Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
iyi geceler sn dijital, siz de iyi ki varsınız; varlığınızla zenginleşiyoruz, büyüyoruz... donkişot'a ve diğer arkadaşlara da iyi geceler...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Ezoterizm'e Giriş'den başla o zaman, DNR'da bulabilirsin. Kitap okuyorum ben senin gibi internette araştırma yapmıyorum, ayrıca bu araştırmalar yıllardır sürüyor 2-3 günlük bir olay değil. İslam ve Ezoterizm üzerine bir sürü kitap bulabilirsin ama ilk başlangıç için Ergun Candan'ı öneririm. Farklı kaynakları sentez yaptığı için daha faydalı olacaktır.

kaynaklara bak. hiç benlik değil. sağol ama bunları okumam. masallara yer yok :)

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
kaynaklara bak. hiç benlik değil. sağol ama bunları okumam. masallara yer yok :)

Pardon, bu tür konuların sana ağır geleceğini tahmin etmeliydim, benim hatam kusura bakma!

Sana çok daha faydalı olacağını düşündüğüm, ufkunu genişletecek başka bir kitap serisi önermek isterim, ilk fırsatta alıp oku lütfen!

Ekran+Resmi+2013-12-06+15.50.18.png

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Pardon, bu tür konuların sana ağır geleceğini tahmin etmeliydim, benim hatam kusura bakma!

Sana çok daha faydalı olacağını düşündüğüm, ufkunu genişletecek başka bir kitap serisi önermek isterim, ilk fırsatta alıp oku lütfen!

Ekran+Resmi+2013-12-06+15.50.18.png

Senin şifren kırıldı Dijital. tüm söylemlerinin rasyonel dayanağını söylemiş oldun; Ergun Candan. Ezberden konuştuğun için sana sorulduğunda bu kopya fikirleri temellendiremiyor,apaçık çelişkileri göremiyor,mantık süzgecinden geçiremiyorsun.

Cin aliyi severek okurum çünkü sade,doğal ver inan gerçeğe senden çok daha yakın. senin gibi hayali kurgular içinde yaşamıyor.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Senin şifren kırıldı Dijital. tüm söylemlerinin rasyonel dayanağını söylemiş oldun; Ergun Candan. Ezberden konuştuğun için sana sorulduğunda bu kopya fikirleri temellendiremiyor,apaçık çelişkileri göremiyor,mantık süzgecinden geçiremiyorsun.

Cin aliyi severek okurum çünkü sade,doğal ver inan gerçeğe senden çok daha yakın. senin gibi hayali kurgular içinde yaşamıyor.

Ergun Candan araştırmacı bir yazardır, anlayamadığım tek bir kitapla ve bu kitabı okumadan bu karara nasıl vardın?

Benim okuduğum kitap sayısını sen tahmin bile edenezsin bu sebeple hiç kendini zorlama.

Daha önce de söylediğim gibi kişisel atışmalara ayıracak vaktim yok, okuma olsun bitsin niye bu kadar uzattığını hiç anlamıyorum. Sen otorite değilsin ben de değilim ama doğruluğundan emin olmadığım şeyleri savunacak kadar aptal da değilim, niye mi? Çünkü; Allah katında verilecek hesabın çok iyi bilincindeyim.

Kısacası senin ne düşündüğün beni etkilemez yine de eleştirilerin için tşk ederim, herkes görüşlerinde özgürdür.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Ergun Candan araştırmacı bir yazardır, anlayamadığım tek bir kitapla ve bu kitabı okumadan bu karara nasıl vardın?

Benim okuduğum kitap sayısını sen tahmin bile edenezsin bu sebeple hiç kendini zorlama.

Daha önce de söylediğim gibi kişisel atışmalara ayıracak vaktim yok, okuma olsun bitsin niye bu kadar uzattığını hiç anlamıyorum. Sen otorite değilsin ben de değilim ama doğruluğundan emin olmadığım şeyleri savunacak kadar aptal da değilim, niye mi? Çünkü; Allah katında verilecek hesabın çok iyi bilincindeyim.

Kısacası senin ne düşündüğün beni etkilemez yine de eleştirilerin için tşk ederim, herkes görüşlerinde özgürdür.

adamın ismini googleye yazdım senin fikirlerin hepsini bu adam söylemiş. çok okumak değil mesele. ezberlememek. düşüncelerimiz puzzle parçaları gibi bir sentezdir. içinde herşeyden var. en çokta kendimizden olmalı. neyse buralarda akıllı cafcaflı laflar edecem diye kendini kasanlardan değilim. bunun saçmalık olduğunu bilenlerdenim.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
adamın ismini googleye yazdım senin fikirlerin hepsini bu adam söylemiş. çok okumak değil mesele. ezberlememek. düşüncelerimiz puzzle parçaları gibi bir sentezdir. içinde herşeyden var. en çokta kendimizden olmalı. neyse buralarda akıllı cafcaflı laflar edecem diye kendini kasanlardan değilim. bunun saçmalık olduğunu bilenlerdenim.

:) Nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün, saygı duyarım sadece...

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
İşteeee demek hakkımda konuşulmuş :)) bahse değer bulunduğuma sevindim.Saygıdeğer dostum derinmavinin ;diğer siteye üye olduğumda karamelle yaptığım yazışmalarda da beyan ettiğim üzere aynı niki kullandığımı bildiğini sanıyordum.Özel bir gayret sarfetmedim saklamak için ,bunu gerekli de görmüyorum.Eksenim ve yazı tarzım beni her ortamda ele verir çünkü.Olduğum gibiyim nesimi nin gayreti derisi yüzülsede enel hak diyebilmekti,meyelan ise bunun sadece tanrının kendine seçtiği kulların dilinden çıkan laf olabileceğini anlayan kişi.Yani ruhsal evrim nesimi yi aşınca iş meyelana kaldı.
Köftehor olmaktan dolayı mutluyum dostum selam ile..

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
İşteeee demek hakkımda konuşulmuş :)) bahse değer bulunduğuma sevindim.Saygıdeğer dostum derinmavinin ;diğer siteye üye olduğumda karamelle yaptığım yazışmalarda da beyan ettiğim üzere aynı niki kullandığımı bildiğini sanıyordum.Özel bir gayret sarfetmedim saklamak için ,bunu gerekli de görmüyorum.Eksenim ve yazı tarzım beni her ortamda ele verir çünkü.Olduğum gibiyim nesimi nin gayreti derisi yüzülsede enel hak diyebilmekti,meyelan ise bunun sadece tanrının kendine seçtiği kulların dilinden çıkan laf olabileceğini anlayan kişi.Yani ruhsal evrim nesimi yi aşınca iş meyelana kaldı.
Köftehor olmaktan dolayı mutluyum dostum selam ile..

Dedikodu sayılmaz ama:)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Tabii ki öyle değil,bu sizin harcınızın işleri değil,ince bir kırılmayı önleme çabası çok açık ki
Nema problema :))
Şu sanal varoluş için iki çift söz etmek isterim ,kimliğimi ve seceremi paylaşmadım sadece.Mesela şuna rastlamışlığım var ,insanlar toplumun en sevdiği en değer verdiği en makbul görüşlere sahipmiş gibi içimizde sapkın hiçbirşey yokmuşta ,Hz Muhammed peygamberliği bitirmeseydi sıradaki kendi olacakmış gini davranan ,ama öm yoluyla canavarlığını bağıran platformlar var.
Bu sebeple en iyisi bu alan,gözlerinizi görmüyoruz,mimiklerinizi bilmiyoruz diye yalan mı söyleyelim :))

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Sayın X ben dedikodu sevmem (dedikoduya giriş cümlesidir malum);
Bi kere sayın Alper teknik kadrodan tamam da o profil resmi nedir öyle hişşler filan ,bizimi korkutacak anlamadım.Varsa bir meydan okuma çıksın söylesin.Ama nerdee !
Sanırım bu kadar yeter :)

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
kendi sorunlarıyla dolaylı dertleşen insanlık adına!

kendimle konuşuyorum ve düşünüyorum; huxley gibi oldu bu! sadece kendim yalnız kendim
-kendi içimdeyim- kendime kısılmış
- kendi içimde kendime kısılmış -kendi sorunlarına -bireysel- kısılmak nedir?
konuşacak başkasını bulacak nedir?
başkasıyla konuşurken kendiyle ve aslında kendi sorunlarıyla (paydaşmak ve) -sorunlarınla-sorunlarında da ve bir dolaylı kendinle(/aracıyla) de konuşmak/atışmak nedir?

kendi sorunlarıyla dolaylı dertleşen insanlar adına; yalnızlık

iyi geceler herkese;

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Arada @Alper'inde dedikodusunu yapin :)

@Alper hakkında dedikodu değil de sormak istediğim birşey var:)

Daha önce @
esekherif ile sen Alper'in modaya ilgisinden bahsetmiştin. Merak ediyorum Engincan Ural'ın giyim tarzı hakkında görüşleri nelerdir, acaba bizler beğenmemekle haksızlık mı ediyoruz, beğenen var mı? Özellikle Alper bu konuda ne düşünüyor?:smile:

fft22_mf3085789.Jpeg

31186802.jpg

31186799.jpg

---------- Mesajlar Birleştirildi at 16:45 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 16:25 ----------

@birazdahaderinmavi hoş geldiniz:) Dün @meyelan ile kulaklarınızı çınlattık.

Son düzenleme:

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16
Sayın X ben dedikodu sevmem (dedikoduya giriş cümlesidir malum);
Bi kere sayın Alper teknik kadrodan tamam da o profil resmi nedir öyle hişşler filan ,bizimi korkutacak anlamadım.Varsa bir meydan okuma çıksın söylesin.Ama nerdee !
Sanırım bu kadar yeter :)

Profil resmimde ne varmış? gayet güzel ve şirin! Meydan okuyorum! hepinize tek tek!

@Alper hakkında dedikodu değil de sormak istediğim birşey var:)

Daha önce @
esekherif ile sen Alper'in modaya ilgisinden bahsetmiştin. Merak ediyorum Engincan Ural'ın giyim tarzı hakkında görüşleri nelerdir, acaba bizler beğenmemekle haksızlık mı ediyoruz, beğenen var mı? Özellikle Alper bu konuda ne düşünüyor?:smile:

fft22_mf3085789.Jpeg

31186802.jpg

31186799.jpg

---------- Mesajlar Birleştirildi at 16:45 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 16:25 ----------

@birazdahaderinmavi hoş geldiniz:) Dün @meyelan ile kulaklarınızı çınlattık.

Engincan uraldan sonra tövbe ettim ben! yeminliyim konuşamam! ahaha şaka bir yanada modayla ilgilenmiyorum sadece moda sitem var bir tane ona istinaden esekherif ve X'n diline düştük.
Azizim bu ünlü çocukları bi degişik oluyor tövbe estagfurullah böyle bi garip o yüzden onlarda normal böyle şeyler biz o tarz giyinsek taşlarlar cami avlusuna bırakırlar bizi!

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Bu kıyafetlere bir de çok para ödüyormuş, inanılır gibi değil. Zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler.:)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
Şirinlikte göreceli tabi ;hepimiz şirin bulduk kesinlikle.Tabi biz öyle meydan okumayla galeyana gelecek bir kitle olduğumuzdan ,hangi konuda meydan okuduğunuza bakmaksızın taaruza geçeriz.Ama laf cambazlığında bana meydan okumayın derim.Felsefe ve diğer tüm bilimlerde boynumuz bükük kalır.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular