- 12 Mar 2009
- 850
- 2
- 0
- 38
Bana haksızlık ediyorsun ben faşist din sömürgeci aptal insanlara karşı biraz asabiydim sadece yoksa son derece normalim yani![]()
[MENTION=469]flzf[/MENTION] kendi düşüncelerimde sana dokunan nedir anlamadım. düşünce benim değil mi hikaye benim değil mi ister pembedir ister siyah seni ne ilgilendirir. sen karamelin dediği gibi önce üstündeki soğan zarını ve kabuklarını at, bakalım cücüğün varmıymış yokmuymuş. kusura bakma ama 2 dir susuyorum, öyle kendini flzf sanmakla olmuyor bu işler, önce saygı göstermeyi öğreneceksin sonra düşüneceksin ben var mıyım yok muyum. Neyin kafasını yaşadığımı bilmiyorum ama senin kafanı yaşamadığımı iyi biliyorum....
Biz kaçırdık yani tamam gel davinci gel ama bak kulak kesip resim yapmak yok.Yemin ederim kızmıycam gel hadi gelBu başlığı açabilecek kadar ukala olan insanları severim ama naz dan niyazdan hiç hoşlanmam diyeceği varsa açık açık diyecek insan eleştiriye tahammülü olacak ne yani çocukmu avutucaz site kalabalık gözüksün diye dijital sende yaw
![]()
[MENTION=4530]daVinci[/MENTION] hoş geldin .bizde seni üzdük sende camdan atladın falan sanıyorduk neyse öbür sefere kalsın.şaka tabii .dijital hııı deyip parmak sallayıp, bize çok nasihat etti. bizde flzf'la ( galiba donkişot'ta üzüldü) çok üzüldük tabii.tekrar ,içten hoşgeldin![]()
@karamel kizip gtmek yakismaz bana daha durun intikamim aci olacak![]()
/üfürülüyor-tükürülüyor daölmüş az gelir! ceset çiğneniyor burda