M
Mantıksız2022
Ziyaretçi
Diyet yapamıyorsan su orucu tut. Üç gün hiçbir şey yemediğim zamanlar oldu. Sağlık için çok faydalı.Bugünlerde birşey düşünmüyorum.
Boş boş bakıyorum.
Soru sorarlarsa düşünmeden cevap veriyorum.![]()
Diyet yapamıyorsan su orucu tut. Üç gün hiçbir şey yemediğim zamanlar oldu. Sağlık için çok faydalı.Bugünlerde birşey düşünmüyorum.
Boş boş bakıyorum.
Soru sorarlarsa düşünmeden cevap veriyorum.![]()
Onu yapamam evdekiler yerken ben bakarsam kızarlarDiyet yapamıyorsan su orucu tut. Üç gün hiçbir şey yemediğim zamanlar oldu. Sağlık için çok faydalı.
Bunların hiçbirine gerek yok. Zaten kabızlık yapıyorlar. Diyet yaparken ishal yoksa diyet işe yaramıyor demektir.
Benim gözümde doktor doktordur. Ha alternatif tıpçı olsun ha modern tıpçı. Hep bir şeyleri pazarlama arayışı içindeler. Üstte yazdığın takviyeler gereksiz.
Üç gün su orucunun faydası beş gün ya da bir kerelik. Bir kerelik su orucundan mucize beklemeyinDiyet yapamıyorsan su orucu tut. Üç gün hiçbir şey yemediğim zamanlar oldu. Sağlık için çok faydalı.
Öncelikle hastalığınız ne? Diyabet mi? Diyabet se hangi evre? tip1 tip2 ? ya midenizde mi problem var?hocam ben o ağır ilaçları bırakana kadar neler çektim, gerçekten sürekli o ilaçları kullanmak zorunda kalanlara Allah sabır versin, ben şu an bir kaç tane hafif ilaç buldum, onları kullanıyorum, ailem ve doktorlar o ilaçlar ile teskin oldular, iyi ilaçlarını alıyor diyorlar, ben de yan etkisi olmadığından ya da bana zarar verecek kadar yan etkisi olmadığından bu ilaçları seve seve içiyorum, çünkü dediğim gibi eski ilaçların ağır yan etkisinden çok korktuğum için bu ilaçlar bana şeker gibi geliyor.
Ailemi ilaçların işe yaramadığı ve vücuduma kimyasal yüklediğim ve bundan dolayı da ileride ben de başka hastalıklar çıkacağını ve hatta ömrümün az olacağı noktasında ikna edemedim, onlara göre ben ilaç almadığımda hastalığım nüksediyor, bir kere öyle oldu, o da denk geldi dedim ama dinlemiyorlar, biz senin ilaçları almadığın halini biliyoruz diyorlar, ben de eski risperdal invega gibi ilaçlara göre bu solian ve arifay gibi ilaçlar hafif olduğu için içiyorum, aspirin gibi içiyorum bu ilaçları çok beğeniyorum diyorum, onlar da yoksa bugün ilacını içmek istemiyor mu diye düşündükleri zaman zaten aspirin gibi iç diyorlar![]()
pazarda patlican fiyatindan dert yanip tatil plani kurmakta guzelmisDüşuncelerimi sıraya koyup yazamıyorum🤦♀️ meger ne kadar çok şey düşünüyormuşum benim tatilim gelmiş bugunlük kapatıyorum beynimi sabaha düşünürüz
Dedim ya çok şey düşünüyorumpazarda patlican fiyatindan dert yanip tatil plani kurmakta guzelmis![]()
Dedim ya çok şey düşünüyorum![]()
| Rusya yıllardır hata yapıyor olduğunu yaptırırmlar ile birlikte daha iyi anlayacak, en başta sivil teknolojisini inşa etmeliydi ki bu ölçekte bir askeri sanayiye sahib bir toplum için bu çok da zor değildi. ne derler teknolojik gelişmelerin temeli harp sanayidir derler. |
| MUsk kadar param olsa Türkiye de bir sürü sosyal sorumluluk projesine girerdim, 1 milyon doları bana ve aileme yeterdi. devasa yurtlar stadlar yerleşim alanları yapar ve bu devasa yaptıklarımı refah seviyesi düşük vatandaşlarımıza verirdim, sporla uğraşan bir çok gence en az birkaç memur maaşı bağlardım ki okumak onun yaşamından çıksın geçim gailesi olmasın ve bu vesile ile de spora kendisini adayabilsin, refah seviyesi düşük vatandaşlarımıza sadece gıda giyim ve temel elektronik ihtiyaçları için makul bir tutarda birer kart verirdim, eğer 250 milyar dolarlık servetim bunları sübvanse etmeye yetmezse e o zaman da çerez parası niteliğinde bu sosyal projeler için para da alabilirdim bunları yaptığım halktan... ah ulan ah |
Ten ten bu konularda uzmandir. Ve bende onun hocası sayilirim.