konumuz illakı acı değilki, konumuz hisler hisler deyince sinirlerini aldırmış birinin hisleri oluyor
öyle değilmi? acımıyor ama gülüyor zevk alıyor bunlarda his değilmi? hatta aşık bile olabilr.![]()
leftye bir türlü anlatamadım beyin ölümü gerçekleşmiş biri ölmüş demektir.
beyin ölümü gerçekleşmediği sürece bitkisel hayatta beynın çalıştıgınımı? düşünüyorsun
şaka gibisin beyni zorla çalıştırıyorlar diyaliz makınası gibi düşün artık böbrek ölmüş ama diyalız sayesınde hala yaşamak mümkün.![]()
"Mesele, duyguları aklımızdan söküp atmak ya da arkalarına saklanmak değil, bunları kabul ederek yaşamak ile ilgilidir.” der, empati konusunda önemli çalışmaları bulunan psikoterapi uzmanı Carl Rogers.
[MENTION=6633]kahin[/MENTION] Benim yazmadığım yorumları sanki ben yazmışım gibi ifade etmezsen sevinirim. Beyin ölümünün ne olduğunu senden çok daha iyi bildiğim gibi ben atmasyon yorum yazmam, kaynaklarım her zaman sağlamdır. Bitkisel hayattan uyanan milyonlarca insan var yani yukarıda yazdığın yanlış yorumlar hep bilgi kirliliğine sebep olmaktadır çünkü bilimsel konularda bile sürekli atıp tutuyorsun. Bozuk yazım tarzın sebebi ile yorumların da hiç anlaşılmıyor, bu duruma bir çözüm bul lütfen. Defalarca anlamsız yorumlar yazmak yerine, tek seferde ve düzgün bir Türkçe ile kendini ifade etmen daha sağlıklı olacaktır. Yorum yazacağım diye kendini paralamadan önce de lütfen o konu hakkında biraz araştırma yap.
Sadece tek bir örnek veriyorum, internetten yüzlercesini bulabilirsin.
Bitkisel hayattaki hasta 15 yıl sonra uyandı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.