Bu Bombacıları Kim Işe Aldı?

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Köşe Yazıları kategorisinde dragon tarafından oluşturulan Bu Bombacıları Kim Işe Aldı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 249 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Köşe Yazıları
Konu Başlığı Bu Bombacıları Kim Işe Aldı?
Konbuyu başlatan dragon
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan odun

dragon

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
14 Eki 2022
Mesajlar
441
Tepkime puanı
27
Puanları
28
Konum
dünya
Üniversite Bölümü
Sosyoloji
Ünvan
dünyalı

Hepsini akp zamanında işe almışlar. Biz buna çifte standart diyoruz. Bu ülke böyle bir şey işte. Yarın o iktidar olur aybı şeyi o yapar. Ya ondansın ya bundan. Ondan- bundan değilsen açsın. Hakkın olan işe bile giremezsin kamuda!. Bir MHP' li partili ile sohbetimizde vakti zamanında bana kullanamayacakları adamı işe mişe almazlar demişti. Benim ülkem, çoook muhteşem memilektim böyledir işte.
 
Son düzenleme:

odun

Filozof
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
12 Şub 2022
Mesajlar
950
Tepkime puanı
148
Puanları
43
Konum
Kime ne
Zaman seçim zamanı...
Hele ki demokratik açıdan henüz tam gelişememiş bir ülkede bilhassa seçim zamanlarında ortalık toz duman olur adeta. Karşılıklı çamur atmalar, asılsız suçlamalar, hakaretler vs. havada uçuşur. Hatta ipin ucu kaçınca, yargıya dahi müdahale edilerek, rakipler siyasi yasaklarla bertaraf edilmeye çalışılır.

Türkiye gibi memleketlerde rüşvet, adam kayırmalar, eşe doşta ve akrabalara kıyaklar bir hayli yaygındır. Yahu kemik testlerinin istendiĝi ve bu testlerin kolayca manipüle edildiĝi bir ülkede her şeyin olma olasılıĝı var.
 
Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst