Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Umudun gerçek gücü!

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
yaşamdaki herşeyi yitirdiğiniz anda, sadece onunla savaşırsın, yaşamdaki tüm inanışları
kaybettiğiniz anda bile onunla savaşırsın. yani umutla umut senin en güçlü silahındır!
içindeki umut bitmediği sürece yaşamaya devam edersin. tüm hayallerin hayal kırıklığı olduğunda artık sen sadece umutla savaşirsın.
bir final savaşıdır bu umut ve sen teke tek savaşırsın!
bir kurtuluş savaşıdır bu denklem; içindeki umut o kadar; güçlüdürki,
bunu ancak herşeyi kaybettiğinde anlıyabilirsin!
umut! tanrının verdiği en güçlü silahtır,yok olsa bile anka kuşu gibi küllerinden
yeniden doğar umut.umut en iyi dostundur, asla ihanet etmez.

umut bilnç ve akıldır, umut her zaman bir başlangıçtır, umut anlamın savaşıdır.

umuttur sana gerçek aşkı vadeden, umuttur sana yaşamın sırlarını hissettiren!
umuttur senin iyiliğini isteyen, umuttur seni zamanla olgunlaştıran.
umuttur sana gerçeği vadeden, umuttur sana kim? olduğunu söylüyen.
umuttur sana yaşamak için bir neden, umuttur içindeki aklı yöneten.

Son düzenleme:

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
umut yaşatır

yaşam varsa umutta vardır.

umut işkenceyi uzatır.

umut korkudan güçlü tek duygudur.

Bir idam mahkumu darağacına giderken bile umut edermiş..

şu an aklıma gelen umut hakkında sevdiğim sözler..

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Bizi hayatta tutan şey kandan, oksijenden, hatta sevgiden de önemli olan umuttur.
Forever.
Belki yarın daha güzel olur.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
yarınlar iyiler için her zaman daha kötü olucak.ama umut asla size kötülük yapmıyacaktır. .

Lawliet

Yeni Üye
29 Tem 2018
71
1
0
Bu dünyada umut diye bir şey yok . Umut etmenin pes etmekten farkı yok .

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
Nice ablukayı yarıp geçtim, nice meydandan yara almadan çıktım fakat ''Dölar'' karşısında çaresizim.
Mevlana

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Nice ablukayı yarıp geçtim, nice meydandan yara almadan çıktım fakat ''Dölar'' karşısında çaresizim.
Mevlana

:D

---------- Mesajlar Birleştirildi at 11:16 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 11:10 ----------

tanrının insanlara verdiği en güçlü silah umuttur,eğer umutlar gerçekten yok olduysa, tanrıda insanlar
için yok olmuş demektir.
yok olan umutlar her zaman yeniden ve daha güçlü doğar,eğer içindeki savaşı kaybettiysen,
içindeki umut,sönmüştür,eğer umut savaşmaya değerse, o savaşın galibi içinizdeki umudun gücü olucaktır.
umut seni terketmez umut sensiz zaten, umut senin en iyi arkadaşındır, umut sana
yaşamın sırlarını hissettirir.
umutla savaşmak umudu güçlendirmektir.
hayallerle savaşmak umudun göreceli halidir.
işte bu yüzden pes etmek yoktur, pes etmek için umutsuz olmak gerekir, sendeki umut ışığı
varolduğu sürece asla umutsuz olmuyacaksın.

ve umut sende varolduğu sürece yaşamda var olmaya devam edicektir!!!

Son düzenleme:
T

Togepi

Ziyaretçi
Bakınız ;

tumblr_onk7g3HTrY1ujmvy2o1_400.jpg

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58

çok yanlış bir yazı okumuşsun, gerçek umut bu değil, gerçek umut parayla alınan birşey değildir. gerçek umudu hiç kimse satın alamaz. parayla ölçülemez umut umut bir insanın
değerini belirler.

gerçek umut ölüm anındaki yaşama sevincidir.
gerçek umut o kadar güçlüdürki, onu görmek için hayal kurman gerekir.
patatesli kır pidesi seni 7 saat umutlandırır, fakat içindeki umut seni ölünceye dek
umutlandırır.
patatesli pide ve 450 milyonluk araba görecelidir. ama senin umutların uyumadığın anda bile
gördüğün rüyadır.

gerçek umut yaşamak değil, yaşamın aslında ölümle eşdeğer değerde olduğunu anlamaktır.

Son düzenleme:
T

Togepi

Ziyaretçi
[MENTION=6633]kahin[/MENTION] bey,
Biraz salın kendinizi yahu. Bu hayat böyle geçmez. : ) Ben size patatesli bir pide söyleyeyim, yanına da ayran. İyi gelir,tansiyonunuz falan dengelenir. Sonra kaldığınız yerden umut etmeye devam edersiniz.

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
[MENTION=6633]kahin[/MENTION] bey,
Biraz salın kendinizi yahu. Bu hayat böyle geçmez. : ) Ben size patatesli bir pide söyleyeyim, yanına da ayran. İyi gelir,tansiyonunuz falan dengelenir. Sonra kaldığınız yerden umut etmeye devam edersiniz.

patatesli pide sevmem, benimki kıymalı olsun lütfen.azıcıkta umut koyarsanız sevinirim. malum hiper tansiyon. varda.. :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular