- 29 Eyl 2013
- 258
- 1
- 0
- Konbuyu başlatan
Bende bundan bahsediyordum işte![]()
Bende bundan bahsediyordum işte![]()
mehmet yaşin le vedat milör karşılaştırması var onu da izle,karnım ağrımıştı gülmekten..zeki adam bu cmylmz..
ego derken? pek anlamadim karamelYa ben kötü bir kızım biliyorum ama şu ego patlamalarına da bir ayar çekmek anlamında bir dur demek lazım. seyrialamir hiç komik olmamış..
yani yıl 2008 belki espri anlayışında ultra bir sıçrama olmuştur ama olmamış. kusura bakma.
Mizah ve komedi iki farklı kulvar bence ve bu yazıda kahkalar atmadım fakat tebessüm ettim. Bu durumda bana göre mizah sayılabilir.
Film tavsiyeleri bölümünde bir film tavsiye etmiştim, "Dancing in the Dark" Film müzikal ve müzikal bir film insanı hüzünlendirebilir mi bana göre hayır yani ben hüzünlenmem fakat bu film bittiğinde gözümden yaşlar akıyordu.Orhan Pamuk kitapları bana göre Nobel Ödülü alamaz fakat alıyor. Bu benim kitaptan anlamadığım anlamına gelmez sadece bana hitap etmiyor demektir. Orhan Pamuk'u da kötü bir yazar yapmaz. Ben hiç bir kitabını okumam o ayrı konu fakat iyi bir yazar olmadığı anlamına gelmez.
@karamel komiklik aramış olmalı ve bulamamış anlaşılan fakat ego konusunda kendisine katılmıyorum, egolarına esir olmuş ne üyeler var @seyrialemir'de bu durumu hiç gözlemlemedim. O eski üyeler burada olsaydı 1 kelime yazacak gücü kendinimizde zor bulurdukŞaka bir yana keşke olsalar da yazamasak sonuçta onların da tarzı buydu fakat demek istediğim bu sitede daha ego görmemişsiniz @karamel
Elestiriniz icin tesekkür ederim, Dijital. Ego degil elbet, yazdiklarimi her alanda paylasmiyorum, bu sitede emegime saygi duyulacagini görmüs olmak ve amatör yazilarima okuyucu gözünde elestiri almak icin bir kac karalama paylastim. Üretmenin ego oldugunu hic düsünmedim.
Kitabin varligindan haberim yoktu ancak en kisa sürede temin edip okuyacagim. Yurtdisinda olunca güncel kitaplari bulmak ve takip etmek güc oluyor. Bilgi icin tesekkür ederim. Kitabin ismi cok hosuma gitti.Tabi ki paylaşımlarınıza devam etmelisiniz. Ego olduğunu yukarıda da ifade ettiğim gibi ben de düşünmüyorum. Ego bambaşka bir durum ki bu konuda Aykut Oğut'un "Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak?" kitabını çok beğenerek okumuştum, okumayan herkese tavsiye ederim.
Ya ben kötü bir kızım biliyorum ama şu ego patlamalarına da bir ayar çekmek anlamında bir dur demek lazım. seyrialamir hiç komik olmamış..
yani yıl 2008 belki espri anlayışında ultra bir sıçrama olmuştur ama olmamış. kusura bakma.