Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Şuan ne düşünüyorsunuz?

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Bunların hiçbirine gerek yok. Zaten kabızlık yapıyorlar. Diyet yaparken ishal yoksa diyet işe yaramıyor demektir.

Benim gözümde doktor doktordur. Ha alternatif tıpçı olsun ha modern tıpçı. Hep bir şeyleri pazarlama arayışı içindeler. Üstte yazdığın takviyeler gereksiz.

Takviyeler iyi diyet yapılamıyorsa bir ölçü de işe yarar, bazen iyi diyet yapılıyorsa da yarar, saydıklarımın bazıları hormon öncüsü ve aracısı bazıları hormon vs ..

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Diyet yapamıyorsan su orucu tut. Üç gün hiçbir şey yemediğim zamanlar oldu. Sağlık için çok faydalı.
Üç gün su orucunun faydası beş gün ya da bir kerelik. Bir kerelik su orucundan mucize beklemeyin
Aralıklı açlıklar düzenli yapılırsa aralıklı açlıktır

Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi
hocam ben o ağır ilaçları bırakana kadar neler çektim, gerçekten sürekli o ilaçları kullanmak zorunda kalanlara Allah sabır versin, ben şu an bir kaç tane hafif ilaç buldum, onları kullanıyorum, ailem ve doktorlar o ilaçlar ile teskin oldular, iyi ilaçlarını alıyor diyorlar, ben de yan etkisi olmadığından ya da bana zarar verecek kadar yan etkisi olmadığından bu ilaçları seve seve içiyorum, çünkü dediğim gibi eski ilaçların ağır yan etkisinden çok korktuğum için bu ilaçlar bana şeker gibi geliyor.

Ailemi ilaçların işe yaramadığı ve vücuduma kimyasal yüklediğim ve bundan dolayı da ileride ben de başka hastalıklar çıkacağını ve hatta ömrümün az olacağı noktasında ikna edemedim, onlara göre ben ilaç almadığımda hastalığım nüksediyor, bir kere öyle oldu, o da denk geldi dedim ama dinlemiyorlar, biz senin ilaçları almadığın halini biliyoruz diyorlar, ben de eski risperdal invega gibi ilaçlara göre bu solian ve arifay gibi ilaçlar hafif olduğu için içiyorum, aspirin gibi içiyorum bu ilaçları çok beğeniyorum diyorum, onlar da yoksa bugün ilacını içmek istemiyor mu diye düşündükleri zaman zaten aspirin gibi iç diyorlar:p:D
Öncelikle hastalığınız ne? Diyabet mi? Diyabet se hangi evre? tip1 tip2 ? ya midenizde mi problem var?
midenizde ne olduğunu yazarsanız :) yardımcı olmaya çalışalım

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
… çetin bir hürriyet mücadelesi verdikten sonra, dikkat çekici bir siyasi kavrayışla, 500 sene önceki atalarının eski Han sülalesi ile olan dostluklarını ve "kardeş"liklerini ileri sürerek ve hatta kendi sülalesine han adını vererek bu Çin bölgesinde yeni bir Türk devleti kurmaya muvaffak oldu...
Üniversite tarih kitabımdan sevdiğim bir kısım.

Adem

Düşünür Üye
Moderatör
26 Nis 2009
628
62
28
@true blue kardeşim öncelikle gecmiş olsun. Günümüzde bu tip rahatsızlıklar oldukça fazla insanda görülür olmuş durumda. Rahatsızlığınızın sizde ne gibi semptomları bulunduğunu , neler yaşadığınızı paylaşırsanız belki bu size bir terapi olabilir ? Belki size iyi gelebilecek bir kaç cümle çıkabilir forumdan diye düşünüyorum.

smile

Yeni Üye
22 Eyl 2021
43
32
18
“kimsenin konuşmadığı bir dil gibiyim. kimsenin inanmadığı bir deli, yazarının bile okumadığı bir kitap, hiç çalmayan bir şarkı, hiç vatandaşı olmayan bir ülke, hiç sorulmayan bir soru gibiyim. kalabalıklar içinde varım ama yok gibiyim..”

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
Rahatsızlığım biraz hafifledi ve insan olduğumu hissetmeye başladım şu zamanlarda,
Bu rahatlamadan istifade bugün babamla camide akşam namazı kıldık, bayağı yabancılaşmışım, bir vakit namazı 1 saatte kıldığım tasalı mihnetli zamanlarım aklıma geldi bir an, namaza hala hazır hissetmiyorum kendimi,

MooN

Yeni Üye
27 Kas 2021
95
33
18
Düşuncelerimi sıraya koyup yazamıyorum🤦‍♀️ meger ne kadar çok şey düşünüyormuşum benim tatilim gelmiş bugunlük kapatıyorum beynimi sabaha düşünürüz

• Beğen
Tepkiler: phi

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Düşuncelerimi sıraya koyup yazamıyorum🤦‍♀️ meger ne kadar çok şey düşünüyormuşum benim tatilim gelmiş bugunlük kapatıyorum beynimi sabaha düşünürüz
pazarda patlican fiyatindan dert yanip tatil plani kurmakta guzelmis :)

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
yüksek lisans yapam doktora yapam diyordum, bu süreçte makale kitap yazam diyordum, ama baktım ki ne kadar iyileşmiş olsam da bu hastalık sürecinde yaşadığım şeyler daha fazla çalışmak daha fazla emek harcamak daha fazla fedakarlık yapmak için gerekli olan azmi gücü gayreti benden almış, evet ben elendim bu iyiliği güzelliği kaim kılma mücadelesinden... artık toplumun sorunları beni ilgilendirmiyor... çünkü kendimde güç bulamıyor derman bulamıyorum , artık benim yapacağım tek şey bir aile kurup topluma insanlığa faydası olacak çocuklar yetiştirmek olmalı , eğer bir gün reşit yaşına ulaşmış bir kızım ya da oğlum olursa ona bu serencam ile insanlığa nasıl faydasının olacağını soracağım, zannedersem bir baba için de yapılacak tek hareket bu olurdu, yoksa kader onun içine o zengin fedakarane cömert karakteri koymazsa benim elimden de birşey gelmez.

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
Tarih boyunca takva sahipleri iyilik ve salih amelde ileri gitmişler cennette makamlar kazanmışlardır, şehitler alimler salihler gibi müminler hem dünya da hem ahirette yükselip hem dünyevi hem de manevi makamlar kazanmışlardır, mübarek zatlar / ruhlar ise fazıl ve ruhani önderler olarak hem dünyada hem de ahirette insanlara doğru yolu göstermişlerdir ki Allah peygamberimiz neslinden mübarek bir silsile halinde büyük ruhani zatlar çıkarmıştır, Allah bu saydığım cümle din ulularımızdan razı olsun, bizleri onlara kardeş ve yoldaş yapsın, amin. ve hamd alemlerin rabbi olan Allah'a olsun.

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
İşte şarkiyatçılar batılılar bu adam gibi batıl kötü şeytani ruhlu insanları destekleyip öne çıkarıp müslümanları öldürüyor, İslam coğrafyasında kaos çıkarıyor, kadınlara tecavüz ediyor kafa kesiyor anarşi çıkarıyor ki böylece müslümanlar hiç gelişemesin, işidin temsilcisi bu insanlar sosyal ve siyasi ve ekonomik şartlar oluşmadığı için İslam ceza hukuku düşmüş olmasına rağmen insan taşlıyor, el kesiyor başkasının malını alıyorlar , bu yaptıkları şeytani nefislerine uymak olmasına rağmen bunu din adını yaptıklarını ilan ediyorlar ki ve aslında bunların koskoca bir islam medeniyeti ile Abbasiler ile Karahanlılar ile Gazneliler ile Selçukiler ile Osmanlılar ile ve tüm dünya müslümanlarının umudu ve gözbebeği olan Türkiye cumhuriyeti ile sorunları var, ellerine güç verseniz bir siyasi beşeri sosyal düzen kurma kapasitisesinden yoksun olan bu insanlar ecnebiler için İslam dünyasını sevgisizliğe ve anarşiye garp etmek için bulunmaz bir nimetler. O jop vuranlar kurşun sıkanlar sakat kalma ölme tehlikesi altında devlet otoritesini sağlıyor ki siz rahatça o işkembenizi doldurun diye, sizin de kursağınız kötülük götürüyor ki siz de şehitlerimizin sağladığı bu otoriteden hem yararlanıyor hem de bu insanlara haşa ve kella dinsiz diyebilme ahlaksızlığını gösterebiliyorsunuz.
Daha az göster

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
Rusya yıllardır hata yapıyor olduğunu yaptırırmlar ile birlikte daha iyi anlayacak, en başta sivil teknolojisini inşa etmeliydi ki bu ölçekte bir askeri sanayiye sahib bir toplum için bu çok da zor değildi. ne derler teknolojik gelişmelerin temeli harp sanayidir derler.

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
MUsk kadar param olsa Türkiye de bir sürü sosyal sorumluluk projesine girerdim, 1 milyon doları bana ve aileme yeterdi. devasa yurtlar stadlar yerleşim alanları yapar ve bu devasa yaptıklarımı refah seviyesi düşük vatandaşlarımıza verirdim, sporla uğraşan bir çok gence en az birkaç memur maaşı bağlardım ki okumak onun yaşamından çıksın geçim gailesi olmasın ve bu vesile ile de spora kendisini adayabilsin, refah seviyesi düşük vatandaşlarımıza sadece gıda giyim ve temel elektronik ihtiyaçları için makul bir tutarda birer kart verirdim, eğer 250 milyar dolarlık servetim bunları sübvanse etmeye yetmezse e o zaman da çerez parası niteliğinde bu sosyal projeler için para da alabilirdim bunları yaptığım halktan... ah ulan ah

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
ahlaksızlar millet tüm sıkıntılara rağmen liderine sahip çıkması bunların yüzünü kızartıyor bu çapsızlar bu necip millete bu kuvayı milliyecilerin çocuklarına koyun diyor, ruhlarını batıya satmış vatansızlar.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular