baktıkça yorulduğunu düşünmek gibi saçma bir bunalıma girdiğim için göndermiştim bende,dinlenmiştir zahar cadı koşsun bakalım![]()
çok kral bir düşünce olmuş Sakal. tebrikler. ancak asla orjinalinin yerini tutmaz
tez zamanda şu kendimi yasaklama işini denicem şimdi işim var ben kaçar
İntihar etmedimde, sistem kapatınca komple kapatıyormuş kendi profiline bile giremiyosun![]()
bu kara halim daha iyi olmuş , hamdım yandım piştim hesabı![]()
Merhaba) sessiz protesto yapıyorum hanımlar hala güncel son on konuyu görüntüleyemiyorumya çıldırıcam şeytan diyo git yeni üyelik al ama bu kullanıcı ismime kıyamıyorum ama bakarmısınız şundaki karizmaya ne kadar şeker ya ayyyy canım benim canım şekilli akıllı zekiii estetik '' flzf '' amanda aman bide kendine yeni avatarmı bulmuş benim kullanıcı ismin sevsinler pekde yakışmış kullanıcı ismime bucu bucu bicüüü
Kullanıcı ismimi fazla seviyorum sanırım,,,, galiba ben sevmeyi fazla abartıyorum o yüzden kolay kolay sevemiyorum sevdimmide suyunu çıkartıyorum garip bi insanım yahu.
Bu arada king batak okey fazla bilmem ama öğretirseniz oynarım tabi hemde süper bi fikir olmuş bu şimdiden sabırsızlanmaya başladım satranç biliyorsanız birde satranç oynayalım hatta durumları eşitlemek adına @karamel @meyelan siz bir olun ben tek olayım hatta başlangıçta size bilerek vezirimi vereyim nasıl olur![]()