- 18 Ocak 2016
- 219
- 2
- 18
Evde kaldim diyemeyenler de böyle diyor.
katılmıyorum buna ben, evlenmek istemeyen olamaz mı evlilikle dalga geçen aaaaaaaa :O
Evde kaldim diyemeyenler de böyle diyor.
katılmıyorum buna ben, evlenmek istemeyen olamaz mı evlilikle dalga geçen aaaaaaaa :O
Evlenmek istemeyen olamaz! Karnım acıkmasın diyen olur mu yahu
ben istemiyorum! [mention=4925]alper[/mention] evlensin sdfjk inşşşşşşşş evleniiiiir amiiiiiiiiin!
evleniyor musunuz?
e v l e n e c e m!
O derece umutsuz vaka gözüküyorum desene dkdms yalnız sen çıtayı yükselttin cumhuriyet altınıyla aşagısı kesmez artık dkdkAbi sen evlen cumhuriyet altını takarım sana.ya da en azından çeyrek altın da olabilir lol
[MENTION=4925]Alper[/MENTION] , kıytırık bir düğün yapalım takıları toplar kaçarız. [MENTION=6624]Aze[/MENTION]'den Cumhuriyet altını alsak yeter
Yok hayır.
Af buyurun Malazgirt Zaferine şahit olmuş bir karyolada yatıyordum da.
Artık bazalanayım dedim.
Off sağa sola dönerken gıcır gıcır gıcık bir ses. Ama emektar sayılır tabii. Ayrılmanız zor olmuştur. sfdaf
Çok sıkı bir şekilde 3,5 yıl Anksiyete bozukluğu- Şizo Obsesif Bozukluk ile boğuştum. Okulumu bıraktım, interneti bıraktım, eve kapandım, dışarı kapandım, akrabaların yanında yancı oldum. Ama hayatımın hiçbir döneminde bu derece moralimin bozuk olduğu, bu derece sefil olduğum bir dönem geçirmedim. Bu karı kız işleri hiç yaramadı bana, perişan etti bildiğin. Hayır ben birine böyle bağlanacak insan değildim, bildiğin her aklıma gelişinde yerlere yatasım geliyor. Yok mu bir çaresi filan lan bunun. Hayır onca bedensel ve ruhsal hastalığımın arasında bir de bu anamı ağlattı lan bildiğin.