Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Şuan ne düşünüyorsunuz?

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
Saltanat onundu, hastalık bana iyice Allah'ın kölesi olduğum gerçeğini benimsetti kabul ettirdi, bu ikaz ile acılara dayanmaya çalışıyorum, çok mu kibirliydim ne, aslında hep boyun eğen bir karakterim vardı, asi de değildim, acaba melekler insanlara imreniyor mudur ki, bazen onlara seslenmek istiyorum : Ama imtihan hiç de kapıya konulacak şey değil ki, benim gibi insanların yaşadıkları azaplar size rabbinizden bir ibret bir nasihat olsun, sizde dert tasa yok ki,
rolleri değişelim mi?

smile

Yeni Üye
22 Eyl 2021
43
32
18
“Oluruna bırakmayı öğrenmek lazım bazen, detaylı düşünmemek, çaba sarf etmemek. Çünkü en güzel şeyler olacağı varsa aniden oluyor. Kurcalamak noksan aramaktır, kafa karıştırır. Oluruna bırakmak düşündürmez anı yaşarsın. Ve tüm güzel şeyler kendini aniden belli eder, oluverir.”

Adem

Düşünür Üye
Moderatör
26 Nis 2009
627
62
28
“Oluruna bırakmayı öğrenmek lazım bazen, detaylı düşünmemek, çaba sarf etmemek. Çünkü en güzel şeyler olacağı varsa aniden oluyor. Kurcalamak noksan aramaktır, kafa karıştırır. Oluruna bırakmak düşündürmez anı yaşarsın. Ve tüm güzel şeyler kendini aniden belli eder
Insanı üzen yine insanın kendisidir Başkası değil hele sevdiği hiç değil . o halde insan kendini tanımalı ve dediğin gibi gerçekten kendini sevmeli önce . Seven insan mutludur sevdiğini her haliyle seven gerçekten sevmiş demektir.

smile

Yeni Üye
22 Eyl 2021
43
32
18
“şimdi konuşmuyorum, seneler sonra da konuşmayacağım. hiçbir zaman karşılarına geçip intikam almayacağım. düştüklerinde iyi olmuş bile demeyeceğim. benim kelimelerim sesimden çıkıp kimseye çarpmayacak. keşke bunun anlamını biraz olsun bilseydiniz.”

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Hocam teşekkür ederim, psikolojik ilaç kullanıyorum, bazı zamanlar hastalığın zorluğunu hissediyorum, işte kör topal yaşamaya çalışıyoruz:)

Psikolojik/psikiyatrik ilaç diye bir şey yoktur.

Bir cehennem ve azap varsa yaşanıyorsa bu ilaçlardan önce var mıydı?

Forumda aralarda bir kaç kez daha yazdım. 2017-2021 arası internette kimi psikiyatri gruplarındayım. 2019 dan bu yana psikiyatri karşıtı bir grubun moderatör ve yöneticiliğini yapıyorum.
Bunlarla ilgili urtiçi yurtdışı 10 larca kişi ve grup hesap takip ediyorum
Benim öğrendiğim ve anladığım şu.

Bu ilaçları kullanmak bazen ilaç etkileşimleri, bazen kendi yan etkisi bazen ani kesme; "mani "ve "akatazi" gibi uzayan yan etkiler yapar. Ben buna şeyler bir süre çektim. Bunun bazıları cehennemden beter bazıları işkenceden beterdir. Bunda herkes hemfikir. Geçmiş olsun.

Tanı her neyse farketmiyor/farketmez. Psikiyatrik tanıların %90 çöp ve uydurma. İnsülin direncinizi mutlaka baktırın, tiroid hormonlarınızı baktırın. Bir bütünsel/fonksiyonel tıp uzmanından yardım alın. Depresyon vb tanılarının çoğu inflamasyon (ağrı, yangı, yara vb) kaynaklıdır.

Tek başına insülin direnci prediyabet (gizli ya da erken şeker) majör vasküler inflamasyon ve yaygın depresyon sebebi. Majör depresyon tanılarının %90 u diyabet gizler başka bir sebebi yoktur. Süreç tiroid sentezini hormon sentezini vb etkiliyor:

Kullandığınız ilaçları asla ani ya da doktorun dediği hızda kesmeyin.
O ilaçları %5-10 azaltarak ve bir sonraki azaltmayı en erken iki hafta ortalama 4 ya da 6 haftada bir tekrar yaparak ve çok yavaş azaltarak kesin,.
Bu en önemlisi.

Psikiyatrik tanınız varsa ketojenik diyet ve etçil diyet seçeneklerini gözden geçirin ve araştırın derim

Okumak istenirse aşağıdaki blog benimdir

Son düzenleme:

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Hocam teşekkür ederim, psikolojik ilaç kullanıyorum, bazı zamanlar hastalığın zorluğunu hissediyorum, işte kör topal yaşamaya çalışıyoruz:)

Bu kişiyi tavsiye ederim.
Videolarını izlemeyi ama videolarını izleme dışında bütçe sağlamsa doktor olarakta tavsiye ederim.

Videolardan iyi bir diyetle birlikte uygun takviye listesi edinilebilir. Psikiyatri de iyi bir diyet yaşam tarzı düzenlemeleri ve uygun takviyeler (ki çok uzundur ama örn. melatonin, omega, mct, losin, kolin inositol, l-tirozin ve tiroid hormon ilaçları, l-triptofan, çinko magnezyum d vit selenyum iyot. vs başlangıç için araştırılabilir.)

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
Bu kişiyi tavsiye ederim.
Videolarını izlemeyi ama videolarını izleme dışında bütçe sağlamsa doktor olarakta tavsiye ederim.

Videolardan iyi bir diyetle birlikte uygun takviye listesi edinilebilir. Psikiyatri de iyi bir diyet yaşam tarzı düzenlemeleri ve uygun takviyeler (ki çok uzundur ama örn. melatonin, omega, mct, losin, kolin inositol, l-tirozin ve tiroid hormon ilaçları, l-triptofan, çinko magnezyum d vit selenyum iyot. vs başlangıç için araştırılabilir.)
Hocam videolarını izlerim, çok doktora gittim, muhakkak ailem tavsiye ettiğiniz doktora da götürecektir:)

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
Psikolojik/psikiyatrik ilaç diye bir şey yoktur.

Bir cehennem ve azap varsa yaşanıyorsa bu ilaçlardan önce var mıydı?

Forumda aralarda bir kaç kez daha yazdım. 2017-2021 arası internette kimi psikiyatri gruplarındayım. 2019 dan bu yana psikiyatri karşıtı bir grubun moderatör ve yöneticiliğini yapıyorum.
Bunlarla ilgili urtiçi yurtdışı 10 larca kişi ve grup hesap takip ediyorum
Benim öğrendiğim ve anladığım şu.

Bu ilaçları kullanmak bazen ilaç etkileşimleri, bazen kendi yan etkisi bazen ani kesme; "mani "ve "akatazi" gibi uzayan yan etkiler yapar. Ben buna şeyler bir süre çektim. Bunun bazıları cehennemden beter bazıları işkenceden beterdir. Bunda herkes hemfikir. Geçmiş olsun.

Tanı her neyse farketmiyor/farketmez. Psikiyatrik tanıların %90 çöp ve uydurma. İnsülin direncinizi mutlaka baktırın, tiroid hormonlarınızı baktırın. Bir bütünsel/fonksiyonel tıp uzmanından yardım alın. Depresyon vb tanılarının çoğu inflamasyon (ağrı, yangı, yara vb) kaynaklıdır.

Tek başına insülin direnci prediyabet (gizli ya da erken şeker) majör vasküler inflamasyon ve yaygın depresyon sebebi. Majör depresyon tanılarının %90 u diyabet gizler başka bir sebebi yoktur. Süreç tiroid sentezini hormon sentezini vb etkiliyor:

Kullandığınız ilaçları asla ani ya da doktorun dediği hızda kesmeyin.
O ilaçları %5-10 azaltarak ve bir sonraki azaltmayı en erken iki hafta ortalama 4 ya da 6 haftada bir tekrar yaparak ve çok yavaş azaltarak kesin,.
Bu en önemlisi.

Psikiyatrik tanınız varsa ketojenik diyet ve etçil diyet seçeneklerini gözden geçirin ve araştırın derim

Okumak istenirse aşağıdaki blog benimdir
İlaçlar ve tanılar hakkında ben de sizin gibi düşünüyorum, gerçekten çok olumsuz yan tesirleri var, sonuçta vücuda kimyasal alıyoruz, ama ben alıştım, bence hastalar karşısında psikiyatri bilimi de doktorlar da çaresiz kalıyor ve ne yapacaklarını bilmiyor.

şekerime baktırmıştım, inşallah tiroid hormonlarına da baktıracam:)

Son düzenleme:

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
İlaçlar ve tanılar hakkında ben de sizin gibi düşünüyorum, gerçekten çok olumsuz yan tesirleri var, sonuçta vücuda kimyasal alıyoruz, ama ben alıştım, bence hastalar karşısında psikiyatri bilimi de doktorlar da çaresiz kalıyor ve ne yapacaklarını bilmiyor.

yukarıda verdiğim blog da üstte grup diye bir link var
Orada bu tip sorunları paylaşan insanlar arkadaşlar buluşuyor

İnsülin direnci şeker yükleme yapılmaksızın görülemez

Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi

Şekerine dikkat et :), bir çok hastalığı getirir yanında, birazda kilo yoktur umarım :)

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
yukarıda verdiğim blog da üstte grup diye bir link var
Orada bu tip sorunları paylaşan insanlar arkadaşlar buluşuyor

İnsülin direnci şeker yükleme yapılmaksızın görülemez
Tamam hocam inşallah insülin direncine de baktıram.

Bu arada facebook grubuna katıldım :)

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Kabaca şöyle yapalım.
Drop the disorder (bozukluğu bırak) diye bir grup var . Uluslararası ingilizce. :Mesela buradaki insanlar psikiyatrik tanıların iyileşme anlamında bir işe yaramadığını hatta bireye sorun yüklediğini düşünür, çoğu ilaçlara inanmaz. Dediğim grup buna benziyor ve gruba gelsen bunu yazsan sana şu söylencekti

1-Psikiyatri bilim değildir
İkincisi hasta ve hastalık yok. psikiyatrik tanılar mental disorder yani mental zihinsel bilişsel bozukluk/rahatsızlık olarak kategorize edilir. Bozukluk ve hastalık aynı şey değildir dolayısıyla da sen hasta değilsin. Bu lafı çok kullanan bir psikolog var. Muhafazakarlar çok sever. Psikolog İzzet güllü. youtube videolarını izliyorlar.

doktorlar ne yapacaklarını biliyor ya da bilmiyor. ilaç yazıyorlar. Eklediğim videoya bak. Adam işi bırakmış yani devleti bırakmış çünkü görür görmez ilaç yazan makineye dönüşmüş .kimseye yardım edemiyordum bunu farkettim diyor.

Çaresiz kalmanın bir nedeni de ilaçlar .
Bir kez ilaç aldıktan sonra ne olacağını kimse bilemez. neden?
Aç kullandığın ilaçların prospektüs ve yan etkilerini oku. Bugün yaşadığın bütün sorun ve yakınmalar orada -yan etki- diye yazıyor. Soruna onların neden olmadığını nereden bileceksin.
Hiç ilaç almadan önceki ilk halin/durumun. Bu senin sorunun. Bir kez ilaç başladıktan sonra oluşan yeni herşeyden o ilaçlar sorumlu olabilir. Doktorlar bunu bilmiyor kıvırıyor farketmiyor

survivingantidepressants.org (antidepresanlardan kurtuluş) diye bir site var. Bu siteyi kuran kadın tek bir psikiyatri ilacı kullanıyor. dahiliyecisi dahiliye muayenesinde yazıyor. İlacı bir gün bırakıyor. Beyin zapları, elektrik cızırtıları, sesler duyma, uykusuzluk, halüsünasyon uzayan etkiler yaşıyor. 50 psikiyatriste gitmiş hiç biri oralı olmamış ilaca toz kondurmamış ve senin hastalığın nüksetmiş demişler . O da demiş ki iyi de ben psikiyatri hastası değildim ki ,psikiyatrik tanım yoktu dahiliyecim bunu yardımı olur diye sohbet ederken önerdi ve yazmış ben de gayrı ihtiyari kullandım. Sonuç olarak kadın ilacı dava edip ilaca uyarı etiketi koydurdu. internet sitesi açtı ve insanlara ilaç bırakma konusunda yardım veriyor. Tek bir ilaç kullanıp bıraktıktan sonra oluşan dediğim sorunların tam olarak geçmesi tam 11 yıl almış.
Psikiyatri ilaçları beyni ve kimyayı ve sinir sistemini manipüle eden uyuşturucu benzeri şeylerdir ve bazılarına zarar verir. Bu sık olan bir şey...

modern ortalama hekimlik sıradan bir dahiliyeci sana insülin direnci tanısı koymaz
bu kan şekerinde gözükmüyor

Son düzenleme:
M

Mantıksız2022

Ziyaretçi
Bu lafı çok kullanan bir psikolog var. Muhafazakarlar çok sever. Psikolog İzzet güllü. youtube videolarını izliyorlar.
Bu adamın nasıl tedavi ettiğini(?) hala anlayamadım. Oytun Erbaş'ın otizm çevreseldir lafı hakkında yorum yapmış, şarlatan demiş. Hastalıklar hakkında bilgisi olduğunu sanmıyorum.

M

Mantıksız2022

Ziyaretçi
(ki çok uzundur ama örn. melatonin, omega, mct, losin, kolin inositol, l-tirozin ve tiroid hormon ilaçları, l-triptofan, çinko magnezyum d vit selenyum iyot. vs başlangıç için araştırılabilir.)
Bunların hiçbirine gerek yok. Zaten kabızlık yapıyorlar. Diyet yaparken ishal yoksa diyet işe yaramıyor demektir.
doktorlar ne yapacaklarını biliyor ya da bilmiyor. ilaç yazıyorlar. Eklediğim videoya bak. Adam işi bırakmış yani devleti bırakmış çünkü görür görmez ilaç yazan makineye dönüşmüş .kimseye yardım edemiyordum bunu farkettim diyor.
Benim gözümde doktor doktordur. Ha alternatif tıpçı olsun ha modern tıpçı. Hep bir şeyleri pazarlama arayışı içindeler. Üstte yazdığın takviyeler gereksiz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular