- Konbuyu başlatan
Kişisel fikilerimi daha önce bu forumda belirttim.
Bir büyük harfli baş ve ilk tanrı yani herşeyin ilk ayratıcısı bana göre olamaz
Bunun dışıdna Ortadoğu ilahları ya da insanın ilahları bana göre dış uzaydaki sömürgeci bir dış türdür.
Sümer yazıtları tam olarak bundan bahseder ve bazılarımıza göre deTevrat'ın da atası kabul edilir.
İnsan nasıl gidip Afrikayı sömürüyorsa beyaz adam nasıl gidip Kızıl yerliyi felan sömürüyorsa insanı sömüren bir dış tür vardır. Okyanustaki balığın bizden haberi olmaması gibi ondan haberimiz yok.
diğerlerimize buna tanrı demek öğretildi.
Benim pencerem bu.
İnsan esarete karşı birleşerek zulmü yenebilir.
5 cm penisli biri yine de üreyebilir ve seks sadece üreme işlevidir. Doğa da hayvnalar üreme dışında pek seks yapmıyoır ya da seksi hayatı nanalmı oalrka görmezler.
Bunun dışında 5 cm pensili bir ibile yien de kendin ibunu bildiğ ihalde seçecek bir kadın bualiblirdi.
Eğer organize barışık ve şeffaf bir toplum olunsaydı. bunun yolları sağlanabilirdi.
Son olarak vibratör ün icadını okumayı tavsiye ederim. vibratör icad eidlene kadar Avrupalı doktorlar kadınları tedavi etmek için ya da histeri tedavisi için tazyikli su ya da kendi ellerin ikullanma gibi pek çok yöntem denediler ve emin olun penis kullanmadılar.
Avrupa da uzun yıllar boyunca kadınları histerisini vajinal/klitoral uyarımla tedavi etmek doktorların asli göreviydi ve bu tıp mesleğinin parçasıydı
Dersiniz özgürlük ve otorite mutluluğun yolları çeşitlidir. Kör topaşlla eşleşir eşleştirilir bir yol bulunur herşey denklenir toplum kaybolmuş kültür kaybolmuş ondan bocalıyorsunuz
Aslına bakarsan böyle davranmalarinda onlar ne kadar suçlu? Katil balinanın foka saldırmasıdan daha mı fazla suçlular?Şimdi yazdım yazdım sildim, umarım senin için her şey en güzeli olur.
Düzen bunu gerektiriyor.