- 26 Ocak 2018
- 101
- 0
- 0
- 48
Arkadaslar tartışmanız seviyeli bilgi dolu ve erdemli olsun bende feyz alıyorum çok yararlı ama bizleri okuyanlar hemen ahlakı erdemi bırakmasın veya dogmatik inanç sahibi olmasın
önemli olan iyi olmak ister musluman ol ister ateist ve ahlaklı olmak kendimizi düşündüğümüz gibi başkalarınıda düşünmek gerçeği arayan adam rica ediyorum beni eleştir..ama saygılı ol başka sartım yok..
merhaba
reel açıkları hekliyorum. hepsi bu. burada kırılması gerekenler peygamberlerdır.(tabi varsa) onları peygamber yapan tanrılardır. ( gerçek tanrı mükemeldir. kendi htiyacın kendi giderır akıl frekansı similasyonu scalası ve simetrıgı)neden? seni eleştirimki sen yada ben mars gezgenınde aynı evde dogsaydık yada 15.000 km uzakta dogsaydık yine kafir olucaktık. hiç şüphesiz.
görünüş aldatır. evrensel insan dışında mantıklı yazan birini hayatımda tam olarak bulamadım. evrensel insan bile tarihi folozofların kurbanıdır. ben çok farklıyım asıl uzaylı benım evrensel insan uzaylıyım derken benden! esinlenmiştir. kafam ve mantıgım dünya dışı varlıkmışim gibi algılıyor. tamamen gerçeğe bu kadar odaklanmış ve yaklaşmışken
beni kim? tutabilir. saygılarımla. senı eleştirmek benım haddimemı?
benim tekniğim çok garip ve farklıdır. ateistin tekniği belli felsefefık teknıkler müslümanların teknıgı bellı ilahıyat felsefesı ve tasavvug teknıgı benım teknıgımde herşeyin açıklarından güç alarak saldırmaktır. çok tehlikelidir. çünkü tamaman reele dayanır. gerçek yaşama dayanır.
Son düzenleme: