Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Teknik Sorunlar

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
ben bu gibi şeylerden anlamam,chrome kullanıyorum acaba sorun benim bilgisayar damı?

Buyrun chrome için olanı;

Yalnız yüklerseniz/tarayıcınıza eklerseniz ve etkinleştirirseniz sitelere tek tek izin vermeniz gerekiyor, Tarayıcının köşesinde sağda solda bi baloncuk gibi bi şey açar, Ordan yalnızca ana sayfaya izin ver derseniz yeterli olur kanımca, Beğenmezseniz ya da kullanamazsanız kaldırıp atarsınız, Siz bilirsiniz;

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
hocam verdiğiniz ikinci link işime yaradı artık reklam görmüyorum,hay Allah razı olsun. :)

bsra

Yeni Üye
28 Ara 2013
41
0
0
34
teknik bi sorun mu bilemedim.)
karikatür yükledim fakat açılmıyor.. önceki yüklemelerde de aynı sorun var sanırım, açılmıyorlar
ilgilenebilirseniz güzel olur:eek:

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
site bir kaç kere format değiştirdi önceki karikatürler sanırım o yüzden görünmüyor..ekleyeceğin karikatürü ben de göremedim URL sini kopyalamayı denedin mi?

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
çözünürlüğü veya boyutu her neyse anlamıyorum yüksek olmasın..bende o sorunu yaşarken karikatürün bazı yerlerini paint den traşlayarak ekliyordum çözümü öyle bulmuştum..

non

düşünemeyen
Yeni Üye
16 Haz 2010
64
1
0
35
Dosyaları değiştirdim, bazı alanlarda hatalarla karşılaşabilirsiniz. Lütfen daha hızlı halledilebilmesi için bu başlıktan bildirin.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Sitede bir kac dakika once bir sorun olustu.

Once siteye erisim alinamadi.

Sonrada iki mesajdir, ilk mesajlari yollarken bir mesaj cikiyor.

STAY ON THIS PAGE

LEAVE THIS PAGE diye ve leave this page e tiklayinca da once mesaj cikmiyor, ve sure belirtiliyor.

Sure sonunda tiklaninca da ayni mesaj iki kere cikiyor.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Sitede bir kac dakika once bir sorun olustu.

Once siteye erisim alinamadi.

Sonrada iki mesajdir, ilk mesajlari yollarken bir mesaj cikiyor.

STAY ON THIS PAGE

LEAVE THIS PAGE diye ve leave this page e tiklayinca da once mesaj cikmiyor, ve sure belirtiliyor.

Sure sonunda tiklaninca da ayni mesaj iki kere cikiyor.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
İlk on konu da yok oldu, arayüz değişecek galiba ondan böyle oluyor, kolay gelsin.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Erisim kesildiginde su mesaj cikmisti.

Belki yardimci olur.

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_SocialGroup::post_delete() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_delete() in ..../packages/vbforum/attach/socialgroup.php on line 626

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_SocialGroup::post_unapprove() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_unapprove() in ..../includes/functions_log_error.php on line 626

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_SocialGroup::post_approve() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_approve() in ..../includes/functions_log_error.php on line 626

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_Album::post_delete() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_delete() in ..../packages/vbforum/attach/album.php on line 962

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_Album::post_unapprove() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_unapprove() in ..../packages/vbforum/attach/album.php on line 962

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_Album::post_approve() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_approve() in ..../packages/vbforum/attach/album.php on line 962

Erisim kesildiginde su mesaj cikmisti.

Belki yardimci olur.

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_SocialGroup::post_delete() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_delete() in ..../packages/vbforum/attach/socialgroup.php on line 626

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_SocialGroup::post_unapprove() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_unapprove() in ..../includes/functions_log_error.php on line 626

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_SocialGroup::post_approve() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_approve() in ..../includes/functions_log_error.php on line 626

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_Album::post_delete() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_delete() in ..../packages/vbforum/attach/album.php on line 962

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_Album::post_unapprove() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_unapprove() in ..../packages/vbforum/attach/album.php on line 962

Warning: Declaration of vB_Attachment_Dm_vBForum_Album::post_approve() should be compatible with vB_Attachment_Dm::post_approve() in ..../packages/vbforum/attach/album.php on line 962

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16
Forum arayuzu degişiyor su anda @non ugrasıyor bu sekilde ufak tekef gitgeller olucak, kısa süre sonrasında düzelicegini umuyorum. bazı dosyalardada degişiklik ve iyileştirmeler yapılıyor tam olarak bittikten sonra @non neler yaptıgı konusunda açıklama yapıcaktır hepimize.

Forum arayuzu degişiyor su anda @non ugrasıyor bu sekilde ufak tekef gitgeller olucak, kısa süre sonrasında düzelicegini umuyorum. bazı dosyalardada degişiklik ve iyileştirmeler yapılıyor tam olarak bittikten sonra @non neler yaptıgı konusunda açıklama yapıcaktır hepimize.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
"Guncel son konu ve 10 mesajlar" forum bolumu; bende gozukmuyor.

Yani forumlarin baslamasindan onceki bolum.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Google uzerinden chacheleri temizleyerek felsefe aramasi yapin. Akabinde siteye girmeye calisin;

myfilestore.com/download.php?id=8fc8ae09

Biz bu virus ile zamaninda aylarca ugrastik. Temizlemistik, size tavsiyem sitede kesinlikle warez kullanmamaniz ve ftp sifrelerini surekli yenilemenizdir. Ayrica admin panel ve cp paneline dosya sifresi koymanizdir.

Bu virus pagerank ve google siralamasinda siteyi cok gerilere goturecektir.

Acil onlem almanizda fayda var.

non

düşünemeyen
Yeni Üye
16 Haz 2010
64
1
0
35
Tamamdır. Hallettim.
Bu sorunun sebebi YUI denilen şey. vBulletin forumlarında görülüyor.
Bi daha olursa yazarsan abi ilgileniriz.

Google uzerinden chacheleri temizleyerek felsefe aramasi yapin. Akabinde siteye girmeye calisin;

myfilestore.com/download.php?id=8fc8ae09

Biz bu virus ile zamaninda aylarca ugrastik. Temizlemistik, size tavsiyem sitede kesinlikle warez kullanmamaniz ve ftp sifrelerini surekli yenilemenizdir. Ayrica admin panel ve cp paneline dosya sifresi koymanizdir.

Bu virus pagerank ve google siralamasinda siteyi cok gerilere goturecektir.

Acil onlem almanizda fayda var.

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Browserin cookileri temizleyerek google uzerinde girme yaptigimizda hala ayni yonlendirmeyi vermekte [MENTION=1711]non[/MENTION]

Ya google hala indexlemedi yada sikinti devam etmekte.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular