Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Nickinizin anlamı nedir?

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
Felsefe.NET ne demek acaba? Bakalım,
Farklı
Eğlenceli
Liberal*
Sağlıklı
Edebi
Faziletli
Etkin
.
Nitelikli
Evrensel
Tarafsız

*liberal : Hürriyet ve serbestlikle ilgili

tabula rasa

Yeni Üye
4 Tem 2011
1
0
0
35
tabula rasa: Boş levha
duydukca hatırladıkca okudukca bilgilerime yenilerini katma hazzı uyandıran 'şey'

woLeria

Yeni Üye
20 Tem 2011
1
0
0
35
**woLeria** izLEdiğim bir fiLmde başroL oyuncusuydu..ve bu oyuncunun hayat feLsefesi bana çok şey kattı..yani bu hayat feLsefesi '' hiçbir şey göründüğü gibi değiLdir..hiçbir zaman önyargıLı oLma''

turuncu_turuncu

Yeni Üye
26 Ağu 2011
2
0
0
39
turuncu_turuncu....
bıldıgımız uzere bır renk ...
ama iletişimin temsilcisi ,sıcakgillerden:)
benimde bu dunyada ki en iyi meziyetim!!!
cogul olmasının sebebi bunu benım gıbı kendıne nıck secmış olanlar:)

Beril

Yeni Üye
12 Eyl 2011
210
0
0
46
Size bir şey söyleyebilir miyim?Nikimin anlamı beril beril.....Yağmur damlası olsa gerek ama beril beril işte....))

arbitraj

Yeni Üye
15 Eyl 2011
8
0
0
42
ekonomik bi terim. farklı bi piyasadan aldığınız bi menkul değeri , mali değeri yüksek bi başka piyasada satışa çıkartarak-satarak kar elde etme işlemidir arbitraj arkdşlr..

ikozabata

Yeni Üye
8 Eki 2011
16
0
0
39
iko ilker in kısaltması zabata da aslında zapata.sadece alışkanlık haline gelmiş yanlış yazım.zapata meksikalı bir abimiz. m.brando filminde tanıdığım beyaz atlı köylü.

iuflsfozkn

Yeni Üye
8 Ocak 2011
641
0
16
39
thoth mısır mitolojisinde akıl ve ay tanrısıdır. Yazıyı onun bulup insanlığa armağan ettiği söylenir. tahuti de onun bir diğer adı. a.k.a ise amerikan dilinde also known as yani nam-ı diğer demektir. Uzun zaman önce böyle bir kombinasyon oluşturmuştum öyle gidiyor.
Teşekkür ederim iyi bir şey öğrendim "aka :also known as"

BayChinaski

Yeni Üye
14 Kas 2011
4
0
0
32
Chinaski ; Henry Charles Bukowskinin kullanın diğer adlarındandır . Bukowski amerikan yeraltı yazarlarındandır .İçki,yazmak ve cinsel birlikteliktir bütün düşünce sistemi

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular