Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Forumdan ayriliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Görüşlerinizde yönetimi bu kadar rahatsız eden ne vardı? Politik konulara mı değindiniz ya da yönetimi zora sokacak konularda mı yazdınız? Ferdinad bir daha olmayacak yazmış alttaki mesajında bu yeterli değil mi? Sonuçta o da yönetimde...

Olur mu öyle şey sayın dijital.Burası insanları görüşleri nedeni ile uzaklaştıran bir platform değildir. Ben buraya üye olduğumdan beri böyle birşey görmedim.Zaten esas mesele de bu. Gerçek dışı şeylerle burayı işgal edip insanların zamanını boşa harcatmak.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
pardon... sn. evrensel'in alıntıladığı mesajı yazmıştım; ama o arada, sn.bardamu'nun 'konuyu gereğinden fazla uzatmayalım'... anlamındaki mesajı ekrana gelmiş, kendisine bu noktada hak verdiğim için, evrensel'in alıntıladığı mesajımı geri çektim ve bir uyumsuzluk oldu... neyse... iletişimi de tartışmayı da öğrenebileceğimiz konusunda umutluyum....

Su "umudunu" aciklasan da, bizlerde "umutlansak" :)

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Olur mu öyle şey sayın dijital.Burası insanları görüşleri nedeni ile uzaklaştıran bir platform değildir. Ben buraya üye olduğumdan beri böyle birşey görmedim.Zaten esas mesele de bu. Gerçek dışı şeylerle burayı işgal edip insanların zamanını boşa harcatmak.

Bir kisiye yapilan haksizliga goz yummak ve onun yaptigi misillemeyi bahane edip o kisiyi uzaklastirmanin anlami nedir? Ya da o kisiyi haksizlik yapan ile ayni kefeye koymak?

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Kendisiyle yaptığım tartışmalarda söylediklerinin yanlışlığını kaynak göstererek ortaya koyduğum için bana karşı bir kompleks besliyor. Sizin (dijital) tespit ettiğiniz kompleksin, haliyle burada yaşanan meselenin temeli budur. Ancak elbette bunu bu şekilde dışarıya yansıtamayacağından burada kendisi tarafından çevrilen filme maruz kalıyoruz.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Görüşlerinizde yönetimi bu kadar rahatsız eden ne vardı? Politik konulara mı değindiniz ya da yönetimi zora sokacak konularda mı yazdınız? Ferdinad bir daha olmayacak yazmış alttaki mesajında bu yeterli değil mi? Sonuçta o da yönetimde...

O soruyu rahatsiz olanlara soracaksin. Ilgisi yok. Sadece onlarin dogrularina uymayan dusunce ve bilgi dile getirdim. Yapilan da bu bilgi ve dusunceye gelen her turlu hak ve kisilik ihlali saldiriya, ben misilleme yapana kadar sessiz kalinmasi ve misilleme sonucu erisimimin engellenmesi idi.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Kendisiyle yaptığım tartışmalarda söylediklerinin yanlışlığını kaynak göstererek ortaya koyduğum için bana karşı bir kompleks besliyor. Sizin (dijital) tespit ettiğiniz kompleksin, haliyle burada yaşanan meselenin temeli budur. Ancak elbette bunu bu şekilde dışarıya yansıtamayacağından burada kendisi tarafından çevrilen filme maruz kalıyoruz.

Evet kisinin kendi sozu kendisini ortaya koyar. Senin dile gelen bilgi ve dusuncelere yasnit verememen seni komplekse sokabilir. Belki de o yuzden yanit yazmama adina, "sun" temelli polemige yonelip, kendi kompleksini bastirmaya calisiyorsun.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83

Görüşlerim yüzünden yazmıştı arkadaş o yüzden sordum...

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Nasil da kendi biat ettigin konuyu seciyorsun. Yalniz dogaldir, her beyin kendi sinirlarini zorlayan konu ve kavramda komplekse duser.

Elbette bu konuyu örnek vereceğim çünkü sizin cehaletinizi en berrak şekilde tespit edebileceğim konu üzerine kafa yorup öğrenmeye çalıştığım konudur.Neden tedirgin oldunuz?

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Koskoca insanlarız, belli yaşa gelmişiz uğraştığımız mevzulara bakın. Burası insanların duygusal patlamalarını dökecekleri bir ıslahane mi? Kin beslemek, çocukça hallere bürünmek,burada kalmayacam demek,derdini anlattıktan sonra gidememek, kendi kalışını forumun geleceği ve iyiliği ile eşlemek, gidişi bir tiyatroya dönüştürüp içindeki ızdırabı dindirmeye çalışmak. Bu melodram tutmaz.Bu melodram beğenilmedi ama siz devam bölümlerini çekmekte ısrarcısınız. Esas itici olan budur. Sizinle daha ne kadar çocuk olmam gerekiyor. Sanmıyorum bunun bir sınırı olsun.Sizin merheminiz bende değil.

Nihayet vicdaniniz size sizin de caresizliginizi ortaya koydurttu. Yalniz bu mevzu degil; kisilik hakki ihlali ve yapilan haksizlik. Tabi bunu algilamak birey bilinci gerektirir. Itici olan sizin hala kendi hatalarinizi gorememeniz. Ayrica neden yanit yaziyorsunuz, yazmayin. Yazmadan durabilecek misiniz?

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Elbette bu konuyu örnek vereceğim çünkü sizin cehaletinizi en berrak şekilde tespit edebileceğim konu üzerine kafa yorup öğrenmeye çalıştığım konudur.Neden tedirgin oldunuz?

Cehalet tek bilginin kendi dogrulari oldugunu sanmak ve ona biat etmektir. Ustelik beyni yeni bilgilere kapatmak ve biat ettigine sorgusuz sualsiz teslim olmaktir. Onu savunabilmek adina her seyi goze almaktir. Karsi bir goruse tahammul edememektir. Tum bunlarin getirdigi kendi dogrulari olmayan dile gelenleri otekilestirmektir. Ustelik bunu da kendi bilgi ve dusuncesi ile yapamamaktir. Neden tedirgin olayim. Sonucta sizin aklinizin siniri ve zayif noktaniz da o konu.

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Cehalet tek bilginin kendi dogrulari oldugunu sanmak ve ona biat etmektir. Ustelik beyni yeni bilgilere kapatmak ve biat ettigine sorgusuz sualsiz teslim olmaktir. Onu savunabilmek adina her seyi goze almaktir. Karsi bir goruse tahammul edememektir. Tum bunlarin getirdigi kendi dogrulari olmayan dile gelenleri otekilestirmektir. Ustelik bunu da kendi bilgi ve dusuncesi ile yapamamaktir. Neden tedirgin olayim. Sonucta sizin aklinizin siniri ve zayif noktaniz da o konu.

Şimdi bu başlığı takip eden kimseler varsa http://www.felsefe.net/felsefe/74180-sosyalizm-neden-basarili-olamadi.html <<<bu başlıktaki 7. ve 10. mesajımı okusunlar neyin ne olduğu nettir. Kadir Bey'in benimle ve yönetimle ne derdi varın cevabı burada.Boş boş boş boş vaktiniz varsa bir bakıverin.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Neden tedirgin oldunuz? http://www.felsefe.net/felsefe/74180-sosyalizm-neden-basarili-olamadi.html başlığı gündeme gelince mi yazmanın kesilmesi gerekiyor?

Yoo bilgi ve dusunceniz varsa, c/p yapmiyacaksaniz, "sun" polemigine sapmayacaksaniz. Sorun tabiki yok.

Mesela sosyalizmin her turlu guc otorite baski kullanimini bana insan ve onun insanligi adina aciklayiniz. Bir kisiye kendi dogrularini kabul etmiyor diye baski kurmak nasil bir insanlik anlayisidir?

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Şimdi bu başlığı takip eden kimseler varsa http://www.felsefe.net/felsefe/74180-sosyalizm-neden-basarili-olamadi.html <<<bu başlıktaki 7. ve 10. mesajımı okusunlar neyin ne olduğu nettir. Kadir Bey'in benimle ve yönetimle ne derdi varın cevabı burada.Boş boş boş boş vaktiniz varsa bir bakıverin.

Benim bakis acim insan onun sosyo-psikolojisi niteligi ve yasam degeridir. Bana sosyalizmi insan v e insanlik adina savununuz. Yani bir kisiye/kitleye zorla baski ile sosyalizmin dogrularini kabul ettirmeyi ve kabul etmeyenlerin bertaraf edilmesini ve bunlarin insanlik icerdigini aciklayiniz. Ayrica hak ve ozgurlukler olarak da degerlendiriniz.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Kadir Uzun konu hakkında yorum yapamam fakat sürekli küçük beyinliler yazıp durmuşsunuz ki bu da bir hakarettir. Yöneticiler de bu ve benzer hakaret içeren cümlelerinize istinaden sizi yasaklamış olabilir. Bana da biri küçük beyinli yazsa tepki verirdim.

Ferdinand sizi cahillikle nitelemiş fakat bu konuda ben daha cahil olduğum için yazının içeriğine değil yazım dilinize baktım. Hakaret içeren cümleler var ancak sadece siz yazmamışsınız karşı taraf da yazmış bu durumda konu dışına çıkılmış, içerikten uzaklaşılmış.

Şu an burada olduğunuza göre geçmişe bir sünger çekip kaldığınız yerden hakaret ve aşağılamaya başvurmadan devam etseniz herkes için faydalı olur gibi düşünüyorum.

Farklı görüşlere saygının ben de sonuna kadar arkasındayım fakat hakaret de kişilik haklarına saygısızlıktır zaten...Siz kişilik haklarınızı savunurken farkında mısınız bilmiyorum sürekli aşağılama cümleleri kuruyorsunuz. Karşı tarafın kişilik hakları ne olacak?

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Ferdinand Bardamu;116162]http://www.felsefe.net/felsefe/74180-sosyalizm-neden-basarili-olamadi.html Bir de 19. mesaj var. Bu tiyatroyu sevdiyseniz onu da okuyun derim.

Bakiyorum yanitsiz geciyorsun? Neden sosyalizmi insan ve onun insanligi adina savunamiyorsun? Neden sosyalizmin guc otoritesini ve baskisini insan ve insanlik adina savunamiyorsun?

Neden hak ve ozgurlukler adina savunamiyorsun?

Bu temelde sosyalizm diger izmlerden ve fasizmden emperyalist saldirilardan farki nedir?

Hepsinin de masali "demokrasi/ozgurluk" degil midir?

AKP'nin politikasindan farki nedir?

Yani kendi inandigin ideolojik dogrularini baskasina dayatmak temelinde sosyalizmin farki nedir?

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular