Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
yok bizim aramız o kadar iyi değil aslında,sanırım sana uğramış ben annenin yanında akıllı akıllı otur demiştim.:)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
baktıkça yorulduğunu düşünmek gibi saçma bir bunalıma girdiğim için göndermiştim bende,dinlenmiştir zahar cadı koşsun bakalım:)

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
kimseler yok diye iyice sohbete sardık,artık silkelenip esas ciddi paylaşımlara döneyim yavaştan..

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
donkişot intihar mı ettin yoksa benzin atmış rengin solmuş :)

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
[MENTION=4498]karamel[/MENTION] ve [MENTION=3591]sakal[/MENTION]

Yine gerginlik yaşadınız galiba en kısa sürede çözülmesini dilerim...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
İntihar etmedimde, sistem kapatınca komple kapatıyormuş kendi profiline bile giremiyosun:)
bu kara halim daha iyi olmuş , hamdım yandım piştim hesabı :)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
haydee bir mesaj yazıncada kahverengi oldum, sistem kafasına göre takılıyor :D birde günlük giriş yapanları göremiyordum şimdi görüyorum ayarlarım yenilenmiş sanırım..

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
[MENTION=4324]dijital[/MENTION]; bu kalp gözü olayı ve islamdaki akıl-kalp ilişkisi üzerine söylenenlerin çogu yorum farkı sonuçta. tasavvufun aklın önüne sezgiyi kalbi geçirmesi durumu çokta makul ve genel kabul görmüş bir durum değil....

orada başlıktan saptık daha fazla başlıktan çıkmayalım diye buraya yazdım kısaca..

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
[MENTION=469]flzf[/MENTION] [MENTION=4498]karamel[/MENTION] pazar nöbetine beklerim,çekirdek mekirdek serbest,çay benden şimdiden söyleyeyimde plan yapmayın saat 22:30 dan sonra burda .

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
hakketen şu malum my ... te king mi oynasak iyi fikir,şimdi flzf bayanız diye yan çizmezse,yada tırsmazsa diyeyim.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Merhaba :)) sessiz protesto yapıyorum hanımlar hala güncel son on konuyu görüntüleyemiyorumya çıldırıcam şeytan diyo git yeni üyelik al ama bu kullanıcı ismime kıyamıyorum ama bakarmısınız şundaki karizmaya ne kadar şeker ya ayyyy canım benim canım şekilli akıllı zekiii estetik '' flzf '' amanda aman bide kendine yeni avatarmı bulmuş benim kullanıcı ismin sevsinler pekde yakışmış kullanıcı ismime bucu bucu bicüüü :p Kullanıcı ismimi fazla seviyorum sanırım,,,, galiba ben sevmeyi fazla abartıyorum o yüzden kolay kolay sevemiyorum sevdimmide suyunu çıkartıyorum garip bi insanım yahu.

Bu arada king batak okey fazla bilmem ama öğretirseniz oynarım tabi hemde süper bi fikir olmuş bu şimdiden sabırsızlanmaya başladım satranç biliyorsanız birde satranç oynayalım hatta durumları eşitlemek adına [MENTION=4498]karamel[/MENTION] [MENTION=4517]meyelan[/MENTION] siz bir olun ben tek olayım hatta başlangıçta size bilerek vezirimi vereyim nasıl olur :)

karamel

Yeni Üye
21 Tem 2013
307
0
0
Merhaba :)) sessiz protesto yapıyorum hanımlar hala güncel son on konuyu görüntüleyemiyorumya çıldırıcam şeytan diyo git yeni üyelik al ama bu kullanıcı ismime kıyamıyorum ama bakarmısınız şundaki karizmaya ne kadar şeker ya ayyyy canım benim canım şekilli akıllı zekiii estetik '' flzf '' amanda aman bide kendine yeni avatarmı bulmuş benim kullanıcı ismin sevsinler pekde yakışmış kullanıcı ismime bucu bucu bicüüü :p Kullanıcı ismimi fazla seviyorum sanırım,,,, galiba ben sevmeyi fazla abartıyorum o yüzden kolay kolay sevemiyorum sevdimmide suyunu çıkartıyorum garip bi insanım yahu.

Bu arada king batak okey fazla bilmem ama öğretirseniz oynarım tabi hemde süper bi fikir olmuş bu şimdiden sabırsızlanmaya başladım satranç biliyorsanız birde satranç oynayalım hatta durumları eşitlemek adına @karamel @meyelan siz bir olun ben tek olayım hatta başlangıçta size bilerek vezirimi vereyim nasıl olur :)

şu güncel son bilmem kaç konuyu göremiyorum diyorsun ya?ben de mesela son en çok neyi öemsersiniz, başlığına yazdım.sonra nejet evren yazdı son sayfafı açmıyor. 37. sayfa da kalıyor. bu tip bir şey mi senin sorunda?

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
hayır forum sayfasına girdiğinizde ilk sayfada en üstte on tane son yazılan yorum varya en son kim hangi başlığa yazdıysa sıralanmış hani onu cep telefonundan yanlışlıkla kapattım daha doğrusu sistem hatası ben yanlış birşey ytapmamışımdır muhtemelen artık o bölüm gözükmüyor bende
ama çıkış yaptığımda yada başka bir kullanıcı adı ile girsem gözüküyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular