadim. Karsi taraf baslattiginda da ya once sabirli oldum ya da misilleme yaptim. Sen olsan ne yapardin? Yaani biri sana "sun" diye satasiyor ve dusunce ve bilgine dusunce ve bilgi ile yanit veremiyor. Seni polemige davet ediyor ve kisilik hakkini ihlal ediyor, ne yaparsin?
Nedir o "asagilama"cumleleri ornek verir misin? Yalnizornegi misilleme yaptigim cumlelerde degil; bilgi ve dusunce paylastigim cumlelerden vereceksiniz. Cunku misilleme zaten kisasa kisastir.