Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

İçinizden Geçeni Söyleyin

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
[MENTION=4925]Alper[/MENTION] , kıytırık bir düğün yapalım takıları toplar kaçarız. [MENTION=6624]Aze[/MENTION]'den Cumhuriyet altını alsak yeter

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16
Abi sen evlen cumhuriyet altını takarım sana.ya da en azından çeyrek altın da olabilir lol
O derece umutsuz vaka gözüküyorum desene dkdms yalnız sen çıtayı yükselttin cumhuriyet altınıyla aşagısı kesmez artık dkdk

[MENTION=4925]Alper[/MENTION] , kıytırık bir düğün yapalım takıları toplar kaçarız. [MENTION=6624]Aze[/MENTION]'den Cumhuriyet altını alsak yeter

Organize ederim ben piyanist şantör arkadaşlarım var abi herşeyi ayarlarım lakin gelin kısmını senin ayarlaman lazım o eksik bende
[MENTION=5689]Mara[/MENTION] senden 5 tane cumhuriyet altını bekliyorum ona göre!

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
evliliğin ticaret olduğunu umarım birgün çok iyi anlarsınız sevgi ve aşksız evlilik ne işe?yarar.
içinde aşk olmuyan cinsellik anlamlımıdır?
sevginin kutsal gözyaşları bu kadar basitmidir?
aşk sevgiyi doğurur sevgide saygıyı gerçekten evlenmek istiyorsanız önce aşık olmalısınız.
aslında aşık olmak tanrıyı anlamaktır aşık olmak tanrıyla konuşmaktır.
aşk bir ihtiyaçtır. ama geçici olmuyan bir ihtiyaç bu öyle bir ihtiyaçki!
18 yaşında başlar 90 yaşında dahada güçlenir ölüm ise aşkı ölümsüzleştirir.

aşk olmasaydı atheist olurdum ama aşkın sayesinde tanrıya inanıyorum aşkın
gizemli duyguları bana tanrıyla umutlarımı dahada güçlendiren sihirli bir büyü
gibi sanki ruhuma dokunuyor hissediyorum mısralarda anlıyorumkı tanrı gerçekten fısıldıyor aklıma.

hissediyor ruhum yanarak aşkın acısını yaşıyorum hala ölmedim aşkın sevgisini.
aklım diyorkı bana tanrı en saf ve en duru olandır aynı zamanda en sert ve en hakim olandır.
öyleki bana fısıldıyor nagmelerını aklımda hissediyorum hakimin asıl nedenini.
yarattığı herşeyın iyi ve kötü kaderını.
anlıyorum herşeyin gerçek nedenini artık biliyorumkı asıl gerçek iyiliğin ve kötülüğün temel nedenlerini.şimdi anlıyorum bu anlamların hakimini.

ve sonunda bitiriyorum sebeplerın ve sonuçların gözlemlerini.
(tanrı iyiliği ve kötülüğü en iyi bilen olduğu için ben tanrıya hakım diyorum.yanı hukuken sonkararı verıcek tek yetkılı ve en dogru kararıda o verıcektır bundan hiç şüphem yok
çünkü herşeyı gerçekten yaratmışsa herşeyın nedenlerını ve anlamlarını en iyi bilen yine tanr olucaktır.)

Son düzenleme:

elbiss

Yeni Üye
24 Şub 2017
464
7
18
Dünyanın birlik beraberlik barışçıl ve sükun bir halde varolabilmesidir..Farklılıklarımızı zengınlıklere kavusturup once kendımıze sonrasında ıse tum canlı yaşamına katkılar ve faydalar sunabılecek şekilde çeşitlendirebilmemizdir...

Öyle.

Son düzenleme:

elbiss

Yeni Üye
24 Şub 2017
464
7
18
Dünya değişiyor ve hızlı bir şekilde de değişime devam ediyor Değişen süreçlerde İNSAN ın unutulmaması devamında ise diğer canlı yaşam türlerinde yaşamda var oldugunun hatırlanması ve unutulmaması dilek ve temennilerimdir.

Böylesi.

Son düzenleme:

LastOutlaw

Yeni Üye
11 Eyl 2018
115
0
16
Gintama'nın eski bölümlerinin hala benim için antidepresan görevi görmesi güzel. Özlemişim yav.

LastOutlaw

Yeni Üye
11 Eyl 2018
115
0
16
Çok sıkı bir şekilde 3,5 yıl Anksiyete bozukluğu- Şizo Obsesif Bozukluk ile boğuştum. Okulumu bıraktım, interneti bıraktım, eve kapandım, dışarı kapandım, akrabaların yanında yancı oldum. Ama hayatımın hiçbir döneminde bu derece moralimin bozuk olduğu, bu derece sefil olduğum bir dönem geçirmedim. Bu karı kız işleri hiç yaramadı bana, perişan etti bildiğin. Hayır ben birine böyle bağlanacak insan değildim, bildiğin her aklıma gelişinde yerlere yatasım geliyor. Yok mu bir çaresi filan lan bunun. Hayır onca bedensel ve ruhsal hastalığımın arasında bir de bu anamı ağlattı lan bildiğin.

T

Togepi

Ziyaretçi
Kendisini mutlu edemeyen insan, bir başkasını nasıl mutlu edebilir ki? Yanlış tam da burada başlıyor.

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Çok sıkı bir şekilde 3,5 yıl Anksiyete bozukluğu- Şizo Obsesif Bozukluk ile boğuştum. Okulumu bıraktım, interneti bıraktım, eve kapandım, dışarı kapandım, akrabaların yanında yancı oldum. Ama hayatımın hiçbir döneminde bu derece moralimin bozuk olduğu, bu derece sefil olduğum bir dönem geçirmedim. Bu karı kız işleri hiç yaramadı bana, perişan etti bildiğin. Hayır ben birine böyle bağlanacak insan değildim, bildiğin her aklıma gelişinde yerlere yatasım geliyor. Yok mu bir çaresi filan lan bunun. Hayır onca bedensel ve ruhsal hastalığımın arasında bir de bu anamı ağlattı lan bildiğin.

Her şey gelip geçici. Sen önemlisin, değerlisin kendine inanmalisin!

elbiss

Yeni Üye
24 Şub 2017
464
7
18
Gününüz güzel mutlu saglıklı ve huzurlu geçsin inşallah rabbim sevdiklerinizle beraber nice güzel günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular