Olayları tabiki tasvip etmiyoruz. savcılar incelesin. ancak fenerlileri suçlayanlar birde kendilerine baksınlar. koca koca adamlar tiyatro çevirmesin. gassay maçında yan hakemin kafasına bişi attılar adam 2 dakka sonra kalkıp maça devam etti..
![]()
Savaşa savaşa, yağmalaya yağmalaya, arkamda bana gözünü kırpamadan canını verecek kocaman bir orduyla dünyayı fethetmek istiyorum. Orduma katılmak isteyen var mı? İlk bin kişiye fazladan yağma hakkı verilecek.
Mesajı düzenledim. Amaç kültürü yaymak felan değil sadece biraz eğlenmek.Korkarım ki insanoğlu başka kültürlere/toplumlara hükmetme duygusundan/egosundan kurtulamayacak.
Yine korkarım ki kendi kültürümüzü başka toplumlara dayatma egosundan da kurtulamayacağız.![]()
Anlamadığım bir çakmakla olacak iş mi o, bir tuhaflık var sanki...
Savaşa savaşa, yağmalaya yağmalaya, arkamda bana gözünü kırpamadan canını verecek kocaman bir orduyla dünyayı fethetmek istiyorum.
Savaşa savaşa, yağmalaya yağmalaya, arkamda bana gözünü kırpamadan canını verecek kocaman bir orduyla dünyayı fethetmek istiyorum.
İlk bin kişiye fazladan yağma hakkı verilecek.
İşgaller din ve benzeri felsefi düşünceler için yapılmayacak, temel amaçlar yağmalamak, zafer zevkini tatmak, dünya fartihi olmak olacak.
İlk hedef ordumuz dışındaki savaş yanlılarını öldürmek olacak. Humanistleri sonradan güzelce avlarız zaten.
Savaş sırasında emirlere uymamak dışında bir yasak olmayacak, emirlere karşı gelmek dışında ordunuz haricindeki şeylere istediğinizi yapmak serbest.
Ordunun yönetici lideri Haşmetli Ulu Üstün Kişi(ben)'nin emirleri sorgusuz sualsiz yerine getirilmelidir, aksi takdirde isteyebileceğiniz en güzel şey ölmek olacaktır.
Evet bir çakmakla bu hale gelinmez. kluplerinin menfaati için gerek federasyonu gerekse kamuoyunu yanıltma gayretinide anlıyorum. ama bu aptalca! neden böyleyiz bilmiyorum,böyle aptalca işler yapılıyor bu memlekette. güler misin ağlar mısın..
artık o işler geçti, nükleer bomba diye bişi çıktı haberin yok ellamseni ve ordunu 2 dakkada oldugun yere gömerler.
Boom!
iyi yolculuklar ex kişi![]()
Viking ya da Aztek kanı taşıyorsun anlaşılan, soy ağacını araştır derim.
Ohooo beni çok hafife alıyorsun ls2 bey. Önce sıcak savaş ortamını hazırlamam gerektiğini biliyorum.
Gak gız soğan doğra