Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
[MENTION=3591]sakal[/MENTION] hayırlı sabahlar olsun,bu flzf iyi sardı gece sohbetlerine,bunalıma geçmişler bak nerden çıkardın bu bölümü :)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
hayırlı günler meyelan,bu başlık en çok flzlf un işine yaradı zaten adam bunalımda..konuşmaya ihtiyacı vardı iyi oldu..

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
umarım işe yarar yoksa sonbahar depresyonundan o ve ben nasipleneceğiz böyle giderse [MENTION=469]flzf[/MENTION] benim küçük hanımı doğu türtistana bırakıp geldim o sebepten yoktum yoksa uyumadım yani gerçekten:)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
orayla burası arasındaki saat farkı ne kadar?

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
saati sormuyorum Türkiye ile arasında ki saat farkını soruyorum,yani sen benden kaç saat önce iftar açıyorsun...bu.

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
iftar mı dur bakıyım,ya zulum altında bir yer yiycek iftarlık buluyozda vaktini soruyosun,ramazanda gitmedim ki zaten,başka nasıl lafı çevirebilirim onuda bulamadım sabah sabah köşeye sıkışacağım tuttu

meyelan

Yeni Üye
25 Ağu 2013
785
26
28
avatarımdaki küçük kızdan bahsediyorum flzf bayağı sevmişti,bir gönderme yaptım konuya ,hatlar karıştı sonra sanırım:cool:

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Tesekuurler kndini tanittigin icin:D seninle tanismak zevk olucak benim için blki kim bilir bi gun

Rica ederim, inşallah tanışmak kısmet olursa ve belki bir etkinlik düzenlenirse bir araya gelme şansımız olabilir. İstanbul üyeleri bir buluşma ayarlasa ve fotoğraf-video v.s. İstanbul buluşması diye paylaşsa ne güzel olur aslında çünkü İstanbul'dan üye sayısı daha fazladır diye tahmin ediyorum. Mersin'den tek ben varım galiba:(

Gerçi aktif üye sayısı da çok fazla değil siteye bile çok giriş yapmayan üyelerin böyle bir etkinliğe katılacağını da hiç sanmıyorum.
[MENTION=469]flzf[/MENTION] un organ mayfası fobisi de dikkate alınırsa çok daha zor:)

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
sevilmeyecek gibi değildi..neden değiştirdin ki..gri tonlar moda oldu benden sonra flzf ta eklemiş...

geriye dönüp kim okuyacak kim ne dedi kime dedi...yakaladığın yerden devam et,zaten yazılanların bi önemi yok.. laf salatası deşarjodası..

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
[MENTION=788]Phi[/MENTION] bu bölüm hakkında ne düşünüyorsun? Forumda konuların dağılmaması ve konu dışı yorum yapılmaması için bu başlığın açıldığı belli fakat yine de admin olarak ne düşündüğünü bilmek isteriz...

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Benim icin bir mahsuru yok, forumda zaten cogu baslik sohbet alani gibi kullaniliyor. Burada toplayip digerlerinde sadece fikirler paylasilirsa daha guzel olur. Ama ister istemez yazismalar sohbet boyutuna geciyor ve konu dagiliyor bunun onune gecemiyoruz.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
çok kral bir düşünce olmuş Sakal. tebrikler. ancak asla orjinalinin yerini tutmaz:)

tez zamanda şu kendimi yasaklama işini denicem şimdi işim var ben kaçar

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
hayırlı günler meyelan,bu başlık en çok flzlf un işine yaradı zaten adam bunalımda..konuşmaya ihtiyacı vardı iyi oldu..

Bunalıma bi giriyom bi çıkıyom bi giriyom bi çıkıyom ne yapim :) Kimileri Kendini içkiye esrara filan verir ben hayatta hazzetmiyorum doğal yollardan kendimi uyuşturuyorum bol bol uyuyorum şu sıralar uykuyu çok seviyorum bunun yanı Beynimi oldukca fazla yormaya çalışıyorum zor be hayat dürüst olmaya çalıştıkca vicdanlı olmaya çalıştıkca dahada zor.Evet aslında bu konuşma kutusu bir yerde işime yaradıda denilebilir. Beni robotlaşmaktan kurtaracak duygularımı biraz olsun canlı tutacak bir yer gibi oldu ne bilim işte iyki varsınız.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
avatarımdaki küçük kızdan bahsediyorum flzf bayağı sevmişti,bir gönderme yaptım konuya ,hatlar karıştı sonra sanırım:cool:

Farkettim ben zaten neyi beğensem azbi ilgilensem pufff bianda yok oluyo sanırım ben seçilmiş kişiyim bi görevim var o istikamete doğru yönlendiriliyorum başka şeylerle ilgilenmem duygusal bağ kurmam yasak robot olucam robot. Hayal gücüne bak nerden nereye bağladım ya :) Buranın başınada yakında bir iş gelir yakında.

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Cadı filan dedin ama kız seni çok sevmiş kaçıp kaçıp yanına geliyor :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular