Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Fenafilaşk

Snowmann

Yeni Üye
17 Şub 2016
11
0
0
Aşk'ta yok olma. Varlığı Aşk'ta yok etme.

Aşk Tanrıdır
Tanrı Aşk'tır

Aşk Yegane Din Yegane Tanrıdır.

Aşk'tan başka hiçbir din hiçbir tanrı yoktur.

a%C5%9Fk_1297689.jpg
 
Son düzenleme:

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Saçmalıyorsunuz bir de üzerine kabalaşmışsınız (diğer başlıkta). aşk hep varmış ,varlık aşkta yok oluyomuş. ee! bu tarif ettiginiz aşkı tanımlayın biraz o zaman. tanımlayamıyorsunuz soru soranada kabalaşmışsınız. hatayı kendinizde arayın.
 

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
ebedi aşktan bahsediyorsun bitmeyen..tasavvuftan dem vuruyorsun sonrasında içini boşaltıyorsun,hiçlikten bahsediyorsun kendine göre yorumluyorsun..önceden yok iken var olan sonrasında da var olacaktır bunda yadırganacak bir durum yok..her yokoluş yeni bir varoluşa gebedir bu bir gerçek..evet hayat var ölümde var tamam ama sonsuzlukta var..bu sonsuzluğu başka bir zamanda başka bir mekanda yaşayacak ta bizleriz her şey bizim için..ya ne için ?
 

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
kendine yakışanı yapmışın herkeste ne olduğunu anlasın ona göre muhatap olsun..
 

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
@sakal dostum,tam da yavaştan aramıza dönüyorsun diye gizli gizli seviniyordum.Şans işte ...arkadaş bazı zeminlerde de bizde gördüğü muameleyi görmüş olduğundan dolu gelmiş zaten.Maalesef mercimek beyinlilere hiçbiyerde saygı yok aklın yolu bir.yok sayıyorum aşkın a sına erememişleri.
 

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
eyvallah dostum..hep aranızdayım merak etmeyin..sağlıcakla..
 

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
olmuş olmuş -bi çeşlit aşkta bi çeşit yokolmuşuz biz zaten- daha nemize gerek tantana ya da tantana-yı ala
 
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular

Üst