Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Şuan ne düşünüyorsunuz?

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Hafta sonu yetiştirmem gereken işler var ama nasıl? Zaman bana hiç yetmiyor artık.

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
''Sır'' göbek deliği demekmiş. Yani sır bir yara izidir, dünyaya gelmekle açılan bir yara.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
şu an aşık olduğum insanı düşünüyorum, acaba şimdi ne yapıyor? :) :(:(:confused:

gözlerimi kapatıyorum onu görüyorum uyanıyorum tekrar onu görüyorum

tanrınn verdiği bir ceza gibi onsuz yaşayamıyorum,

tanrıyıda anlamıyorum, böylesine korkunç bir cezayı hakedicek ne yapmış? olabilirim..

Son düzenleme:

LastOutlaw

Yeni Üye
11 Eyl 2018
115
0
16
:/
tenor.gif

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
Zihin/algı/öğrenme vb. gücümü nasıl arttırabileceğimi... Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
teistler değersiz insanlardır çünkü onlar hayallerle yaşar ve ölür.

LastOutlaw

Yeni Üye
11 Eyl 2018
115
0
16
Ne kadar saf olduğumu. Ve kör. Bana iki gülen, güvenilir laf eden birine nasıl bağlanıp kalmışım. Suçlamıyorum, kırmamak istemişti belki zamanında. Nefrette etmiyorum. Şaşkınım sadece, niye böyle oldu anlamadım.

Nasıl oldu da kendimi hiç düşmeyeceğimi düşündüğüm bir çukurda buldum. Bilmiyorum.

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
Ne kadar saf olduğumu. Ve kör. Bana iki gülen, güvenilir laf eden birine nasıl bağlanıp kalmışım. Suçlamıyorum, kırmamak istemişti belki zamanında. Nefrette etmiyorum. Şaşkınım sadece, niye böyle oldu anlamadım.

Nasıl oldu da kendimi hiç düşmeyeceğimi düşündüğüm bir çukurda buldum. Bilmiyorum.

Düşünmüyorsun. Düşün, her şeyden (paranoyak olmayacak kadar) şüphe et. Masum bir dünyada yaşamadığını kabul et.

LastOutlaw

Yeni Üye
11 Eyl 2018
115
0
16
Düşünmüyorsun. Düşün, her şeyden (paranoyak olmayacak kadar) şüphe et. Masum bir dünyada yaşamadığını kabul et.

2015'den bu yana çok ağır anksiyete bozukluğu-şizo obsesif bozuklukla uğraşan biriyim zaten. Benden daha şüpheci biri bu dünyada yok yani. Beynim şüphe üretmeyi hiç bitirmez.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Bazı insanların psikolojik sorun ve komplekslerini, sosyal medyada etrafa yansıtmaya çalışmalarına anlam veremiyorum.
İki filozof ezberledikten sonra onların cümleleri ile konuşup, insanların bilgi düzeyini ölçmeye çalışmak ne garip bir psikolojidir, cidden aklım almıyor.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
İnsan kırkayak filmini çeken yönetmenin, oyuncuların psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi edilmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Bazı roman ya da filmler nasıl bir zihinden çıkıyor, cidden aklım almıyor. Bu yönetmenin film çekmesi yasaklanmalı fakat ne yazık ki bu iğrenç filmler ile köşeyi döndü ve para için kim bilir daha ne rezalet projeler üretmektedir, düşünmek bile istemiyorum.

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası bu saatte karnımı aciktirdi diyor ve buradan uzaklaşıp küçük bir bardak kefir içmeye gidiy...

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
İnsan kırkayak filmini çeken yönetmenin, oyuncuların psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi edilmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Bazı roman ya da filmler nasıl bir zihinden çıkıyor, cidden aklım almıyor. Bu yönetmenin film çekmesi yasaklanmalı fakat ne yazık ki bu iğrenç filmler ile köşeyi döndü ve para için kim bilir daha ne rezalet projeler üretmektedir, düşünmek bile istemiyorum.

Gore sitesi diye tabir edilen çeşitli pislik görsellerin bulunduğu siteleri bir ziyaret et ve izlenmelere göz gezdir.

O zaman bu filmlerin neden tuttuğunu anlarsın. Gizli psikopatların arasında yaşıyoruz Sayın [MENTION=6517]Lefty[/MENTION]

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
İnsan tek başına zihniyetini değiştirebilir mi? -somut verilerle-Kanıtlanmaz düşüncelerine (örneğin din) A derken birden canı istediği için B diyebilir mi? Böyle bir şeyi canı isteyebilir mi?

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular