Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Teknik Sorunlar

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
(4:06:43pm)Ryan H.:I appreciate your patience. This appears to be taking longer than expected. I am working on this for you.
(4:10:28pm)Ryan H.:It appears your domain is clean.
(4:10:31pm)mavimor:eek:k ok
(4:11:01pm)mavimor:u mean i dont have a virus ?
(4:13:06pm)Ryan H.:That is correct.
(4:13:15pm)mavimor:eek:k thanks

Bugun hosting firmamiz ile yaptigim gorusme yukaridadir.Sitemiz de herhangi bir virus bulunmamaktadir. Bu tur virusler kullanmis oldugunuz tarayicilar ve bilgisayariniz ile alakalidir.

Google üzerinden giriş yapmayı denediniz mi peki? Araç çubuğundan direkt felsefe.net yazdığım zaman sorun yok fakat google'dan yazarsam aynı sorun devam ediyor. Sadece ve sadece sizin sitenizle ilgili bu sorunla karşılaşıyorum. Neyse Google'dan giriş yapmam ben de benim için sorun değil. Teşekkürler

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Evet farkettim google uzerinden giriste boyle birsey yapiyor fakat bizim google popup reklamimiz yok, sitemizin bulundugu makinada da virus yok. Bu google ile ilgili bir durum olabilir ben mail yazacagim ve firmamiz ile yeniden temasa gececegim

istanbul

Yeni Üye
19 Ağu 2010
213
0
0
41
site yöneticilerinden yaşadığım sorunu çözecek kimse var mı?
1. si bildirimler açılmıyor
2.si resim- video ekleyemiyorum.

istanbul

Yeni Üye
19 Ağu 2010
213
0
0
41
site yöneticilerinden yaşadığım sorunu çözecek kimse var mı?
1. si bildirimler açılmıyor
2.si resim- video ekleyemiyorum.

Sayın Site YÖNETİCİLERİ ilgilenirseniz beni bahtiyar edeceksiniz.Mustafa Bey kayıp ona özelden mesaj attım ancak geri dönmedi,
Ferdinand teknik ile ilgilenmiyor.phi de cevap yazmadığına göre kim var acaba başka?

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Sayın Site YÖNETİCİLERİ ilgilenirseniz beni bahtiyar edeceksiniz.Mustafa Bey kayıp ona özelden mesaj attım ancak geri dönmedi,
Ferdinand teknik ile ilgilenmiyor.phi de cevap yazmadığına göre kim var acaba başka?

Kontrol panelinizden bildirimler ile alakali kisimlarda neleri aktif neleri pasif ettiginizi kontrol ediniz.
Resim video ekleyememenizin sebebi ya boyutundan dolayidir, yada sistemin sizi atamis oldugu grubun yetkilerinin bu tur paylasimlara izin vermemesinden kaynaklanmaktadir.

Ayrica profilinize girip gerekli kontrolude yapacagim.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Bu google uzerinde girislerde ki site yonlendirilme olayi devam ediyor mu?

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
alıntı ve düzeltmelerde soruna yol açıyor bu virüs

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Elimden geleni yapmaya calisiyorum azcik zaman.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
siteye girişte yine aynı sorunu yaşıyorum,format atmakta çözüm olmadı..

oyun ekranı ve çeşitli ülkelerin bayrağının bulunduğu başka bir görüntü kaplıyor ekranı..

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Sakal, bi sorun gözükmüyor virüs sitede değil senin pc ile alakalı olabilir. Başka aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız var mı?

Ferdinand Bardamu

Yeni Üye
30 Nis 2012
1,302
1
0
43
Aynısı bende de oluyor. Kullandığınız browserı değiştirip deneyin, ben öyle yaptım.Mozilla'dan yandexe geçtim.Sorununuzu şimdilik çözecektir.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Arkadaslar acilen cerezlerinizi temizledikten sonra yada farkli bir browser kullanarak google.com.tr ye girip felsefe net olarak aratip cikan sonuclarda sitemize tiklayip giris yapabilir misiniz?

Eger sizi filestore diye bir yere yonlendiriyorsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular