İnsan ırkının Niburu gezegeninde yaşayan Anunnakiler tarafından yaratılması

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Genel Tartışma Alanı kategorisinde Prens Ernak tarafından oluşturulan İnsan ırkının Niburu gezegeninde yaşayan Anunnakiler tarafından yaratılması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,147 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Genel Tartışma Alanı
Konu Başlığı İnsan ırkının Niburu gezegeninde yaşayan Anunnakiler tarafından yaratılması
Konbuyu başlatan Prens Ernak
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emrecesur85

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
13 Ocak 2015
Mesajlar
1,330
Tepkime puanı
258
Puanları
83
Yaş
35
Konum
Ankara
Üniversite Bölümü
Tarih Öğretmenliği
Ünvan
Dr.
insanlığın yaratılışındaki asıl olaydır. dünya'dan çok uzakta, hala daha keşfedilememiş gizemli bir gezegenden gelen üstün ve gelişmiş bir uygarlık olan bu varlıklar tarafından genetik mühendislik sonucu oluşturulmuştur insan ırkı. onlar, bazılarına göre uzaylıydı, ufo'ydu, bazılarına göre de tanrı'ydı, veya tanrılardı. ancak, dünyanın en eski medeniyeti olan sümerler gerçeği çoktan çözmüştü bile. çünkü, onlarla bizzat tanışmışlardı.

peki, anunnaki'ler kimdi? sümercedeki anlamı, "gökyüzünden dünya'ya gelenler" demektir. sümerlerin anlatılarına göre, anunnaki'ler yapısal olarak insanlara benziyordu. bu, normaldi, çünkü insanlar onların genlerini taşıyolardı! ancak anunnaki'ler, yarattıkları varlıklardan çok yüceydiler. yaklaşık 5 metre boyundalardı. dünyanın çeşitli yerlerinde ortaya çıkan, eskilerin "devler" olarak bildikleri anunnaki'lere ait iskelet fosilleri bu gerçeği ortaya koyuyor.

anunnaki'ler, nibiru adı verilen gezegenden geliyorlardı. nibiru, nasa tarafından belirlenen gezegenlerin dışında kalan, ve henüz tespit edilemeyen, anunnaki'lerin asıl geldiği yerdir.

anunnaki'lerin dünyaya geliş amacı ise, dünya'da bolca bulunan altın kaynaklarıydı.

anunnaki'ler, üstün gen mühendisliği teknolojisiyle insan ırkını yarattılar. elbette insanlar bir anda şıp diye yaratılmadı. anunnaki'ler, çeşitli deneylerle bu varlıkları kademeli olarak oluşturdular. hayvanları da kullandılar. evrim teorisi'nde belirtilen homo sapiens gibi hayvanlara daha yakın ilk insan türleri anunnaki'lerin ilk deney sonuçlarından başka birşey değildir. ve bugün kanıt diye bulunan bu varlıklara ait fosiller de, deney kalıntılarıdır. ayrıca mitolojilerde betimlenen, insan-hayvan karışımı, at-insan karışımı varlıklar da, anunnaki'lerin başarısız deney sonuçlarındandır. en nihayetinde, anunnaki'ler kendilerini tatmin edici şekilde daha başarılı bir sonuca oluşarak insanları yarattılar. onları kendilerine işçi kaynağı oluşturdular. insanları çalıştırarak kendilerine gezegenlerine götürmek için altın rezervi sağladılar.

peki, anunnaki'ler altına neden bu kadar ihtiyaç duyuyordu?

çünkü altın, bilindiği üzere asla paslanmaz, bozulmaz ve yıpranmaz. bu, üstün teknoloji yöntemiyle beyaz toz derecesine kadar işlenip canlı bir varlık tarafından tüketildiğinde, ölümsüzlük demekti! işte anunnaki'ler, kendilerini, teknolojileri vasıtasıyla altın sayesinde ölümsüz kılıyorlardı. ayrıca, kendi gezegenlerinin, yani nibiru'nun atmosferinin bozulmasını önlemek için de altın tozuna ihtiyaçları vardı. ve bu yüzden, kendi gezegenlerinde altına bolca ihtiyaç duyuyorlardı. antik çin yazılarında da, altın'ın ölümsüzlüğü sağlayabileceği belirtilmiş, ve hatta bunun için birçok denemeler yapılmış, ancak anunnaki'ler kadar üstün bir teknolojiye sahip olunmadığı için başarısızlıkla sonuçlanmıştır. anunnaki soyundan gelen ve mısırlıların tanrı bildikleri firavun hükümdarlarının da altına düşkünlüklerinin sebebi bundan başka birşey değildi. firavunlar, halkın karşısına vücutlarını bugünkü teknolojiyle bile elde edilemeyen derecede işlenmiş altınla kaplatarak çıkarlardı. bu derecede işlenmiş altın, yüzyıllardır rivayet olarak varlığı tartışılan beyaz altın tozudur. beyaz altın tozu, bugünkü insan teknolojisiyle elde edilemez. ancak anunnaki'ler, bunu elde edebiliyorlardı. ve bu yüzden antik mısır hiyerogliflerinde, onların tanrı olarak gördükleri firavunlar beyaz bir maddeye bürünmüş olarak resmedilmişlerdir.[1][2][3] firavunların döneminde inşa edilen, ve o dönemki koşullarda nasıl bu kadar kusursuz yapıldığı hala daha tartışılan piramitler de tabiki firavunların kullandığı anunnaki teknolojisinin eseridir. piramitlerin birbirinden ilginç ve şaşırtıcı özellikleri bazılarınızca biliniyordur, bilmeyenler internette araştırabilir.

anunnaki'lerin izlerine ibrahimi dinlerde de rastlanır. sümerlerin bilgi birikimine dayanan ibrahimi dinlerde, özellikle tevrat'ta "nefilim" adı verilen varlıklardan söz edilir. bu varlıklar, "tanrı oğulları" olarak tanımlanmıştır. tevrat'a göre, nefilim'ler "tanrı'ya isyan edip, gökte ait oldukları mekanı reddedip, insan kadınlarını beğenerek onları kendilerine eş alarak soylarını devam ettiren dev varlıklardır. yani bunlar, aslında insanlarla ilişkiye girip çocuk yapan bazı anunnaki'lerden başkaları değildir. bilinen ilk destan olan gılgamış destanı'ndaki gılgamış, işte bu varlıklardan bir tanesidir. bir anunnaki ve bir insan kadınının birleşiminden doğan gılgamış, ölümsüz olup olmadığını merak eder. destanın ana konusu olan gılgamış'ın ölümsüzlüğe olan merakının asıl sebebi budur, yarı-anunnaki olması. bu yüzden anunnaki'lerin dünyadaki ikametgahı olan telmun adası'na gitmek için yola koyulur. oraya geldiğinde, ziusudra ile karşılaşır. peki, ziusudra kimdir? işte bu noktada işler daha da karışıyor.

sümer yazıtlarındaki anlatılara göre, anunnaki krallarından bazıları insanlığa son vermek için büyük bir tufan yaratır. ancak anunnaki kralı enki, insanlara merhamet duyan bir tanrıdır, ve insanların içinden "ziusudra" adındaki kişiyi uyararak, büyük bir gemi yapmasını söyler. ziusudra bu şekilde tufandan kurtulur. karşılığında da, ölümsüzlükle ödüllendirilir ve telmun adası'nda anunnaki'lerle birlikte yaşama izni verilir. bu kısım birçok kişiye tanıdık gelmiştir, çünkü tevrat'ta, incil'de ve kur'an'da geçen hz. nuh ve büyük tufan olayıyla birebir aynıdır! tevrat'ta hz. nuh'un 950 yıl yaşadığı yazar, bu onun sümerler tarafından anlatıldığı üzere anunnaki'ler tarafından ölümsüzlük bahşedilmesi sebebiyledir. işte sümerlerin anlattıklarıyla, ibrahimi dinlerin söylediklerinin arasındaki bağlantı böyle sağlanır. peki tüm bu öğretilerin aynı coğrafyaya sığdırılması, bir tesadüf müdür? değildir, çünkü bu topraklar dünyadaki en verimli topraklardır ve anunnaki'ler dünyayı ziyaretlerinde doğal olarak buralara mekan kurmuşlardır.

işte gılgamış, ziusudra ile görüştüğünde, ziusudra ona gılgamış'ın ölümsüz olamayacağını, çünkü onun yarı-insan olduğunu söyler. ancak, ona bir şans verir, eğer uykusuzluğa dayanabilirse, gılgamış ölümsüz olacaktır. ancak gılgamış, bunu başaramaz. destanın sonunda eli boş döner ülkesine.

anunnaki'ler, dünyada bulundukları sürece sümerlere kendi bilgilerinden sundular. böylece, bugün bile birçok bilim adamının şoke olduğu şekilde, zamanlarının çok ötesinde bilgilere sahip oldukları ortaya çıkmıştır.

bunlardan en önemlisi, sümerlerin güneş sistemini tasfir ettiği bir tabletidir. bu tablette, ortadaki malum güneş, ve etrafında da nokta olarak tasfir edilen nasa'nın tespit ettiği 11 tane gezegen. ama, orada, fazladan bir gezegen daha var. işte bu bir hayli uzağa konumlandırılan bu noktanın temsil ettiği 12. gezegen, anunnaki'lerin geldiği yer olan nibiru'dan başkası değildir!

sümer yazıtlarına göre anunnaki'ler, 3600 yılda bir dünyayı ziyarete gelir. yani, gezegenlerinde altın rezervi azaldığında, mutlaka yeni kaynak sağlamak için geri dönecekler!



[MENTION=6517]Lefty[/MENTION]
 

kahin

Kahin
Yeni Üye
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
1,152
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Yaş
57
güzel konu başlığı ama sümer yazıtlarında,annukilerle ilgili hiyoroglif yazılar yada semboller görmedim,
ama mısırlıların,yaşamı ve piramitleri yaparken yedikleri ile ilgili resimler ve bir kaç sembol ve yazılar buldum. :)
ben titanların septilyanların ve annukilerin hayal ürünü olduğunu düşünüyorum. dostum :)

ey vahhhhhh kaynak ekşi sözlükmü? :D :D şimdi anlaşıldı .. % 100 yalan .

yahuu çok merak ediyorum bu ekşi sözlüğün admini kim? :D insan bariz atarda biraz ölçülü atar yahuuu ekşi sözlük bu kişinin hayal güçü çok yüksek.

950 yıl yaşarmı? bir insan :D uzaylıda olsa insan insandır . cem yılmaz gora hahaha :D

efendim bir cisim yaklaşıyor, :D tahtadir o tahta sakın bak sakın hava olmasın . :D

annukilere söyle bir daha geldiklerinde benim torunlara dolar bıraksın türk lirası bırakırsa aç kalırlar. :D
 
Son düzenleme:

LastOutlaw

Üye
Yeni Üye
Katılım
11 Eyl 2018
Mesajlar
115
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Mitoloji severim fantastik kurgu ile ilgilenen biri olarak. Ama bu tip yaklaşımlar pek doğru gelmiyor.
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
@true blue

Yazan kişi her kimse Zecharia Sitchin'in 12. Gezegen ve diğer kitapları üzerinden yorum yapmış fakat kaynak belirtmemiş. Nefilimler de Enok'un Kitabı'nda bahsedilen bir ırktır.

Tanrı'nın Oğulları ırkı ise Hz. İsa'nın: "Ben Tanrı'nın oğluyum." dediği ırktır fakat Anunnaki ırkı ile aynı değildir yani Tanrı'nın Oğulları en üst ırktır (elindeki şemada göreceksin) Anunakiler ise çok sonra gelmiştir Dünya'ya.

Tanrı'nın Oğulları Kur'an'da da bahsi geçen Sirius (Târık) ile bağlantılıdır, Niburu ise farklı bir gezegendir.

Târık Suresi
"Gökyüzüne ve Târık'a yemin ederim. Târık'ın ne olduğunu nereden bileceksin? (O, karanlığı) delen yıldızdır. Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici bulunmasın."

Alemlerin Rabbi Allah, yönetici varlıklar aracılığı ile Kur'an'ı yolladı.

Dünya'nın Rabbi ( Yönetici Varlık ) Yehova : Tevrat'ı yolladı.

Sirius'un Rabbi ( Yönetici Varlık ) Baba : Hz. İsa'yı ve öğretisini yolladı.

Alemlerin Rabbi Allah, hepsinin üzerindedir, Bir ve Tek olandır asla eşi benzeri yoktur.

Yönetici varlıklar ise Kur'an'da bahsi geçen Rabbin ordularını ifade eder.

Anlaşılması çok zor konular olduğu için Zecharia Sitchin'in kitaplarını da okuman gerekiyor fakat Tanrı'nın Oğulları konusu biraz detaylıdır ve Zecharia Sitchin'in yanıldığı bazı bölümler var ancak şu an ayrıntılı yazmak için zamanım yok, bir ara fırsat yaratır bu bölümden aktarırım.

Görüşmek üzere...
 
Son düzenleme:

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
13 Ocak 2015
Mesajlar
1,330
Tepkime puanı
258
Puanları
83
Yaş
35
Konum
Ankara
Üniversite Bölümü
Tarih Öğretmenliği
Ünvan
Dr.
@true blue

Yazan kişi her kimse Zecharia Sitchin'in 12. Gezegen ve diğer kitapları üzerinden yorum yapmış fakat kaynak belirtmemiş. Nefilimler de Enok'un Kitabı'nda bahsedilen bir ırktır.

Tanrı'nın Oğulları ırkı ise Hz. İsa'nın: "Ben Tanrı'nın oğluyum." dediği ırktır fakat Anunnaki ırkı ile aynı değildir yani Tanrı'nın Oğulları en üst ırktır (elindeki şemada göreceksin) Anunakiler ise çok sonra gelmiştir Dünya'ya.

Tanrı'nın Oğulları Kur'an'da da bahsi geçen Sirius (Târık) ile bağlantılıdır, Niburu ise farklı bir gezegendir.

Târık Suresi
"Gökyüzüne ve Târık'a yemin ederim. Târık'ın ne olduğunu nereden bileceksin? (O, karanlığı) delen yıldızdır. Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici bulunmasın."

Alemlerin Rabbi Allah, yönetici varlıklar aracılığı ile Kur'an'ı yolladı.

Dünya'nın Rabbi ( Yönetici Varlık ) Yehova : Tevrat'ı yolladı.

Sirius'un Rabbi ( Yönetici Varlık ) Baba : Hz. İsa'yı ve öğretisini yolladı.

Alemlerin Rabbi Allah, hepsinin üzerindedir, Bir ve Tek olandır asla eşi benzeri yoktur.

Yönetici varlıklar ise Kur'an'da bahsi geçen Rabbin ordularını ifade eder.

Anlaşılması çok zor konular olduğu için Zecharia Sitchin'in kitaplarını da okuman gerekiyor fakat Tanrı'nın Oğulları konusu biraz detaylıdır ve Zecharia Sitchin'in yanıldığı bazı bölümler var ancak şu an ayrıntılı yazmak için zamanım yok, bir ara fırsat yaratır bu bölümden aktarırım.

Görüşmek üzere...

Teşekkür ederiz hocam.
 

ls2

Kahin
Onursal Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
2,737
Tepkime puanı
180
Puanları
63
dBA2r7.png





Tarık suresi 4 te kasdedilen sağ ve sol omuzlarımızdaki meleklerdir true blue.

ne yöneticisi ne manageri !

bunlar ayet bükücülerden bir ileri ırk olan new ayetciler :)
 

esekherif

Filozof
Yeni Üye
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
907
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Faydasız ilim nedir sorusunun cevabı; Nasa'nın uyduruk gezegen hikayeleri
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
[MENTION=4865]true blue[/MENTION]

"Evrende gezegeni bulunan tek yıldız bizim yıldızımızdır, diye iddiada bulunmak; yavruları olan tek kedi benim kedimdir, diyen çocuğun iddiası kadar gülünçtür. Elbette bir gökbilimci olarak ben: Kendi galaksimizde başka uygarlıklar bulunabileceğini çok kuvvetli bir olasılık olarak görmekteyim."
Prof. Josef Allen Hynek / Astronom / UFO Araştırmacısı

Hezekiel Kitabı ( Ezekiel ) içersinde Hezekiel Peygamber'in anlattığı göksel ziyaretçiler ve verdiği bilgiler çok detaylı incelendiği zaman, o dönem için uydurulması mümkün olmayan bilgiler olduğu gibi zaten dünya dışı yaşamları doğrulayan çok sayıda tablet, heykel ve mağara duvarı resimleri de mevcuttur.

NASA'nın eski uzay mühendislerinden Josef F. Blumrich, Hezekiel Peygamber'in anlattıklarını kendi mühendislik bilgileri ışığında incelemiş ve bu konuda çok detaylı araştırmalara başlamış hatta kitap bile çıkartmıştır. (The Spaceships of Ezekiel )

"Ezekiel Peygamber'in başından geçenleri vizyon, halüsinasyon ya da benzer yanılsamalar olarak açıklamak isteyeceklerin, en azından benim yaptığım kadar detaylı incelemelerde bulunmaları gerekmektedir."
Josef F. Blumrich



True Blue, elinizdeki kitaplar bittiği zaman Farah Yurdözü ve Zecharia Sitchin'in tüm kitaplarını okumanızı tavsiye ederim, konu en baştan anlaşılmadıkça maalesef yazmakla olacak gibi değil.
 
Son düzenleme:

elbiss

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
24 Şub 2017
Mesajlar
464
Tepkime puanı
7
Puanları
18
Anunakıler aslında tam bir bilimkurgu filmi çekilecek bir türden hatta buna griler ide ekleyerek katkı saglayabilirler..

Filmin kurgusu da şöyle olsun....

Dünya konumuna yaklaşan ve bir anda ortaya çıkan niburu gezegeni gelmiş olmuş ve bu gezegen dünyada bir çok iklim değişikliklerine sebebiyet versin bu iklim değişiklikleri dünyayı o kadar etkilemiş olsun ki dünya devletleri bir araya gelmiş olsun ve bu soruna çözüm bulmak istesinler dünya devletleri çözümleri ararken bir anda ortaya UFO olan griler dünyaya uzay gemileriyle gelmiş olsun ve gRİLERİN liderleri dünya halkının siyasetçi liderleriyle görüşür olsun bu sorunu çözmek için griler dünya insanlarına yardım etmiş olsunlar....

Sonrasında ise bir anda yüksek teknoloji ile anunnakıler dunyaya saldırır olsun akabınde dunya teknolojılerı ve savas ucakları bu savası durdurmaya çalışırken de grılerde kendı teknolojık araçlarıyla bu savaşa a yardımcı olsunlar savaş devam ederken anunakıler dunyada kı altın daglarına ınıp dunyadan altınları gemılerıne ısınlamaya çalışıyor olacaklar ve arada savasta devam edıyor olacak ...

Dunyada kaos ve karanlık devam ederken grılerde neredeyse yenılmek uzereyken ortaya john adında bır kurtarıcı cıkıyor daha once uzerınde çalıştıgı bılımsel bır lazer kalkan delıcı sılah ıle ortaya yenı bulusunu koyuyor ve bu ıcat kısa surede yapılıp anunakılerın gemılerı uzerınde kullanılıyor ve ortaya harıka bır basarı çıkıyor anunakılerın gemılerının kalkanları deılınıp tek tek dusuyorlar savas ta oldukça basarılar elde edılıyor anunakıler dunyadan hızla uzaklaşıyorlar fakat dunyadakı ıklım degısıklıgı devam etmektedır dunya hızla karanlıga burunmekte devamında ıse enerjı dunyada oldukça azalmakta bazı bölgelerde neredeyse ekektırık hıç yok neredeyse dunya karanlıga burunuyor nıburu gezegenı ıse dunyaya yakın konumda durmakta.....Fılmın ılk bolumu bu sekılde bıterken savaş bu sefer fılmın ıkıncı bolumunde dunyadan çıkıp nıburuda yaşanmış olacak olmasıdır..İçerisinde dram hüzün ve başarı temalarıda eklenırse uff tadından yenmez..

Umarım guzel bır bılım kurgu olmuştur..... :)

İnsan kurgulamayı çok sever özellıkle bilim kurgu ise daha apayrı güzel olur :)...Filme taşımması daha güzel olur...Bence senaristlerin kaçırmaması gereken bir hikaye türü diyebilirim...

Gerçekler ise yaşantıların ve yaşanmışlıkların içinde gizlidir diye not düşmek isterim..

Böyle..
 
Son düzenleme:

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
13 Ocak 2015
Mesajlar
1,330
Tepkime puanı
258
Puanları
83
Yaş
35
Konum
Ankara
Üniversite Bölümü
Tarih Öğretmenliği
Ünvan
Dr.
[MENTION=4865]true blue[/MENTION]

"Evrende gezegeni bulunan tek yıldız bizim yıldızımızdır, diye iddiada bulunmak; yavruları olan tek kedi benim kedimdir, diyen çocuğun iddiası kadar gülünçtür. Elbette bir gökbilimci olarak ben: Kendi galaksimizde başka uygarlıklar bulunabileceğini çok kuvvetli bir olasılık olarak görmekteyim."
Prof. Josef Allen Hynek / Astronom / UFO Araştırmacısı

Hezekiel Kitabı ( Ezekiel ) içersinde Hezekiel Peygamber'in anlattığı göksel ziyaretçiler ve verdiği bilgiler çok detaylı incelendiği zaman, o dönem için uydurulması mümkün olmayan bilgiler olduğu gibi zaten dünya dışı yaşamları doğrulayan çok sayıda tablet, heykel ve mağara duvarı resimleri de mevcuttur.

NASA'nın eski uzay mühendislerinden Josef F. Blumrich, Hezekiel Peygamber'in anlattıklarını kendi mühendislik bilgileri ışığında incelemiş ve bu konuda çok detaylı araştırmalara başlamış hatta kitap bile çıkartmıştır. (The Spaceships of Ezekiel )

"Ezekiel Peygamber'in başından geçenleri vizyon, halüsinasyon ya da benzer yanılsamalar olarak açıklamak isteyeceklerin, en azından benim yaptığım kadar detaylı incelemelerde bulunmaları gerekmektedir."
Josef F. Blumrich



True Blue, elinizdeki kitaplar bittiği zaman Farah Yurdözü ve Zecharia Sitchin'in tüm kitaplarını okumanızı tavsiye ederim, konu en baştan anlaşılmadıkça maalesef yazmakla olacak gibi değil.

Farah Yurdözü ve Zecharia Sitchin'in kitaplarını biraz inceledim hocam, gerçekten değişik bir kulvar. Henüz Ergun Candan'ın kitapları ve yüksek lisans işi ile iştigal ettiğim için bu kitapları okuma işini biraz tehir ettim.:)
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
Farah Yurdözü ve Zecharia Sitchin'in kitaplarını biraz inceledim hocam, gerçekten değişik bir kulvar. Henüz Ergun Candan'ın kitapları ve yüksek lisans işi ile iştigal ettiğim için bu kitapları okuma işini biraz tehir ettim.:)

Yüksek lisans çok daha önemli, bu konulara yine zaman bulursunuz.
Okudukça sorularınızın cevabını bulacaksınız o kitaplarda zaten. Benim de belli bir süre buralarda olma şansım olmayacak, inşallah yine görüşmek nasip olur, kendinize çok iyi bakın, başarılar diliyorum.
 

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
7 Ara 2013
Mesajlar
6,615
Tepkime puanı
504
Puanları
113
----
S: (L) Sümerlilerin Geçiş Gezegeni veya Nibiru olarak tanımladıkları cisim neydi?
C: Kometler.

S: (L) Komet kümesi mi?
C: Evet.

S: (L) Bu komet kümesi tek bir kütle olarak mı görünüyor?
C: Evet.

S: (L) Bu komet kümesi hangi sıklıkla ekliptik düzlemine geliyor?
C: 3600 yıl.

----
Kasyopya Deneyi
 

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
13 Ocak 2015
Mesajlar
1,330
Tepkime puanı
258
Puanları
83
Yaş
35
Konum
Ankara
Üniversite Bölümü
Tarih Öğretmenliği
Ünvan
Dr.
Yüksek lisans çok daha önemli, bu konulara yine zaman bulursunuz.
Okudukça sorularınızın cevabını bulacaksınız o kitaplarda zaten. Benim de belli bir süre buralarda olma şansım olmayacak, inşallah yine görüşmek nasip olur, kendinize çok iyi bakın, başarılar diliyorum.

Sağolun hocam, siz de kendinize iyi bakın :)
 
Son düzenleme:

ls2

Kahin
Onursal Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
2,737
Tepkime puanı
180
Puanları
63
hadi bizi uzaylılar uretti diyelim. bakterileri virüsleride mi onlar üretti? bizler bakteri yığınıyız. dünyadaki bakterileri kullanıp bizi imal edecekler he! biraz sıkar :) neymiş altın mış, bu kadar ince işçilik yapabiliyorlar da altına mı muhtaçlar?

yaw fantastik işleri seviyorsanız tamam ama bu şeylere gerçek olma olasılığı vermeyiniz bana göre. 0,0001 ihtimal bile vermeyin.
 

ls2

Kahin
Onursal Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
2,737
Tepkime puanı
180
Puanları
63
sümer yazıtlarına göre anunnaki'ler, 3600 yılda bir dünyayı ziyarete gelir. yani, gezegenlerinde altın rezervi azaldığında, mutlaka yeni kaynak sağlamak için geri dönecekler!

valla süper korunaklı merkez bankaları yaptık,altınların çoğuda orada, gelirlerse artık avuçlarını yalarlar:)

birde hep bir beklenti yaratılır;

mesih gelecek
buda gelecek (ki zaten gelio, buda ölünce hemen bir çocuk bulup aha bunun içinde diyorlar)
güneş batıdan doğacak
korkunç hastalıklar yayılacak
kıyamet kopacak
ahiret kurulacak

anunnakilerde gelir kesin :) 5 ci günün şafagında doğuya bakın :)
 

kahin

Kahin
Yeni Üye
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
1,152
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Yaş
57
3600 yılda annukilerin gelip gelmediğini bilmem ama biim sayesinde dünyanın güneş etrafında 365 gün 6 saatte döndüğünü bilebiliyorum...
 

kahin

Kahin
Yeni Üye
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
1,152
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Yaş
57
kuran dünyanın güneş etrafında 365 gün 6 satte döndüğünü bilemiyor ama bilim bunu ispatlıyor,
demekki tanrının gerçek kitabı bilimdir.
 

kahin

Kahin
Yeni Üye
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
1,152
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Yaş
57
sümer yazıtlarındaki annukiler sadece bir teoridir,hiyorogliflere dikkatlice bakarsanız,ordakilerin annukiler değil sıradan mısırlı hükümdarlar yani firavun olduğunu anlarsınız.
 

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
7 Ara 2013
Mesajlar
6,615
Tepkime puanı
504
Puanları
113
-------
S: (L) Vahiy kitabında bakır rengi derili ve beyaz saçlı bir varlıktan bahsediliyor. Bu varlık Nibiru gezegeninden gelen Nefilim mi? Kim o varlık?
C: Nefalim'lerin kökeni Neburru ama oradan gelmiyorlar.
S: (L) Bir dev miydi?
C: Evet.
S: (L) Nibiru diye bir gezegen var mı?
C: Hayır.
S: (L) Sümer dilinde Nibiru ne anlama geliyor?
C: Köle sahibi.

S : ( L) Anunaki' ler kimdi ?
C : Uzaylılar.
S : ( L) Nereden geliyorlardı?
C : Zeta Retikuli .
-----
Kasyopya Deneyi
 

kahin

Kahin
Yeni Üye
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
1,152
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Yaş
57
arkadaşlar uzaylı nedir? uzaylı evrenin içinde yaşıyan aklını kullanabilen gelişmiş canlılardır. :D
jeton düştümü? :D hadiiii amaa düşmedimi?

biz nerdeyiz? evrenin içinde
demekki biz dünyalılarda uzaylıyız.. :D :D


ben uzaylıyım bana insan diyenin gözü çıksın :D değilmi? eşek herif nerdesin?
:D
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst