Sitenizin butun guvenlik aciklarini(eger varsa) kapatabilirim.Benim en iyi yaptigim is bir internet sitesinin 365 gun stabil ve sorunsuz calismasini saglamaktir.Basvuruda da belirttigim gibi,bende sizinkine benzer bir sitenin sahibi ve sistem yoneticisiyim.Diger moderator arkadaslarin yaptigi butun gorevleri de yapabilirim.Ben sizin sitenize yanlis hatirlamiyorsam,2010 yilinda uye olmustum.Daha sonra uzun yillar giremedim ve uyelik bilgilerimi unuttum.Bu gun sizden bir e-mail mesaji aldim.Bu beni cok mutlu etti...Yillar sonra

Ve yeniden uye oldum az once.
Hoş geldiniz , çok mutlu ettiniz bizi , evet bugun 7000 üyeye yazdık bu mesajı , 2008 yılından beri insanlar duygularını , hayat görüşlerini , zamanlarını bu forum için harcıyorlar , şuan ben ve bir kaç arkadaş bunu üstlenmiş bulunuyoruz , amacımız reklamsız güzel bir ortam sağlamak , hiç bir maddi çıkar söz konusu değil , hatta çocuklarımıza miras niteliğinde çok hararetli tartışmalar var , hiç bir yerde göremeyeceğimiz ,
O maili iletirken tüm içtenliğimizle yazdık , forumda 200 binin üzerinde mesaj var , her biri bizim için çok değerli , her 3 günde bir yedek almaktayız , şuan cok aktif olmadığımız ve çok rekabetli bir kelime olmadığından rakiplerin saldırıları ile karşılaşmadık henüz , fakat vbulletin den xenforuya geçerken cok db sorunları yaşadık 301 yonlendirmeleri , kaybolan bazı sayfaları satır satır kurtatmaya çalışırken neredeydiniz

ama olsun , gerek cloudfare gerek anlık önlemlerle durumu kurtarabiliriz , ama sizi not aldım bir problem olduğunda danışacağım ilk insan olacaksınız.
Bizdeki modaratör olma durumu kişinin bir konuyu iyi bilip yönettiği bölüme hakim olup yanlışı düzeltmesi yönünde , bunun için forum kurallarını bilmesi kafi , sizden amerikadaki yaşamınız , burdaki hayat , oradaki insanların bakış açıları , yaşam felsefeleri konusunda bilgiler verebilir , eksik olan kategoriler var ise açılmasını talep edebilirsiniz.
size ait mailde gelen e postayı bana ozelden iletirseniz nick ve eski şifrenizi size iletebilirim , belki güzel , görünce mutlu olacağınız yazılarınız vardır.
Andre Gide 'nin de dediği gibi ; Ani yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır ..