Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Tanışma köşesi

byReveal

Yeni Üye
13 Nis 2012
37
0
0
32
Merhaba dostlarım, abilerim ve ablalarım. İsmim Deniz 19 yaşındayım. Bilgi denildiğinde insanların aklına genellikle "Türkçe, Matematik" gibi okul derslerinden farklı bir şey gelmediği için sırf Bilgi üzerine kurulmuş bir platform arama ihtiyacı duydum ve buldum.

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Cevap: Re: Tanışma köşesi

Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar:)

Felsefiyen

Yeni Üye
7 Nis 2012
27
0
6
30
Erdem Demir.
11.sınıf öğrencisiyim.Okulda ders programında felsefe dersini görünce ilk başta saçmalık demiştim ama konuları o kadar güzel ve düşündürücü ki insan olduğumu o zaman fark ettim.Nelere değer verileceğin neleri önemsememiz gerektiğini... Felsefeden sonra hayatım değişti.Felsefi metinler okumaya başladım.Bazen öyle düşünüyorum ki ancak işin içinden çıkamadığım zaman çevremi görebiliyorum.Bu forumda da güzel şeyler olduğunu düşünüyorum. Herkese iyi forumlar ve iyi düşünmeler.

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
Erdem Demir.
11.sınıf öğrencisiyim.Okulda ders programında felsefe dersini görünce ilk başta saçmalık demiştim ama konuları o kadar güzel ve düşündürücü ki insan olduğumu o zaman fark ettim.Nelere değer verileceğin neleri önemsememiz gerektiğini... Felsefeden sonra hayatım değişti.Felsefi metinler okumaya başladım.Bazen öyle düşünüyorum ki ancak işin içinden çıkamadığım zaman çevremi görebiliyorum.Bu forumda da güzel şeyler olduğunu düşünüyorum. Herkese iyi forumlar ve iyi düşünmeler.

Okuldaki felsefe derslerini sevebildiysen, gerçek felsefeyi daha çok seveceksin. Aramıza hoş geldin! :D

E32

Yeni Üye
22 Nis 2012
40
0
0
34
Adım E32. :)
Erzurum.(adımdaki E'nin şehrimle hiç bir ilgisi yoktur.)
Onu severim, bundan hoşlanırım benzeri şeyler söyleyemem.Bilmiyorum, mükemmelliyetçiliğimin verdiği bir şey sanırım.Evet, ben mükemmelliyetçi biriyim.
Herşeyi bilmeliyim, hata yapmamalıyım.
Neyse özet geçeyim:
Delinin tekini bela aldınız başınıza. :)

Felsefiyen

Yeni Üye
7 Nis 2012
27
0
6
30
Onu severim, bundan hoşlanırım benzeri şeyler söyleyemem.Bilmiyorum, mükemmelliyetçiliğimin verdiği bir şey sanırım.Evet, ben mükemmelliyetçi biriyim.
Neyse özet geçeyim:

Hoşgeldin bay mükemmelliyetçi. :)

Feylesof TeCe

Yeni Üye
31 Ara 2010
926
1
0
31
Neyse özet geçeyim:

Hoşgeldin!
Her şeyi bilmek mi istiyorsun? Mükemmeliyetçilerin sonunu bilmek istediğine emin değilim :)

Süreyya Önal

Yeni Üye
16 Nis 2010
469
0
0
50
Cevap: Ynt: Tanışma köşesi

hatasız mükemmeli arıyorken herşeye takılıyorsanız

-hayat uzun ve/ lâkin yaşamak güzel/ kısa
derdim... kaçırmak! - deyi

uzatmadan özet geçtiğiniz iyi olmuş : )

- -
şu topram lafını bi de biz edelim bakalım.
hoş geldiniz E32..

ben de 7416 : ) tabi Süreyya da diyebilirsiniz

Ne deli/ bela olacaksınız foruma.. göreceğiz. İyi forumlar :)

- -
yeni katılan üye arkadaşlar
cümleten hoş gelmişsiniz..faal katılım iyi forumlar dilerim herbirinize

E32

Yeni Üye
22 Nis 2012
40
0
0
34
@Feylesof TeCe;
Aslında ben yine kendi çabalarımla biraz olsun yumuşattım bu durumumu.Ama sonumuz nasıl oluyor merak ettim? Friedrich Nietzsche gibi mi oluyoruz?

@Süreyya;
:) Hoşbulduk toprağım. ;)

ra-mu

Yeni Üye
5 Haz 2012
3
0
0
35
Henüz tanımadığım , tanışmak için sabırsızlandığım Burada bulunmaktan zevk alan her kişiye; yargısız selamlarımı taktir etmekten onur duyarım ''selam olsun hepinize' ..... Ben tanrının acizane bir kulu olan ve insanlar tarafından öznelleştirilen ''cihat'ım.. ismim budur.. felsefeye kendimi kaptırmış değilim , elbette anlık nöbetlerim olmuyor da değil :) burada bulunmamın sebebi ; insan'ı tanımak ''ne kimseden alçak ne de yüksek olan insan'' burada bir çok farklı nota'nın bir çok özgün harmanın'dan tadabilme amacı ile bulunmaktayim... izninizle , vesselam...

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Nicki üstünde ''müstesna''...neden kaideye bulaşsın..bence kaideleri bozmak istemiyor:)ne dersin..

DusselDogma

Yeni Üye
15 Ağu 2012
9
0
0
42
Cağaloğlu yokuşunu çıkarken nefes nefese kaldı ...Önünde durduğu lokantanın iskemlesine oturuverdi,içerden gelen garson hemen sordu : - ''Hoş geldiniz buyrun ne alırsınız?..'' Cevap verdi : - ''Müsade ederseniz bir nefes alayım''...

DusselDogma

Yeni Üye
15 Ağu 2012
9
0
0
42
Hoş geldik, hoş gördük ,hoş bulduk...Sigaralarda benden buyrun:)Ondan sonra denizin kollarına bırakalım kendimizi sulanmamış çorak topraklarımızı sunarak Güneş'imizin içimize doldurduğu bereket ve aydınlıkla anın tadını yaşamayı bilmeyenlerin umrumda olmayası en doğal halimizle...

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular