- 26 Nis 2009
- 627
- 62
- 28
İgnostik istersen birlikte arayalım cevabı...Tüm sorular anlamsız benim için tek bir soru anlamlı.
neden varolduk?
niçin yaşıyoruz? neden?
neden varolduğumuzu kanıtlıyacak birşeye ihtiyacım var!!
Ne dersin ?
İgnostik istersen birlikte arayalım cevabı...Tüm sorular anlamsız benim için tek bir soru anlamlı.
neden varolduk?
niçin yaşıyoruz? neden?
neden varolduğumuzu kanıtlıyacak birşeye ihtiyacım var!!
akşam apartmana kedi girmiş miyavlıyıp duruyor, annemden et istedim, annem pilav yemez mi diyor, böyle diyince bir an için başım döndü, neyse annemden et almayı başardık, kediyi apartmanın dışına çıkarıp eti verdim yedi, uzunca seyrettim, aklıma birden bu kediler için mama almak geldi, baktım temizmama.com da micho mama 15 kilo 250 tl hemen aldım, gece üç bilgisayarda geziniyorum, bizim kapının önünde acıklı bir miyavlama sesi, baktım dolapta et yok, ne yapsak kapıyı da açamadım eve girerse ayvayı yerim, neyse maması gelene kadar miyavlamaya bir kaç gün daha devam etsin.
Yeni bir sabaha uyandık daa niye dünden kalan şeylere devam ediyoruz dünü bi kapatsamıydık aceba
Yeni bir sabaha uyandık daa niye dünden kalan şeylere devam ediyoruz dünü bi kapatsamıydık aceba
Dün dediğimiz bugündeki DÜN düşüncesidir. Güzel düşünen güzel görür , güzel gören hayattan zevk alır. İnsan dünüyle bugünüyle varsa hepsine İYİ gözle bakmalı ve GÜZEL görmeli bence...
Bu ülkenin halinde ne varmış ? Dunya yaniyor biz sadece biraz ısındık![]()