aynı şeyleri yazıyoz sen daha renke menge girmişsin. renk falan mal işleri boşuna vakit kaybetme.
cevabım onaylansın görürsün ama eskide çıkar orada.
Şu durumda Güney Doğu'da yaşayan Kürtlerin bağımsız olmak için olgunlaşmadıklarını ve bağımsızlıkları veya
yarı bağımsızlıkları için ortam olmadığını söyleyebilirim.
Bir kere yazıları adım adım yorumlayamazsın. Hep aynı hatayı yapıyon.
Paragrafları bütünüyle yorumla. Bir cümle cımbızlayıp sana göre ortam yok onlara göre var diyemezsin.
Ben eğitimli sayılan biriyim, bakma anti-ego olduğuma. En azından ünimizi okuduk.
Ben diyorum ki ortam yok. Çıkıp taş atan veletlere göre ortam olabilir.
Bombacılara göre de ortam olabilir. Ben onları insandan saymıyorum.
Matematiksel analize göre ortam yok. Çünkü bağımsız idareyi yapabilecek ve bölgede
yaşamı oluşturacak miktarda eğitimli Kürt yok.
Kürt doktorlar Türkiyeyi bırakıp orada çalışacak mı? Kürt siyasetçiler yeterli mi?
HDP bile Avrupadaki Kürtleri çağırdı yeterli eleman yok diye. BDP zamanında özellikle.
İnsan yok insan.
Çok baydırdın konuyu. Patates püresi yapıyom ben.
Bak benim anam da uzm doktor, saldırgan hastalara karşı bi lafı var : bir de eğilip düzdüreyim mi kendimi? diye. Öforik iyimserlikte
o laf çok uyuyor. Kimse kendini mal yerine koymak istemez. Adam ölüyor sen diyorsun ki ordan bak prizmadan renk geçmiş bilmemne geçmiş. Ben gelişmiş fizik eğitimi gördüm zaten ünide, yazılımda lazım oluyor.
.sen mangalcı mısın peki? hayatında hiç mangal yapmışlığın var mı?
Mavi Marmara'dan tutuklananlara su ve yemek veriyorlar. Suyun dışı mavi plastik.
Bizimkiler alışkın değil. İsrail polisine bizi zehirleyecek misiniz? diye soruyor bizim aşırı
İslamcılar. İsrail polisi siz salaksınız, biz sizin düşmanınız değiliz, ayrıca o içtiğin su Türkiye'den geliyor diyor.
Aynen yaşanan olay. (Nestle)