Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Moderatör Alımı

• Konbuyu başlatan Üye silindi 3937
  • Başlangıç tarihi

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Tesekkur ederim,ben hayati anlamaya sizin sitenizden baslamistim...Hayat basli basina bir felsefe...Sanirim dusuncenin yaziya dokululmesi de basli basina bir felsefe...Burasi bunun yapildigi en iyi yer olmaya devam ediyor :) Uzun yillar sonra,yeniden burada oldugum icin mutluyum :)
Rica ederim Güzel düşünceniz için ben teşekkür ederim...Düşünceyi aktarmak gerçek manada o kadar güzel ki insan yazı yazmaya başladığında biran evvel bitirip hemen paylaşmak istiyor özellikle ben bu anı çok yaşıyorum...

Bazen fikri harmanlamak devamında düşünceyle sentezlemek ise ap ayrı güzellik Yeniden sizi aramızda görmek çok hoş .....Güzel paylaşım dolu forumlar dilerim..

Böyle.

federalstate

Yeni Üye
2 May 2020
4
6
3
Rica ederim Güzel düşünceniz için ben teşekkür ederim...Düşünceyi aktarmak gerçek manada o kadar güzel ki insan yazı yazmaya başladığında biran evvel bitirip hemen paylaşmak istiyor özellikle ben bu anı çok yaşıyorum...

Bazen fikri harmanlamak devamında düşünceyle sentezlemek ise ap ayrı güzellik Yeniden sizi aramızda görmek çok hoş .....Güzel paylaşım dolu forumlar dilerim..

Böyle.
Cok tesekkur ederim.Bos vakitlerimde buralarda olmaya calisacagim.

petrarca

Yeni Üye
25 Eki 2020
2
2
1
Günlük iş hayatımızdan müsait olduğumuz bakabildiğimiz için, bize destek olabilecek Moderatör arkadaşlar aramaktayız.

Moderatör başvuruları için bu başlık altından;

Adınız Soyadınız:
Yaşınız:
Yaşadığınız Şehir:
Kaç Yıldır internettesiniz:

Gibi bilgileri doldurup gönderebilirsiniz.

Fatmanur Ünal
18
Ankara
3-4 .

senecca

Yeni Üye
16 Ara 2020
3
2
3
Günlük iş hayatımızdan müsait olduğumuz bakabildiğimiz için, bize destek olabilecek Moderatör arkadaşlar aramaktayız.

Moderatör başvuruları için bu başlık altından;

Adınız Soyadınız: ceren kimyonok
Yaşınız: 18
Yaşadığınız Şehir: izmir
Kaç Yıldır internettesiniz: 8-9
Hazırlık okuduğum için ayıracak fazlaca vaktim var.

Mert.A

Yeni Üye
21 Ağu 2021
68
51
18
Mertaşkın, İstanbul, Radyo tv, Gazete, çok iyi Moderatörlük yaparım. Siteyi canlandırır, yorumlarda bulunurum. Phi ile çalışmayı isterim. Tenten ile aynı çatı altında olmak mutluluk verir. Nokta ile tanışıp siteyi geliştirmek isterim. Teşekkürler.

Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi
Mertaşkın, İstanbul, Radyo tv, Gazete, çok iyi Moderatörlük yaparım. Siteyi canlandırır, yorumlarda bulunurum. Phi ile çalışmayı isterim. Tenten ile aynı çatı altında olmak mutluluk verir. Nokta ile tanışıp siteyi geliştirmek isterim. Teşekkürler.
Aramıza hoşgeldiniz, bol görevler :) boş felsefeler.

evrenselbirey

Yeni Üye
5 Ağu 2020
108
27
28
Merhaba,

Ben, mesgul biriyim fakar arzu ediyorsaniz, vakit buldukca yardimci olmaya calisirim.

Amerika'da yasamaktayim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular