Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

karamel

Yeni Üye
21 Tem 2013
307
0
0
hayır forum sayfasına girdiğinizde ilk sayfada en üstte on tane son yazılan yorum varya en son kim hangi başlığa yazdıysa sıralanmış hani onu cep telefonundan yanlışlıkla kapattım daha doğrusu sistem hatası ben yanlış birşey ytapmamışımdır muhtemelen artık o bölüm gözükmüyor bende
ama çıkış yaptığımda yada başka bir kullanıcı adı ile girsem gözüküyor.

iyi yaz,
ilksıra
flz
flz
karamel
nejet evren
meyelan
donkişot
....
ben yazar yazar göneririm
tek derdin bu olsun:)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Senin düşünmen yeter teşekkür ederim :) Ama mesela şuan bile benim aklım orda acaba nasıl düzelir neden böyle sanki bi taraftan dürtükleyip duruyolar işte simetri hastalığı gibi birşey allahtan ileri boyutlarda değil .Yani birşey standardı neyse o olcak tam olcak yoksa acayip huzursuz oluyorum :)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Misal geçen wepcam aldım sesi çalışmıyo allahım nasıl çalışmaz illa yapıcam bi işime yarıycağıda yok ya kurcaladım kurcaladım sonunda çalıştırdım bi görsen seside beş para etmez ama internetten okudum zaten bu markanın satandardı buymuş heee tamam o zaman çalışıyo oldu şimdi :) gibi oldum. Gerçi skype hala çalıştırmıyo ses olayını ama bi kere çalıştırmıştı demekki driverda yada ses kartında bi arıza var enazından ne olduğunu biliyorum yani kamerayı çöpe atmak yerine az daha bilgisayarı bozmaya gerek kalmadı :))

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
aman [MENTION=469]flzf[/MENTION] vezirin senin olsun,strateji oyunu ,sonraki hamle işlerini lisede bıraktım.:)şimdi al rıfkı ver koz daha stratejik geliyor,neyse çokmu serbest oldu.öğretiriz batak,okey ne varsa,sonrada acemi şansı bizi yenersin .
son konularda bişey yok diyeyimde bari merakından kendini yeme.ben yine saçmalıyorum ,ifade edemiyorum o benim mesajlarda.:)

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Rıfkı sanırım kağıt ismi oluyo koz da bu bakımdan onun gibi birşey olmalı :?

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Sakal illa sende yanıcan kül olucan rengin değişecek değil mi :) Biriniz yaptı ya hemen hepiniz peşi sıra yapın ne meraklıymışsınız renk değiştirmeye arkadaş Benide kırmızı yapın neyse parası vericem :))))

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
merak işte..şahsen yeşil rengi tercih ederim eğer varsa..

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
[MENTION=4324]dijital[/MENTION]; bu kalp gözü olayı ve islamdaki akıl-kalp ilişkisi üzerine söylenenlerin çogu yorum farkı sonuçta. tasavvufun aklın önüne sezgiyi kalbi geçirmesi durumu çokta makul ve genel kabul görmüş bir durum değil....

orada başlıktan saptık daha fazla başlıktan çıkmayalım diye buraya yazdım kısaca..

Yorum farkı yok ilk insanlıktan beri olanları yazdım fakat günümüzde fazla bilinmiyor olması gerçeği değiştirmez...Neyse şimdilik konuya nokta koyalım.

Bu arada fark ettim ki evrensel insan ile aynı renk olmuşsun bu aranızda bir empatinin geliştiğine işaret olabilir mi acaba:);)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
[MENTION=469]flzf[/MENTION] sende benim yaptığımı yaparsan ayarların normale döner ve sorunun ortadan kalkar bence..Sakalda sende Phiye söyleyip deneyin benim yaptığımı:) e mail adresini değiştirin yeter direkt şutlanırsınız:))

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
benim bi sorunum yok,flzf a en başta dedim bende aynı durumu yaşadım mavimor a şifremi verdim sağolsun o düzeltmişti..kulak asmıyor ki yazılanlara..uçuşta..

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Hayır en sonunda şifremi yazıcam şu orta yere o olacak Phi bilgisayarıma karşıdan bağlanmaktan bahsediyor da alakası yok şifremide gönderdim zaten.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
[MENTION=4198]donkişot[/MENTION] un dediğide aklıma yatmıyor değil hani :)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
ana sayfanın başındaki son konular,üyeler penceresini yanlışlıkla kapatmış açamıyor iki gündür..bilgisayara bişey olmaz kendini paralıyor yardımcı olamadık bir türlü..

daVinci

Yeni Üye
14 Eyl 2013
106
0
16
[MENTION=469]flzf[/MENTION] benim aklima soyle bir fikir geldi dene istersen. Suan bu siteye hangi browser dan griyosun internet explorerdan mi google chrome veya baska bi browserdan mi?

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular