Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Allah Insana Yardım Etmez.

Thurgood

Yeni Üye
10 Eki 2012
124
34
28
40
peygamberlerin çıktığı zaman şizofreni halisülasyon nedir bilmiyolardı şuan bilim sayesinde biliyoruz geçmişin mucizeleri günümüzün akıl hastalıkları :D
milyonlarca insan göremedi de bı ben mi gordum. Benim şizofren olduğumu düşünmekte %100 haklısın.

M

Mantıksız2022

Ziyaretçi
Maddi sebeplerden tanrıya küsülür mü emin değilim.
Başka önemli bir husustan bahsedeyim;
Liselerde-üniversitelerde dönen kız-erkek ilişkilerini bir görseniz ülkede işlenen bütün suçların kaynağını da anlarsınız.
Bu sadece Türkiye için değil bütün ateist(laik) devletler için geçerlidir. Mesela o çok övülen İsveç tecavüz istatistiklerinde rekor kırıyor.
Yolsuzluk, cinayet gibi her türlü suç gelişmiş denen laik devletlerde çok yüksek. Bunun sebebi tamamen cinsel libido diye düşünüyorum. Cinsel libidonun özgür olduğu yerde elbette suç ve suç makineleri de olacaktır.

Not: Tamamen laik kafalı biriydim artık insan topluluklarının kuralsız/kanunsuz yaşamaması gerektiğini düşünüyorum.
Yani laik bir yasal düzenle taş devri orman kanunları arasında fark görmüyorum.

peygamberlerin çıktığı zaman şizofreni halisülasyon nedir bilmiyolardı
Gayet iyi biliyorlardı. Kuranda birçok yerde müşriklerin "deli" veya "saralı" demesi anlatılır. SARA HASTALIĞ=EPİLEPSİ
Saralı veya şizofren birinin peygamberlik iddia edip bütün toplumu peygamberliğine ikna etmesi mümkün değil. Ateistforum daki "Hacı" bu yüzden Muhammed'in yaşamadığını iddia ediyordu.

EvilBeauty

Yeni Üye
13 Ocak 2022
52
17
8
Liselerde-üniversitelerde dönen kız-erkek ilişkilerini bir görseniz ülkede işlenen bütün suçların kaynağını da anlarsınız.
Bu sadece Türkiye için değil bütün ateist(laik) devletler için geçerlidir. Mesela o çok övülen İsveç tecavüz istatistiklerinde rekor kırıyor.
Yolsuzluk, cinayet gibi her türlü suç gelişmiş denen laik devletlerde çok yüksek. Bunun sebebi tamamen cinsel libido diye düşünüyorum. Cinsel libidonun özgür olduğu yerde elbette suç ve suç makineleri de olacaktır.

Not: Tamamen laik kafalı biriydim artık insan topluluklarının kuralsız/kanunsuz yaşamaması gerektiğini düşünüyorum.

Gayet iyi biliyorlardı. Kuranda birçok yerde müşriklerin "deli" veya "saralı" demesi anlatılır. SARA HASTALIĞ=EPİLEPSİ
Saralı veya şizofren birinin peygamberlik iddia edip bütün toplumu peygamberliğine ikna etmesi mümkün değil. Ateistforum daki "Hacı" bu yüzden Muhammed'in yaşamadığını iddia ediyordu.
aga kimse bana senden 1500 yıl önce biri geldi vahiyle kitap yazdı bu doğru inanç diye yutturamaz kusura bakmada mısırların firavunundan yani 2500 yıl önceden beri dinlerin amacı bellidir firavunlar köleleri dizginlemek için yaptı daha sonra peygamber enok diye biri geldi bilinen ilk tek tanrılı dini çıkardı ama yeterince zeki olmadığı için tutmadı:D ondan sonraki hikayeyi biliyoruz zaten. semavi dinler biraz şarlatanlık gibi geliyor bana he ama tamamen tanrı yok diyemem çünkü kanıtlayamam o yüzden agnostiğim.

Efruz

Yeni Üye
13 Ocak 2021
122
18
18
Bir Allah varsa bile nasıl vahşi hayata müdahale etmeyip zulümler doguyorsa insanlar arası hayatada müdahale etmiyor.

İnsan ne elde ediyorsa yada edemiyorsa doğduğu coğrafya, doğduğu aile, fiziksel ve zihinsel yeteneklerine göre şekil alıyor.

Açlıktan bitap düşüp ölümü bekleyen insanlara Allah müdahale etmiyorsa, benim hayatıma iyi yönde müdahil olacağını hiç zannetmiyorum.
İnsanlar korkuyor. Bu Dunya'da bizzat zulüm görüyoruz fakat insanlar Allah'a isyan edip ahiretide kaybetmekten korkuyorlar. Allah'a duyulan sevgi bir diktatore duyulan sevgi gibi sahte. Zulüm görüyoruz fakat diktatörü sevmedigimizi belli edersek daha büyük cezalar gelecek.
İpek böceği ne muhteşem anlatır.
Bir Allah varsa bile nasıl vahşi hayata müdahale etmeyip zulümler doguyorsa insanlar arası hayatada müdahale etmiyor.

İnsan ne elde ediyorsa yada edemiyorsa doğduğu coğrafya, doğduğu aile, fiziksel ve zihinsel yeteneklerine göre şekil alıyor.

Açlıktan bitap düşüp ölümü bekleyen insanlara Allah müdahale etmiyorsa, benim hayatıma iyi yönde müdahil olacağını hiç zannetmiyorum.
İnsanlar korkuyor. Bu Dunya'da bizzat zulüm görüyoruz fakat insanlar Allah'a isyan edip ahiretide kaybetmekten korkuyorlar. Allah'a duyulan sevgi bir diktatore duyulan sevgi gibi sahte. Zulüm görüyoruz fakat diktatörü sevmedigimizi belli edersek daha büyük cezalar gelecek.
Sizin düşündüğünüz gibi ipek böceği de düşünmüş müydu? Zavallı ipek böceği mı desem yoksa ne kadar harkulade bir böcek mı desem !
Kozalaklarını dut yaprağına bırakana kadar dünyada kaldı. Kozalaklardan siyah tırtıllar bıraktı yerini ve ondan sonra muhteşem ipek dokundu.
Görünüşte zavallı ipek böceği ama kazandığı ve yaptıklarıyla harikulade böcek ,ipek böceği.

Thurgood

Yeni Üye
10 Eki 2012
124
34
28
40

Maddi ve fiziksel sebeplerle kusulebilir tabiki fakat beni asıl hayal kırıklığına ugratan doğa kanunlaridir. Mesela yukarıdaki fok neden canını kurtarmak için kaçmak zorunda?
Neden ben zorunlu olarak askerlik yaptım?
evsiz insanlar varken neden milyarlarca dolar silaha harcanıyor?

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Maddi ve fiziksel sebeplerle kusulebilir tabiki fakat beni asıl hayal kırıklığına ugratan doğa kanunlaridir. Mesela yukarıdaki fok neden canını kurtarmak için kaçmak zorunda?
O fok kaçamasa küreye dönerdi yani kalan tüm hareket yeteneğini de yitirir tam bir yağ davulu olurdu

Fokların dünyasında acı yok, en azından insan acısı ve kölelik yok

Neden ben zorunlu olarak askerlik yaptım?
evsiz insanlar varken neden milyarlarca dolar silaha harcanıyor?

Zorunlu askerlik günü geldiğinde bunu yapmak istemeyenlere ne dendiğine bak
Anarşist, devlet düşmanı, vicdani retçi, vatan haini
Yani uygarlığın onlara hiçbir zaman barışseverler demiyor

Silahlara harcanan paraları sorgulayanlara ne dendiğine bak.

Aşağıdaki satırlar İncildendir. Tevrat ve Kuran da kabaca aynı tanrıyı betimler. Bu tanrıyı keşfeden, onun nasıl bir şey olduğunu ve ne istiyor olabileceğini anlayanlar eminim senden rahattadır. Mayalar onun için kan döküyordu. İnsan kurban ediyordu..

47 “Efendisinin isteğini bilip de hazırlık yapmayan, onun isteğini yerine getirmeyen köle çok dayak yiyecek.
48 Oysa bilmeden dayağı hak eden davranışlarda bulunan, az dayak yiyecek. Kime çok verilmişse, ondan çok istenecek. Kime çok şey emanet edilmişse, kendisinden daha fazlası istenecektir.
49 “Ben dünyaya ateş yağdırmaya geldim. Keşke bu ateş daha şimdiden alevlenmiş olsaydı!
50 Katlanmam gereken bir vaftiz var. Bu vaftiz gerçekleşinceye dek nasıl da sıkıntı çekiyorum![a]
51 Yeryüzüne barış getirmeye mi geldiğimi sanıyorsunuz? Size hayır diyorum, ayrılık getirmeye geldim.
52 Bundan böyle bir evde beş kişi, ikiye karşı üç, üçe karşı iki bölünmüş olacak.
53 Baba oğluna karşı, oğul babasına karşı, anne kızına karşı, kız annesine karşı, kaynana gelinine karşı, gelin kaynanasına karşı olacaktır.”

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Sizin aksinize ben doğada bir kötülük görmüyorum. Doğa da tam bir denge var. Eğer tüm bu çatışkılar olmasa tam bir atalet olurdu, enerji devinemzdi. Enerjinin bir yönü ve biçemi var.

Dışarıda karların içinde kuşlar yemek arıyor. Her yer insaınn diktiği hurma ağaçları dolu. Yerli, küçük yabani bir hurma çeşidi, insan bunu yemiyor. Onlar için mutluluk olmalı ama eğer karda kış günü kuş avlamak istersen bu ağaçlar idealdir. Bu gibi bir durumda benim gibi birinin çatıştığı tek şey var. Yani o kuş bir dişi mi yavruları var mı bilmek isterdim. Eğer doğa da bir avcı olsaydım ve bunu bilebilseydim ve bir hayvan sürüsünden av yapsaydım en yaşlı erkeği avlayabilmek isterdim.

Hesse'nin Sidhartha diye bir öyküsü var. Bu Buda'nın öyküsüdür. Sidhartha 17 yaşına kadar babasının sarayında tüm dünyada olan biten acılardan insanların açlık sefaletinden uzakta yazşar. Saraya kahini Sidhartha'nın babasına o doğdruğunda şunu demiştir. Bu çocuk kral olmayacak ve tahta geçmeyecek. Bunun üzerine babası onu sarayda kuşatarak dış dünyadan izole etti. 17 yıl dünya onun için bir cennetti.
Burada doğduğum yerde ilk çocukluğum buna benziyor. Çocukluğum bir cennetti ve onun anıları taze. Doğa da herşey mutluluk ve neşe deneyimler. Bunun aksi değil. Bir avcının tehdidine rağmen karda yemek arayan kuş olmayı yeğlerdim. Eminim mutludur: İnsanın acıları kölelikle ilgili. Ruhuna esaret sızana kadar bir atmaca eminim mutludur. Burada aşağıdaki yazımda bunu anlatmayı denedim

Thurgood

Yeni Üye
10 Eki 2012
124
34
28
40
Herşeyi bilen Allah istese elbette atalet olmayacak şekilde birbirini yiyerek hayatta kalma rituelini degistirebilirdi.

Müslüman yazarlar bile hayvanların birbirine zulmünu doğuran bu vahşi doğa kanunlarına vicdani kabullenemedigi için Allah'i kurtarma adına şöyle bir savunma yapıyor: Aslinda doğada hayvanlar sadece telef olmuş hayvanları yemeleri gerekirdi fakat acele davranıp zulüm ediyorlar bunun neticesindede karma olarak kendileride zulme maruz kalıyor.
Ne kadar çaresizce bulunmuş bir cevap.

"ilimlerin diliyle Allah" isimli kitapta Şaban dogen söylemiştir bu cümleyi.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Herşeyi bilen Allah istese elbette atalet olmayacak şekilde birbirini yiyerek hayatta kalma rituelini degistirebilirdi.

Müslüman yazarlar bile hayvanların birbirine zulmünu doğuran bu vahşi doğa kanunlarına vicdani kabullenemedigi için Allah'i kurtarma adına şöyle bir savunma yapıyor: Aslinda doğada hayvanlar sadece telef olmuş hayvanları yemeleri gerekirdi fakat acele davranıp zulüm ediyorlar bunun neticesindede karma olarak kendileride zulme maruz kalıyor.

Doğanın vahşi olması yabani ve doğal olmasıdır. Eğer elimdeki insan tarafında ekilen dikline belirli cins bir fındığı toprağa ekersem bambaşka bir fındık çeşidi doğar. O aynı fındık değildir. bu yüzdne insan fındığı tohumdan değilde kökünden çoğaltır ve eker/diker.

Yüz tane fındığı tohumdan ekersem yüz tane ayrı ayrı fındık çşidim olur her biri benzersizir, hiçbiri diğerine benzemez. Bu yabani fındıktır.
Kökünden diktiklerimin hepsi aynı cinstir. Yaprağı tohumu dalı hep birbirien benzer.

Hayvanların birbirine zulmetmesi . Köleli kdışıdna bir zulüm yoktur. Doğa da bir zulüm yok. doğanın çatışkısız ılımlı ve buna rağmen ataletsiz olabilmesi ve bunun mümkünlüğü üzerine kırkbin saat kafa patlattım. Bunu yaparken kendimi tanrı yerien koyarak yaptım. Siz bunu yapmıyor olabilirsiniz ben yaptım. Benim tarafımda tanrıya empati yapıalbiliyor. Yani yaratan kendimmiş benmiş gibi sorguladım.

Doğada acı yok. Beni en acı çeken hayvanın yerine koy. Budistler karmaya inandı yani sonraki yaşamda bir yılan kaplan ya da maymun olabileceğine inanırdı. Esaret dışında bununla asla çatışmam. Doğa da ölüm acı bir anlık. Öleceği zaman yemeyi keser. Yemeyi kestiğinde iki-ğün gün içinde ketoz gelişir ve zihinsel baskı azalır. Eskidne Hintli gurular böyle ölürmüş. Artık öleceğini bildirir yemeyi içmeyi keser 10 gün kadar sonra ayakta neşeli şarkılar söylerken bir an da mum gibi sönermiş neşeyle...

Kızılderili torununu alıp yolculuğa çıakrmış . İyi köpek ölüsünü göstermez derler hiç duydun mu? Köpekler öleceğini bilir. Kızıldeirl ide öleceğini bilir torununu yanına katar yola çıkarmış. Bir kaç gün sonra ölür ve torunu gerkeni yapıp geri dönüyor kabileye.

Hayvan hayvana zulmetmez
Doğa zulmetmez;
Doğa da denge vardır.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Mamo (öğretmen) dedikleri bir şamanları var ve bu şamanı özel yetiştiriyorlar.
Örneğin onu karanlıkta bir dağda mağarada bekletiyorlar.
Arı kabilesi ana/kraliçe oluşturur. Farklı besler, farklı kuluçka taktiği izler vs..

Onların modern yaşamın umrunda değil. Sen bir yabancısın
Bir İtalyan onları ziyaret etmiş ve burada sizinle kalmak istiyorum demiş ve onu içlerine almışlar.
Artık İtalya yok. Artık TV yok, artık telefon yok..

Thurgood

Yeni Üye
10 Eki 2012
124
34
28
40
Sizin aksinize ben doğada bir kötülük görmüyorum. Doğa da tam bir denge var. Eğer tüm bu çatışkılar olmasa tam bir atalet olurdu, enerji devinemzdi. Enerjinin bir yönü ve biçemi var.

Dışarıda karların içinde kuşlar yemek arıyor. Her yer insaınn diktiği hurma ağaçları dolu. Yerli, küçük yabani bir hurma çeşidi, insan bunu yemiyor. Onlar için mutluluk olmalı ama eğer karda kış günü kuş avlamak istersen bu ağaçlar idealdir. Bu gibi bir durumda benim gibi birinin çatıştığı tek şey var. Yani o kuş bir dişi mi yavruları var mı bilmek isterdim. Eğer doğa da bir avcı olsaydım ve bunu bilebilseydim ve bir hayvan sürüsünden av yapsaydım en yaşlı erkeği avlayabilmek isterdim.

Hesse'nin Sidhartha diye bir öyküsü var. Bu Buda'nın öyküsüdür. Sidhartha 17 yaşına kadar babasının sarayında tüm dünyada olan biten acılardan insanların açlık sefaletinden uzakta yazşar. Saraya kahini Sidhartha'nın babasına o doğdruğunda şunu demiştir. Bu çocuk kral olmayacak ve tahta geçmeyecek. Bunun üzerine babası onu sarayda kuşatarak dış dünyadan izole etti. 17 yıl dünya onun için bir cennetti.
Burada doğduğum yerde ilk çocukluğum buna benziyor. Çocukluğum bir cennetti ve onun anıları taze. Doğa da herşey mutluluk ve neşe deneyimler. Bunun aksi değil. Bir avcının tehdidine rağmen karda yemek arayan kuş olmayı yeğlerdim. Eminim mutludur: İnsanın acıları kölelikle ilgili. Ruhuna esaret sızana kadar bir atmaca eminim mutludur. Burada aşağıdaki yazımda bunu anlatmayı denedim

Doğanın vahşi olması yabani ve doğal olmasıdır. Eğer elimdeki insan tarafında ekilen dikline belirli cins bir fındığı toprağa ekersem bambaşka bir fındık çeşidi doğar. O aynı fındık değildir. bu yüzdne insan fındığı tohumdan değilde kökünden çoğaltır ve eker/diker.

Yüz tane fındığı tohumdan ekersem yüz tane ayrı ayrı fındık çşidim olur her biri benzersizir, hiçbiri diğerine benzemez. Bu yabani fındıktır.
Kökünden diktiklerimin hepsi aynı cinstir. Yaprağı tohumu dalı hep birbirien benzer.

Hayvanların birbirine zulmetmesi . Köleli kdışıdna bir zulüm yoktur. Doğa da bir zulüm yok. doğanın çatışkısız ılımlı ve buna rağmen ataletsiz olabilmesi ve bunun mümkünlüğü üzerine kırkbin saat kafa patlattım. Bunu yaparken kendimi tanrı yerien koyarak yaptım. Siz bunu yapmıyor olabilirsiniz ben yaptım. Benim tarafımda tanrıya empati yapıalbiliyor. Yani yaratan kendimmiş benmiş gibi sorguladım.

Doğada acı yok. Beni en acı çeken hayvanın yerine koy. Budistler karmaya inandı yani sonraki yaşamda bir yılan kaplan ya da maymun olabileceğine inanırdı. Esaret dışında bununla asla çatışmam. Doğa da ölüm acı bir anlık. Öleceği zaman yemeyi keser. Yemeyi kestiğinde iki-ğün gün içinde ketoz gelişir ve zihinsel baskı azalır. Eskidne Hintli gurular böyle ölürmüş. Artık öleceğini bildirir yemeyi içmeyi keser 10 gün kadar sonra ayakta neşeli şarkılar söylerken bir an da mum gibi sönermiş neşeyle...

Kızılderili torununu alıp yolculuğa çıakrmış . İyi köpek ölüsünü göstermez derler hiç duydun mu? Köpekler öleceğini bilir. Kızıldeirl ide öleceğini bilir torununu yanına katar yola çıkarmış. Bir kaç gün sonra ölür ve torunu gerkeni yapıp geri dönüyor kabileye.

Hayvan hayvana zulmetmez
Doğa zulmetmez;
Doğa da denge vardır.

Canlı canlı yenirken bağıran Ceylan'ın acı cekmedigini düşünüyorsun demek.

Raphael

Yeni Üye
4 Ocak 2022
189
39
28

Ona bakarsan insan kurban etmenin de aslında acımasız bir tarafı yok. Tavuk kurban ediyorsun, inek de kurban ediyorsun. Peki ilahi olana yaklaşmak için genç bir bakireyi kurban etmek yanlış mıdır o zaman?

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Ceylan için ölüm kaç dakika ya da ne kadar acı çeker?

Bir diyabetli ömür boyu inflamasyoından acı çeker. Vasküler (damar) inflamasyonu başladıktan sonra hayat kalitesi düşmüştür,

Ben doğayla çatışmam, doğa da barış görürüm. İster tanrı deyin ister doğal varoluş ve onun doğası deyin. Bununla içsel bir çatışmam yok. Oluşta bir kötülük görmüyorum. Bizler gelip geçicisiyiz. Heyecan, haz, acı hiç birine bir anla myüklemeye gerke yok. Gerçek çatışkının otorite ile oalcğaına inanıyorum.
Özgür, serbest doğada bana göre adaletsizlik ve çatışkı olamaz ya da çatışkı uyum (denge/denklik) içindedir. Doğada tam bir ahenk var.

Bu size göre tanrı eseri (yaratımı) bana göre olanın kendini realiteye zorunlu serimlemesi ve izdüşümü ve kaldı ben zekanın bilincin maddedne gayrılamksızın içkin olarak var buşunduğuna ve onun yaratıcılığına inaınyorum. Yani monotezim (tek ve güç tanrıcılığı )dışıdna içsel yaratıcılık varolan herşeyi katıldığı birleştiğ iay da özünde aynı olduğ ubir durum.

Varoluş, vaorlama olağanüstüdür bütünüyle keyif alınmalıdır, mutlulukla izlenmelidir.. Kişi esaretle onu tutsak eden koşulalrla ve otoriteyle uğraşmalıdır.
Kişi varoluşuna katılmaktan keyif almalı..

İnsan esaretindense vasküler inflmasyonun yıllar süren sızıntısındansa mutlu ceylan olmayı yeğlerim aynı zamanda kaplan olmayı da yeğlerim

Esareten (köellikten kölelştirmeden) bunu nzorbalığında güç ve tahahküm ve denetiminden başka günah acı zulüm yoktur
Özgürlüğün yitiminden başka acı yoktur

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Doğa da bir vahşet yok. Vahşilerin en vahşisi insan. Kendi türüne işikence eden ve sömüren o. İnsanın bu vahşet ve sömürüsü tanrılarla tanışmasına paralel gözüküyor.

Vikingler acılı bir ölüm yöntemi buldu. Kaburgaları keserek ayırıyorlar. Bu bile adil. Bunlar savaşçı bir ırk ve ölümün günler saatler içinde gerçekleşecek. Eğer Çin işkencesine uğruyorsan tekrar tekrar diriltilirdin. Yani en acılı ölümün yanında en uzun en korkunç her türlü altenatif ölüm acı deneyimini ararlardı.

Sömürme/sömürülme, işkence, kölelik ve esaret altına alma dışında insan bedeninin ölüm deneyimi ne kadar acılı olsa da en hızlı şekilde gerçekleşiyorsa bu yine de diğerinden adil.
Yani bir giyotin kelleni koparır ve bu an da olur. Asılrısan 3-5 dakika sürer. Yanarsan ve yakılırsan bir kaç dakika acı deneyimlerdin ama ağır bir travma olurdu ama bu bile işkence travmasının yanına yaklaşamazdı.

İnsanı düşün kendi türünü kaçırıp hapsedebiliyoır yıllarca ona işkence edebiliyor, tecavüz edebiliyor. Bir yerli bir düşmanı esir etse bile kazanda yaksa bile acılı biçimde öldürse bile öldürür yani geçer gider.

Köleliğe uğrayacağıma ya da bir kontrolör tarafından sürekli güç ve tahakküme maruz kalacağıma doğanın bütün zorluk ve acılarını yeğlerim. Yani özgürlük.

Thurgood

Yeni Üye
10 Eki 2012
124
34
28
40
Doğa da bir vahşet yok. Vahşilerin en vahşisi insan. Kendi türüne işikence eden ve sömüren o. İnsanın bu vahşet ve sömürüsü tanrılarla tanışmasına paralel gözüküyor.

Vikingler acılı bir ölüm yöntemi buldu. Kaburgaları keserek ayırıyorlar. Bu bile adil. Bunlar savaşçı bir ırk ve ölümün günler saatler içinde gerçekleşecek. Eğer Çin işkencesine uğruyorsan tekrar tekrar diriltilirdin. Yani en acılı ölümün yanında en uzun en korkunç her türlü altenatif ölüm acı deneyimini ararlardı.

Sömürme/sömürülme, işkence, kölelik ve esaret altına alma dışında insan bedeninin ölüm deneyimi ne kadar acılı olsa da en hızlı şekilde gerçekleşiyorsa bu yine de diğerinden adil.
Yani bir giyotin kelleni koparır ve bu an da olur. Asılrısan 3-5 dakika sürer. Yanarsan ve yakılırsan bir kaç dakika acı deneyimlerdin ama ağır bir travma olurdu ama bu bile işkence travmasının yanına yaklaşamazdı.

İnsanı düşün kendi türünü kaçırıp hapsedebiliyoır yıllarca ona işkence edebiliyor, tecavüz edebiliyor. Bir yerli bir düşmanı esir etse bile kazanda yaksa bile acılı biçimde öldürse bile öldürür yani geçer gider.

Köleliğe uğrayacağıma ya da bir kontrolör tarafından sürekli güç ve tahakküme maruz kalacağıma doğan

insanın çok zalim olması Allah'ın zalim bir düzen kurduğu gerçeğini değiştirmez.
Allah bir erkeğe 5 cm penis vererek bile onu intihara vardiracak acılar cektirebilir.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Köpeği zincirleyen insan
Bir ineği meyve ağaçlarını yemesin diye ayaklarını bağlayarak salan insan
ABD de büyükbaş yeteriştirirken hayvana sadece sığabileceği kadar bir alan bırakmışlar
Tavuk çiftliklerinde tavuklar ışığa ve gürültüye maruz bırakıalrak uyuması engelleyor, hızlı büyümeleri için

Kedi ve köpeklerin bütün benliği ,doğa aidiyeti, kendi türüyle sosyalleşme yeteneği insan tarafından çalınmıştır. Bu tür insan tarafında zaptedilip kölelştirildi. Evcilleştirme diye bir kavram uydurmuşlar.
Aç hasta kentlerde sokaklarda ölüyorlar.

Doğa da bu yok...

Acıyla derdiniz ne? Acı üzerine düşünün... Acının dürüst makul özgür olanı iyidir. doğa sana acı çekme becerisini de katmıştır: Savaşma saklanma karşı koyma becerilerini.
Ne yapacağın konusunda bocalamazsın.

Acının varlığıyla boğuşuyorsanız bir öneri. (Eğer kan şekeri regüasyonuz sorununuz yoksa) Aşama aşama 2-3-4 güne vararn arlaıkl ıaçlık su oruçları deneyin.
Bir de ketoz dediğimiz durumu test edin yani neredeyse karbonhidrat yenmiyor. Bol miktarda yağ et ve sadece bir miktar yeşil sebze yaprağı ve kurruyemiş gibi gıdalar.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
insanın çok zalim olması Allah'ın zalim bir düzen kurduğu gerçeğini değiştirmez.
Allah bir erkeğe 5 cm penis vererek bile onu intihara vardiracak acılar cektirebilir.

Kişisel fikilerimi daha önce bu forumda belirttim.
Bir büyük harfli baş ve ilk tanrı yani herşeyin ilk ayratıcısı bana göre olamaz

Bunun dışıdna Ortadoğu ilahları ya da insanın ilahları bana göre dış uzaydaki sömürgeci bir dış türdür.
Sümer yazıtları tam olarak bundan bahseder ve bazılarımıza göre deTevrat'ın da atası kabul edilir.
İnsan nasıl gidip Afrikayı sömürüyorsa beyaz adam nasıl gidip Kızıl yerliyi felan sömürüyorsa insanı sömüren bir dış tür vardır. Okyanustaki balığın bizden haberi olmaması gibi ondan haberimiz yok.
diğerlerimize buna tanrı demek öğretildi.
Benim pencerem bu.

İnsan esarete karşı birleşerek zulmü yenebilir.
5 cm penisli biri yine de üreyebilir ve seks sadece üreme işlevidir. Doğa da hayvnalar üreme dışında pek seks yapmıyoır ya da seksi hayatı nanalmı oalrka görmezler.
Bunun dışında 5 cm pensili bir ibile yien de kendin ibunu bildiğ ihalde seçecek bir kadın bualiblirdi.
Eğer organize barışık ve şeffaf bir toplum olunsaydı. bunun yolları sağlanabilirdi.

Son olarak vibratör ün icadını okumayı tavsiye ederim. vibratör icad eidlene kadar Avrupalı doktorlar kadınları tedavi etmek için ya da histeri tedavisi için tazyikli su ya da kendi ellerin ikullanma gibi pek çok yöntem denediler ve emin olun penis kullanmadılar.
Avrupa da uzun yıllar boyunca kadınları histerisini vajinal/klitoral uyarımla tedavi etmek doktorların asli göreviydi ve bu tıp mesleğinin parçasıydı

Dersiniz özgürlük ve otorite mutluluğun yolları çeşitlidir. Kör topaşlla eşleşir eşleştirilir bir yol bulunur herşey denklenir toplum kaybolmuş kültür kaybolmuş ondan bocalıyorsunuz

Thurgood

Yeni Üye
10 Eki 2012
124
34
28
40
Köpeği zincirleyen insan
Bir ineği meyve ağaçlarını yemesin diye ayaklarını bağlayarak salan insan
ABD de büyükbaş yeteriştirirken hayvana sadece sığabileceği kadar bir alan bırakmışlar
Tavuk çiftliklerinde tavuklar ışığa ve gürültüye maruz bırakıalrak uyuması engelleyor, hızlı büyümeleri için

Kedi ve köpeklerin bütün benliği ,doğa aidiyeti, kendi türüyle sosyalleşme yeteneği insan tarafından çalınmıştır. Bu tür insan tarafında zaptedilip kölelştirildi. Evcilleştirme diye bir kavram uydurmuşlar.
Aç hasta kentlerde sokaklarda ölüyorlar.

Doğa da bu yok...

Acıyla derdiniz ne? Acı üzerine düşünün... Acının dürüst makul özgür olanı iyidir. doğa sana acı çekme becerisini de katmıştır: Savaşma saklanma karşı koyma becerilerini.
Ne yapacağın konusunda bocalamazsın.

Acının varlığıyla boğuşuyorsanız bir öneri. (Eğer kan şekeri regüasyonuz sorununuz yoksa) Aşama aşama 2-3-4 güne vararn arlaıkl ıaçlık su oruçları deneyin.
Bir de ketoz dediğimiz durumu test edin yani neredeyse karbonhidrat yenmiyor. Bol miktarda yağ et ve sadece bir miktar yeşil sebze yaprağı ve kurruyemiş gibi gıdalar.
Bak ben tatlicilik yapıyorum. Burda simitcilik yapan biri var. Yanıma geldi günde kaç tane satıyorsun kaç para kazaniyorsun. Samimiyet kurdu. Sonra baktı iş karlı bı tatlı arabası aldı bugünde arkadasını yanıma gonderdi. Artık biz tatlida saticaz burda git dediler. Bak vahşi doğa insanlar arasindada aynı. Şimdi kendime başka yer ariyacagim. Bunun iki sebebi var birincisi başım belaya girebilir ikincisi iki tane tatlıcı olduğu için satışlarım düşecek. Tam bir vahşi yaşam değil mi bu?

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113

Bu dediğin Uzakdoğu da Çin de yaygın ve nüfusları 1,5 milyar

Hİçbirinin acı çektiğin isanmıyorum. Bunun yerine güçlerini üretime, çalışmaya ,savaş dövüş savunma sanatlarına vermiş ve harcamış olmalılar.

Muhtemelen Arapların hiçbiri (örneğin Afganları Çine taşısam) bütün dağları işleyip, tek tek yontup pirinç tarlasına çeviremezdi. Kadın bölüştürmek ve köleleştirmekle uğraşırdı, zevk için yarışırdı sonuçta iki güçlünün kölesi olurlardı yiyecek ekmek bulamazlardı. Tanrıya dua edip acı içinde birbirine ezip sömürüp katlederlerdi.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Bak ben tatlicilik yapıyorum. Burda simitcilik yapan biri var. Yanıma geldi günde kaç tane satıyorsun kaç para kazaniyorsun. Samimiyet kurdu. Sonra baktı iş karlı bı tatlı arabası aldı bugünde arkadasını yanıma gonderdi. Artık biz tatlida saticaz burda git dediler. Bak vahşi doğa insanlar arasindada aynı. Şimdi kendime başka yer ariyacagim. Bunun iki sebebi var birincisi başım belaya girebilir ikincisi iki tane tatlıcı olduğu için satışlarım düşecek. Tam bir vahşi yaşam değil mi bu?

Şimdi yazdım yazdım sildim, umarım senin için her şey en güzeli olur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular