- 7 Ara 2013
- 6,615
- 504
- 113
Arkadaşlar TENTEN arkadaşımızın şiir okuma önermesi üzerine az önce spontane olarak hemen bunları okudum.
Son düzenleme:
Onu başara becere yapabilir miydim? Bilmiyorum. Bir de eski ketumalrdanım ve. ne yapacğaım?. Şiir mi okuyacağım? Konuşurken bilmiyorum nelerden bahsederdim, yazmaya alışık olduğum ama konuşma konusunda o kadar deneyimli olmadığım varsayılabilir. Yine de mikrofon sorunumu çözersem müsait bir zamanda tekrar bağlantı kurmayıda becerebilirsem kısa bir yayın umarım deneriz..İçtenlik , sesine ve emeğine sağlık , bu sesi yayındayken de dinlemek isterim..
Teşekkür ederim. Sesimi kendi çapımda kullanma becerisi üzerine biraz düşünüp kafa yordum ve denedim. Çok fazla söyleme pratiği ve bağırma çağırma da gerektiriorKendine münhasır , farklı ve etkileyici böyle bir ses çok nadirdir.
Sesin daha ziyade tenor sesidir, bir nevi Türk şiveli tenor diyebiliriz.
Ayrıca müziksiz az hatayla söylemek herkesin harcı değil.
Bir müzik ustasından ders alırsan bu ülkenin tenoru olabilirsin.
Müzikli-müziksiz videolara devam etmeni öneririm, kolay gelsin.
Bağırmak şart değil, Ruhi Su da hiç bağırmaz ama yeri malumundur.
bir uzman bilen yorumu almadım
Beni kısmen uzman say, sendeki ses tonu bir kaç tane, hepsi de mükemmel.
Dediğim gibi usta bir müzisyenin kendi sesini anlamanda çok katkısı olacaktır.
Muharrem Ertaş gibi bir ustanın eğitiminden geçen Neşet Ertaş'ı gözönüne getir.
Bugün dünyanın en büyük tenoru sayılan Pavoritti, bir tenor olan babasının eğitiminden geçmeseydi belki de köyünde kazma sallıyor olacaktı.
İçtenlik, şiir sesin çok güzel. Ses tonun şiire uymuş. Yüreğine sağlık. Annem şiirini müsait olursam montajlayıp herkese dinletebiliriz. Meşhurluğun ilk adımını atabiliriz.. Helal olsun 🌹