Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Felsefe Twitter...

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Hoş bekleyen olmaz ama yinede belirtmek istiyorum bu hafta yorucu bir gün geçirdim bu akşam 21 de yazacağım konuyu yarin 13 gibi yazmaya baslayacagim proje bazlı olacak normalde projeleri bir versiyon olarak sunar sonrasında ilerleyen zamanda diğer versiyonları işlerim

Ama bu sefer farklı olacak yani belki en az 3 versiyon bir arada olacak yada 4 yada 5 versiyon bir arada olacak

Duruma ve zamana gore bakicaz inşallah eğer konu yetismezse pazartesi günü diğer versiyonları islerim

Bugün uzanıp dinlenmek istiyorum eğer uyumazsam Bjk Altay maçını izlemek istiyorum yarın sakin ve dinlenmis bir yapıda daha verimli yazılar ve içerikler çıkar diye düşünüyorum bende durum bu şekilde

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Çalışmalara bıraz erken başladım ne zaman bıterse o zaman konusunu acıp sunucam ınsallah

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Jeruslaw Projesi adı verdıgım Projenın V1 versıyonu bıttı bırazdan yazıları yazarak sızlere sunucam sızler bu projeyı ıncelerken ben V2 ye calısmalara baslayacagım sundugumda konu baslıgında V2 olarak goreceksınız Tasarımları ve dızaynları daha once zıhnımde tasarladıgım ıcın V2 yı de hazırlamak fazla zaman almayacak gıbı sonrasında konu ıcerısıne yazıları yazacagım

Yıne sızler V2 yı ıncelerken ben V3 un tasarımına gececegım ve yıne konu baslıgında V3 olarak goreceksınız sızler bunu ıncelerken akabınde ben V4 un tasarımlarına gececegım bu sekılde V4 de sonlandırmak ıstıyorum eger ekstra bır V5 versıyon olusursa V5 ıde yazıp konuyu kapatacagım...Hadı hayırlısı

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Beklenenden daha erken surede geldım fakat calısmaları yapmam ve sunmam bıraz zaman alacagı ıcın anca yetısır zaten oncesınde calısmaları yapmadan evvel bır konu acmak ıstıyorum sonrasında calısmalara donmek ıstıyorum ıznınız olursa ınsallah....

Bu arada Salı günü yazacagım Gözdeki Derinlik adlı konuyu Cumartesi gunune bırakıyorum Persembe Cuma gunu yazıp tamamlayacagım Sistem yazılarını Pazar gunune iteliyorum sanırım bıraz arada gun olması her bakımdan ıyı olur dıye dusunuyorum

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Gelişim projelerim mevcut fakat paylaşıp paylasmama konusunda tereddütteyim paylaşma konusunda nihayi karar verirsem mutlaka açıklarım eğer uzun süre açıklamazsam paylaşmayacağım demek oluyor

Gelişim projesi demek ucu açık bitmemiş bir projeler yani gelişime devam eden projeler

Size sunmak istediğim 2 gelişim projesinden biri araçlarda manyetik alanı kullanma hususu bir diğeri ise paletsiz tank konusu

Fakat söylediğim üzere kararsızım yinede düşünüp kararımı ona göre vericem çünkü kararımı etkileyen husus dünyanin şuan bu tarz projelere hazır olmadığını düşünmem olduğudur

Böyle

Son düzenleme:

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Gözdeki Derinlik ve sistem konusunu daha sonraki günlere uygun anima bırakıyorum nedenini ifade isterseniz hemen izah edeyim

Araya Bresslow diye Gelişim Projesi sikistirdim bu projeyi yayinlicam bu projeyi de salı gece yarısı islicem yine sıcağı sıcağına tasarımı gerçekleştirip yazıları yazıp konuyu yayinlicam sabah 6 da bile bitecek olsa projeyi tamamlicam

Bu zamana kadar hep proje bazında sunumlar yaptim bu sefer ki gelişim projesi olacak sanırım yalnisim yoksa ikinci kez bunu yapıyorum

Başka sitede İlkini sanirim 2014 lu yıllarda zaman biraz sapabilir tam aklımda degil manyetik silah diye bir gelişim projesi tasarlamıştım bu projeyi de askeri aracin üstüne çanak anten koyup manyetik çubuklarla doseyip manyetik alan oluşturup etki alanında olan cihazlarin yada araçların kontağıni kapama gibi bir gelişim projesiydi

Benim bu projeyi İsrail ordusunda gördüm ama benimkinden çok daha ileri yapmışlardı özellikle manyetik alanin etki kuvveti ve alanı geniş olsun diye güçlü motor ve bobinlerle desteklemişlerdi gördüm mutlu oldum

Benim projenin etki alanı çok zayıftı ama guclusunu görmek hoşuma gitti

Bundan sonra o zamanlar MMI ve MCI diye manyetik silahları tasarlayacaktim üzerinde çalışmalarım vardı o zamanlar oldukça üzerinde ilgiliydim ama zamanla bu iki gelişim projesini askıya aldim tıpkı paletsiz tank ve araçlarda manyetik alan oluşturmayı askıya aldığım gibi

MMI anlami manyetik mıknatıs ışını
MCI anlamı ise manyetik merkez ışını

Bu iki sistem manyetik isindan daha üst segment seviye yani İsrail'in elinde olandan daha üst seviye bir gelişim projesi diyebilirim sadece rafa kaldırdığım proje tozlu raflarda zihnimin bir köşesinde bekliyor

Bir yere cizmiyorum herşeyi zihnimde saklıyorum zamanı gelince sunuyorum

Herneyse geçmişe gidip hatıraları canlandırmak benim adıma sevindirici oldu

Salı gecesi gelişim projesi sunucam bu ikincisi olacak ip ucu vermem gerekirse akıllı bir ürün diyebilirim

Hani size diyorum ya bu zamanda savaşı değil arttırilmış yapay zekayı konuşalım diye aynen öyle olmasını istiyorum insanların üzülmesini yada daha fazla acılar cekmesini istemiyorum insanlar mutlu olmayı hakediyor ve öyle olsun istiyorum böyle zamanda enerjimizi yeni dünyada faydalı şeylere yoneltelim istiyorum temennim bu yönde

Bir gelişim projem olan yapay güneş i de tasarlamaya devam ediyorum bununda sunumunun kokularını ve paylaşım tarihini yakında sizlere paylasicam

Gelişim projesinin normal projelerden farkı var bunu salı gece acabildigim kadar proje içerisinde anlatmaya çalışicam inşallah

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Manyetik silahı ihvan forumda paylaşmıştım o zaman detaysal sunmadim fakat buna dönük paylaşımim olmuştu yine aynı nicteyim belki bir s eksik olabilir halen paylaşım yada gelişim projesi resmi duruyormu bilemiyorum ama hatıralarımda MMI VE MCI yında olduğunu ileride sunacagimi ifade etmiştim fakat sonraları tozlu rafa kaldirmistim

O zamandan bu zamana bir cok düşünce yapım fikrim filan değişti halende kisisel gelişime ve değişime devam ediyorum zaten oradaki yazıları buradaki yazılarla karşılaştırınca bu farkı rahat görürsünüz

Neden şarki ezberleyemedigimi şimdilerde daha iyi anlıyorum zihnimin içi o kadar çok dolu ki bosalttikca yenisine adeta yer açıyorum

Hele tozlu rafa kaldırdiklarim bellekte epey fazla yer kaplıyor bazen paylaşımlarım sizi sıkabilir ama ben bunu yapmak zorundayım yoksa başka türlü zihinimi ferahlatmam zor oluyor düşünmeden yapamıyorum sanırım benim genlerim böyle hele bir yerde aksaklık görürsem onu cozesiye kadar zihinim bana fazla baskı yapiyor

Neyse salı gece yarısı görüşmek üzere inşallah herhangi bir aksilik olmazsa yayinlicam

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
2014 yılında ihvan forumda yazmışım elbiss diye nick altında o zamanlar da sementa projesi paylaşmışim ve çatılarda güneş enerjisinden doğal kazanımı anlatmisim okuyunca geçmişe gittim adeta fakat o zaman ki düşünce yapım bana biraz basite kacmisim duruyor sanki biraz nasıl desem toymusum ☺️

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Konunun adını buldum halen resim aktif birden fazla farklı projeler diye geçiyor ki 2014 yılında konu acmisim serbest kursulerde orada fabrika çatılarına güneş enerjisi panelinden tuntunda manyetik silaha kadar bir kaç projeyi aynı anda islemisim bir ara bakmak isterseniz diye söylemek istedim belki fotosunu alabilirsem birazdan sunarım

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Esas manyetik silahın görsel halini managerzone da öylesine yazı dizilerinde paylaşmışim demek ki 2008 de managerzone ailesine katıldım dersek çalışma olarak sanırım buda 2011 yada 2012 yıllarında oluyor

İhvanda el çizimi yapmışım İsrail'den esinlenerek yapmışım diye ifade etmisim demek ki İsrail 2011 yılından önce projelere başlamış araştırmalarda öyle sonuca ulaşmışsam doğrudur

Demek ki ben prototip yapmışım 😎 ama MMI VE MCI in bence benzeri yok diye düşünüyorum en azından araştırmada böyle birşeye denk gelmedim

Neyse böyle işte

Böyle

odun

Filozof
FS - KT. Yöneticisi
12 Şub 2022
950
148
43
@elbisss
Sizin yazılarınızı okumakta çok zorlanıyorum, çünkü imlă kurallarına hiç uymuyorsuz. Hele ki uzunca ve bir hayli emek verdiğiniz iletilerinizi okuyup anlamaya çalışmak, işkence gibi. En azından önemli noktalama işareti olan virgül ve noktayı cümle aralarında ve sonlarında kullansanız fena olmaz.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
@elbisss
Sizin yazılarınızı okumakta çok zorlanıyorum, çünkü imlă kurallarına hiç uymuyorsuz. Hele ki uzunca ve bir hayli emek verdiğiniz iletilerinizi okuyup anlamaya çalışmak, işkence gibi. En azından önemli noktalama işareti olan virgül ve noktayı cümle aralarında ve sonlarında kullansanız fena olmaz.
Eleştiriniz için teşekkür ediyorum

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Bugun söz verdiğim üzere Bresslow Gelişim Projesini çalışıp sunmak istiyorum bakalım ortaya neler cıkarabılecegız....

Sıcagı sıcagına projeyı hazırlayacagım surec bıraz uzun zaman alabılır o yuzden ılk 4 saat benı unutun ıstıyorum :)

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Bresslow Gelişim Projesi beklediğimden daha kısa bir sürede bitti yazım aşamasına geçtim buda 1 saat bulur diye düşünüyorum ...Bittikten sonra yayınlayacağım inşallah...

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Çarşamba günü 21 den sonra Wambo isminde yeni bir akıllı proje konusu açacağım isim belki değişiklik gösterebilir.

Yine hiç girmedigim ve değinmediğim bir konu olacak

Çarşamba akşamı aksilik olmazsa sunumların inşallah

Asher

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Söz verdiğim üzere bugun ısmını degıstırmeden akıllı bır proje olan Wambo projesını ısleyecegım canlı canlı proje uzerınde calısırken bıttıgı anda sunum yapacagım

Öncesinde güzel bir konu acacagım cunku saat 21 e epey bır zaman var bu zamanı kullanmak ıstıyorum ıznınız olursa ınsallah ;)

Böyle..

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
İşleyecek anlatacak söylenecek üzerinde durulacak çok konu ve çok proje var hepsini zamanı geldikçe isleyecegim

Zamanı gelmeden hiçbir konu yada proje yada sistem sürece dahil olmayacak bazen sistem bazen proje bazen konular

Elimden geldiğince arada dinlenerek süreci akıcı şekilde devam ettireceğim inşallah

Rabbim nasip ederse diyelim

Böyle

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Her sene bu zamanlar öncesinde yada sonrasında açtığım benım için bir o kadar değerli olan bir konu oluyor bugün hayatımda ki zamandan bir boşluk buldum ve yazmayı düşündüm bugün olmasaydı yarın mutlaka yazacaktım bugune nasıpmış bu sefer bundan sonra bu konuya o yılın tarıhını atacagım ki geride guzel bır anı benım ıcın olsun ıstıyorum

Bu arada proje çalışmalarım devam edıyor projelerıme 3 yenı halka daha ekledım çok şükür..fakat dönemsel olarak ara ara kendimi dinlendireceğim bununla birlikte surekli proje sunmayacagım zamana yayacagım arada konularda acıp yazılar yazmak devamında sıstemler uretıp sıstemlerı sunmak ıstıyorum..nasipse inşallah diyelim.

Bu arada herkesin kandilini kutluyor sevdiklerinizle birlikte nice güzel sağlıklı kandillere diliyorum

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Uzun zamandır sitede değildim belki ama bu bir ayrılık değildi sadece ufak bir mola belkide sanal yaşama biraz ara verme diyebilriz çünkü sanal yaşamın beni içerisine hapsetmesini orada bana hayat vermesini istemiyorum...

Kontrol iradesinin ve yetilerinin tamamen bende olmasını devamında ben dilersem yazmayı ben dilemezsem yazmamayı tercıh ettım ve böyle de oldu...

Geçen süre zarfında dumanlı tütünleri bıraktım ismine böyle anlam veriyorum çünkü yaşı ufak kardeşlerimizde mutlaka sanal dünyada bu sitede olacaklar o yüzden öyle demek istedim..

Dumanlı tütünü bıraktıktan sonra bünyemde farklı değişimler oldu zorlandığım süreçler oldu yaklaşık 2 ay gibi bir zaman olacak bundan sonrasında da dusunmedıgım bır arkadaş diyebilirim..

Bu arkadaş öyle kötü öyle sinsi bir arkadaş ki benim iyi anımda kötü anımda hep benimle birlikte nefes almış bir arkadaş kaldı ki bana zarar veren bir arkadaş bende düşündüm ve bu arkadaşı hayatımdan çıkardım bu saatten sonra bana zarar veren yada vermeye çalışan her arkadaşı hayatımdan çıkarma kararı aldım bu arkadaşı da yanı dumanlı tütünüde bu şekilde hayatımdan çıkardım...

O kadar pişmanım ki 13 yıl bu arkadaşa benle birlikte yol arkadaşı olması için izin vermişim keşke bunu daha erken farkedebilseydim bana hiçbir katkısı olmayan bu arkadaş hayatıma bır hancer gibi işlemiş hiç farkında değilmişim..

Bu bir keyif olamazdı böyle keyif olmaz olsun....Nasıl bu zamana kadar farkedemedim anlam veremedim eski zamanlarımı düşündüğümde dumanlı tütünden nefret eden biriydim nasıl olduda benı kandırıp hayatıma giriverdi anlam veremedim...

Ben güçlü olmak zorundaydım çünkü ancak bu sekilde ışık saçabilirdim karar verdim 1 tam gün boyunca düşündüm neden içtiğimi neden vazgeçmediğimi kendimce anlamaya çalıştım sonunda karar verdim bu dumanlı tutun benım arkadasım olmuştu o halde bu arkadaşa veda etmelıydım hıc dusunmeden dırekt olarak hayatımdan çıkardım

Aklıma geldıkce bu arkadaştan nefret etmeye başladım öyle kı kendısınden çok nefret eder hale geldım böyle arkadaş olmaz olsun...

Hayata farklı gözle bakmaya başladım dedım kı eğer ben güçlü olursam insanlarda tabıatta guclu olur eger ben guclu olursam hayatta umut dagıtmaya başlar dıye dusundum kendımı yenılemeye ılk baş olarak kotu arkadaşlardan sıyrılma ıle başlamam gerektıgını dusundum öylede yaptım çok şükür...

13 yıl benle olan kötu arkadaşa veda ettım herneyse eğer sizlerde dumanlı tutunu bırakmak ıstıyorsanız benım yaptıgımı yapın ıyıcene dusunun ve sonrasında bu kotu arkadası hıc tereddut etmeden hayatınızdan çıkarın çunku böyle arkadaş olmaz olsun...

Asher

Böyle.

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
28 Mar 2019
1,322
266
83
Eğlence Tüneline Sevgilerimi İletiyorum...:love::cool:

Bugün Youtube de videoları izlerken Sevgili Ruhi Çenetin videosunda degerli Sevgili Evra yı gördüm kendisinin Eğlence Tüneli diye bir kanalı var göz gezdirdim hatta yorumda paylaştım...

Bu vıdeoları izlerken Sevgili Evranın gözlerinde ki parıltıyı ışıltıyı farkettim anladım ki insanlar bu hayatta mutlu olmayı fazlasıyla hakediyor ve bu kararımın ne kadar doğru oldugunu gördüm

Devamında çok sevindim hayata hep gülen yüzle bakabilmek ve hayatta güçlü durabilmeyi başarabilmenin ne kadar doğru ve emin olduğunu anladım

Sevgili Evra görürmü bilemem ama bilmesini istediğim birşey var seni bu şekilde mutlu görmek ve böylesi enerjik paylaşımlarını görmek bizleride çok mutlu ediyor paylaşımlarının ve başarılarının devamını diliyorum...:love:

Ülkemin insanını mutlu umutlu ve güçlü görmek beni herşeyden daha fazla mutlu ediyor benim ülkemin insanı hep böyle güçlü olmalı asla yıkılmamalı....Ülkemin insanından istediğim tek şey bu ...

Asher

Böyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular