Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Aşıklara tavsiyeler

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
ne bileyim canım kızın gönlü var zannettim..hem istemem hem yan cebime koy tripleri yapıyorsa fazla naz aşık usandırır..anlaşılan sen usanana kadar bu işkenceyi çekeceksin dostum:) aşk acısı cin biberine benzemez içini yaktıkça zevk alırsın..buda bişey:)

mantaliten adamına göre doğru ancak ben bu durumlardan haz çıkaracak bir yapıya sahip değilim. bu yönde kabul görmüş görüşler var kabul ama bu durumdan haz almaya çalışmak bana göre ezikliğe giriyor. aşkta gurur olmaz,aşıksan maymuna dönersin. ki ben döndüm. yapmam dediklerimi yaptım ve bunları her nasılsa normal bile gördüm. gerçekten entrasan bir değişim:) kız beni fethettiğini anladı. buna göre davranıyor. gerçekten gönlü var mı yok mu bunuda zaman gösterecek.. kısacası; ateşi attı ,alev aldım şimdide beni seyrediyor Sakal :)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
walla ne diyim aptal aşık gibi (gibisi fazla:) )dolanıyorsun ortalarda bu durum benim hoşuma gidiyor gülüyorum..hani yakın olsak ve tanış olsak çöpçatanlık filan yapardım ama uzağız...ileriye dönük ciddi düşünüyorsan yakın çevreden bulup dünürbaşı oluruz..yok ben bu halimden memnunum diyorsan ki durum onu gösteriyor diyecek sözümüz yok..kolay gele...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
durumdan memnun değilim..karman çormanım desek daha doğru..bakalım zaman ne gösterecek Sakal.. ne desem boş..

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
böyle zamanlarda kısa bir seyahat iyi gelir..ne bileyim kafan dağılır dikkatini başka şeylere verirsin,belkide yaşadığın mekandan uzak kalarak daha sağlıklı düşünebilirsin..yalnız bu seyahat şehir hayatından uzak olmalı..yerinde ve şehrinde olmak hiç istemezdim doğrusu:) bir ihtiyacın olursa ben buradayım :)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
böyle zamanlarda kısa bir seyahat iyi gelir..ne bileyim kafan dağılır dikkatini başka şeylere verirsin,belkide yaşadığın mekandan uzak kalarak daha sağlıklı düşünebilirsin..yalnız bu seyahat şehir hayatından uzak olmalı..yerinde ve şehrinde olmak hiç istemezdim doğrusu:) bir ihtiyacın olursa ben buradayım :)

izin aldım zaten:) kafayı dağıtmayı deniyorum. sağolasın..

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Her umutsuz aşk bir meydan okuma içerir.

bu da aşk aforizmam:p

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Aşkı bir kümeye benzetirsem bu kümede en çok yer kaplayan öğe tabiki libido. erkeğin zengin/paralı/güçlü/statüsü yüksek olması kadının karşısındaki erkeğe karşı libidosunun artmasına sebep oluyor tahminimce. paranız varsa kadınları bir şekilde etkilersiniz şansınız parası olmayana göre oldukça yükseliyor :) zihinlerin kapitalist düşünce ile işgal edildiği günümüzde bu oldukça normal karşılanıyor hemde..

Gönül işlerinde kadınlar erkeklere göre çok daha iki yüzlüler. ikili oynayan kadınlara çokca şahit olduk kendi arkadaş çevremizde. ve bir kadın diğerini garantilemeden argo deyimi ile istetme yaptığı diğer erkeği asla elden bırakmıyor. ve bir çoğu bu durumu kanıksamış. bu devirde normal görüyorlar. bu kapitalist bireysel -çıkarcı kafanın en güzel örneği :)

**
Toplumda çokca birilerinden darbe yemiş, afallamış bir biçimde sağa sola savrulan sığınacak liman arayan kadın var..birde evde kalma korkusu, evlenme baskısı ile hareket edenler var..bunların ikisi bir arada olanlar var..kadınlar konusunda dikkatli olmak önemli..bir kadının ilişki geçmişini az çok bilmek ise çok çok çook önemli :)

Not: bunlar arkadaş çevreminde etkisi/tecrübeleri/görüşleri ile derlenmiş düşünceledir. Kadınlar ne ister sorusu , yıllardır bir araya gelip konsorsiyumlar kurmamıza rağmen hala cevaplanamamıştır :) ne demiş kierkegaard; bir insan ancak görülebiliyorsa görülebilir:) yani demem o ki ne istediğini kadınların bizzat kendileride bilmiyor belkide, ne istediğini bilmeyen biri görünmezdir onu göremezsiniz :) ne istediğini bilen kadınlara ise diğerlerinden daha fazla güvenin.. veya güvenmeyin.. bilmiyorum..belkide bişi değişmiyecek..poff bilmiyorum..salın kendinizi öyleyse ..güvenin veya güvenmeyin hangisini seçerseniz seçin diğerini seçmediğiniz için pişman olma olasılığınız hep olacak sonuçta, aşk böyle bişi :)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Hangi şarkıyı duysam, bizim için için söylenmiş sanki

tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor
nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini

Cemal Süreya

OZKAN_RF

Yeni Üye
9 Şub 2014
54
0
0
33
Herkes sevilmek ister, herkes aşık olmak ister. Aşk ; fotoğrafını çekmek istediğiniz rengarenk bir kelebek gibidir, siz peşinden koştukça o da sizden uzaklaşır. Size bazen yüzünü göster ve siz ; "tamda şimdi" derken yine ağaçların arasından kaybolur. Bir gün bir sonbahar akşamı , bankta oturmuş uzaklara bakarken birden omzunuza konuverir ümidinizi yitirmişken... Ve asıl güzel olan ise ; onu kaybetmemek için sanki bir ölü gibi kıpırdamadan öylece oturursunuz. Yağmurda ıslanmayı ,soğuktan hasta olmayı göze alarak...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Zamanla yorulma başlıyor.. psikolojik tespitlere göre de; insan sürekli bir stres ve belirsizlik haline katlanamaz. ve beyin/bünye bu hali sona erdirmek için çözümler üretmeye başlar.. beynimin ya da bünyemin bu çözüm yollarını şu an net biçimde analiz edemiyorum. ancak içerde birşeyler olduğunu hissedebiliyorum.. şu an için şu kadarını söyleye bilirim hissettiğim hal; ''negatif'' bir hal..beyin/bünye aynı bağışıklık sisteminin virüse saldırdığı gibi yüreğimdeki aşka saldırıyor..onu dönüştürüyor..belkide yok etmeye çalışıyor..

ama şu önemli noktayı unutmayın; siz aşkta irade ya da isteğinizle bunu yapamazsınız, buna gücünüz yetmez bana göre (belki bu süreci kısaltmaya ya da uzatmaya yetebilir ) bu süreç siz belirli bir seviyede yandıktan sonra bünyeniz tarafından başlatılıyor..

ve Nietszsche'den bir söz;

Bir duyguyu yenme isteği ,eninde sonunda yalnızca bir başka duygu isteği,daha başka bir duygu isteğidir.

OZKAN_RF

Yeni Üye
9 Şub 2014
54
0
0
33
Zamanla yorulma başlıyor.. psikolojik tespitlere göre de; insan sürekli bir stres ve belirsizlik haline katlanamaz. ve beyin/bünye bu hali sona erdirmek için çözümler üretmeye başlar.. beynimin ya da bünyemin bu çözüm yollarını şu an net biçimde analiz edemiyorum. ancak içerde birşeyler olduğunu hissedebiliyorum.. şu an için şu kadarını söyleye bilirim hissettiğim hal; ''negatif'' bir hal..beyin/bünye aynı bağışıklık sisteminin virüse saldırdığı gibi yüreğimdeki aşka saldırıyor..onu dönüştürüyor..belkide yok etmeye çalışıyor..

ama şu önemli noktayı unutmayın; siz aşkta irade ya da isteğinizle bunu yapamazsınız, buna gücünüz yetmez bana göre (belki bu süreci kısaltmaya ya da uzatmaya yetebilir ) bu süreç siz belirli bir seviyede yandıktan sonra bünyeniz tarafından başlatılıyor..

ve Nietszsche'den bir söz;

Bir duyguyu yenme isteği ,eninde sonunda yalnızca bir başka duygu isteği,daha başka bir duygu isteğidir.

Haklısınız... Ama aşkın bir kudreti daha var : Aşk üzerine sohbet eden iki arkadaş olduk:)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Haklısınız... Ama aşkın bir kudreti daha var : Aşk üzerine sohbet eden iki arkadaş olduk:)

Satırlarınız bir esinti yarattı içimde, teşekkür ederim arkadaşım:)

Zaten benim kafa başka şeylere fazla çalışmıyor bu aralar, nereye bakarsam bakayım ufkumda hep o var. aşkımın otobiyografisini paylaşacağım bu başlıkta. eğer sonu mutlu biterse örnek alsınlar ama mutsuz biterse ibret alsınlar :p
**
birde bir replikten uyarlama yapayım;

Dün merdivenlerde orada olmayan bir kız gördüm,keşke dedim keşke gitse ! :)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Bir uyarlama daha;

Eğer kış, ''bahar yüreğimdedir '' deseydi ona kim inanırdı.. Halil Cibran

tabiki sadece; aşıklar:)

OZKAN_RF

Yeni Üye
9 Şub 2014
54
0
0
33
Bir uyarlama daha;

Eğer kış, ''bahar yüreğimdedir '' deseydi ona kim inanırdı.. Halil Cibran

tabiki sadece; aşıklar:)

Aşkla ilgili tecrübenizi böyle naif ve edebi anlatımınızda beni etkiledi dostum.Dilerim bir gün aşka soğumuş ellerinizi ısıtacak birisi çıkar ve biz sizinle bu seferde mutluluğunuzu konuşuruz burda

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Acı çeken dostuna dinlenmesi için yer göster ama dikkat et yatak sert olsun.

nietzsche

OZKAN_RF

Yeni Üye
9 Şub 2014
54
0
0
33
Harıkulade bir söz... Dostuma gösterebileceğim en iyi yer istediği zaman derdini anlatabileceği dostlarının yanı...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Harıkulade bir söz... Dostuma gösterebileceğim en iyi yer istediği zaman derdini anlatabileceği dostlarının yanı...

ama yanınız biraz sert olsun. özellikle aşk acısında:) çünkü bazen acıyı hafifletmenin yolu budur.

Örneğin durum umutsuzsa aşık olan kişi bu durumu göremez. o'na buna dostları göstermeli.

..aşkta umut bazen tükeniştir.

OZKAN_RF

Yeni Üye
9 Şub 2014
54
0
0
33
ama yanınız biraz sert olsun. özellikle aşk acısında:) çünkü bazen acıyı hafifletmenin yolu budur.

Örneğin durum umutsuzsa aşık olan kişi bu durumu göremez. o'na buna dostları göstermeli.

..aşkta umut bazen tükeniştir.

Yeterince sert hiç kuşkunuz olmasın:) Bu siteye aşk ağırlıklı yazılarla dalmam da bu yüzden biraz

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Ne kadar bilirsen bil ! yersin bu kazığı ..:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular