Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Felsefe.net'e nasıl geldiniz?

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
tanrının ilahi bir gücü diyelim, herşeyi daha önceden bildiği için bu foruma geldim,ben masumum :D
bu tanrının işi :D yani ben özgür irademle gelmedim , özgür iradem bu foruma gelmesi gerektiği için bu foruma geldim. :D

ÜstünKişi

Yeni Üye
21 Ocak 2018
744
114
43
Tarayıcının adres çubuğuna, rastgele seçtiğim kelimelerin sonuna .net, .com gibi şeyler yazarak internet aleminin bilmediğim köşelerini keşfetmeye çalışıyordum.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
o kadar uzun zaman geçti ki hatırlamıyorum :O

T

Togepi

Ziyaretçi
Ben değil, felsefe.net bana geldi diyebiliriz. dgdsd Sevgili çiçeğim [MENTION=5689]Mara[/MENTION]’nın davetiyle tabii :*

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Ben değil, felsefe.net bana geldi diyebiliriz. Sayın [MENTION=4925]Alper[/MENTION] beyefendinin daveti ile.

Son düzenleme:

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
atheist :D biilmiyorum tesadüfen ben değilde, felsefe.net bana gelmiş olabilir.
agnostik bilinmeyen bir sebeple :D bilmeden bir tuşa dokundum ve o tuş bana sihirli bir sitenin kapılarını açtı bende tıkladım :D
müslüman: allahın emriyle ve peygamberin kabliyle ve ruhuma üfelemesiyle bu siteyi buldum bu allahın bir işareti , :D :D

hristiyan: tanrının kutsal oğlu adına, yemin ederimki; bu onun işi ben masumum. :D

yahudi: tüm hahamlar adına yemin ederimki bu musanın işi olsa gerek. :D

satanist: :D efendimizin emriyle,dün gece ayin yaptık , kedi kanı bulamadık, onun yerine
atası olan jaguar kestik, bu kesin satan brahmanın işidir. demekki efendimiz bu sitenin
başlıca sebebi sen çok yaşa efendimiz. amenossssss trahmanosss herkese teşekkür edeross.. :D

budist: buda gelir buda geçer :D buda sizi korusun felsefe net. üyeleri. :D

Son düzenleme:

Coldman

C.technical analyst fancier
FS - Yönetici
5 Mar 2019
516
55
28
ısrar ısrar falan diyeceğim de, değil tabi ki çok sevgili çok çok işte neyse telefonda konusurken böyle böyle bir yer var sende gel dedi, bende kıramadım geldim. o kendini biliyor. :) hatayın gülü.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular