Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Sitemizde yapılan değişiklikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Değerli üyelerimiz,

Kullanımınızı kolaylaştırmak için her geçen gün yeni bir özellik ekliyoruz. An itibari ile size bu başlık altında bu değişikliklerin bilgisini vereceğiz.

Bildiğiniz üzere 15 Eylül'de SMF'den Vbulletin'e geçmiştik..

Sistemde az önce yaptığımız değişiklik her mesajın altına http://www.felsefe.net/forum/images/facebook.gif adresindeki fotoyu ekleyerek konuyu rahatça Facebook'ta akadaşlarınız ile paylaşmanızı sağladık..

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
kaşıksurat arkadaşımızı Kültür ve Sanat bölümünde moderatör olarak ekledik.Kendisine hayırlı olsun.

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Felsefe.NET "Haberler" Bölümünü aktif ettik. (Felsefe başlığınının hemen altında) Burada sadece site yöneticileri başlık açabilecek ve üyelerimizin tamamı yorumda bulunabilecekler.

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
okur-yazar nickli arkadaşımız forum yöneticisi olmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz..

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
61
tarafsız kalacağınız umudumu saklı-sıcak tutarak başarılar diliyorum

..
dip not; tarafıszlık da bir taraf omaktır; kastım nesnel/objektif olmak adınadır

gicrogae

Yeni Üye
26 Eyl 2012
14
0
6
114
sevgili "okur-yazar",
öncelikle hayırlısı olsun diyorum ve bu gün (az önce...) bir yere yazdığım yazı ile tevafuk olarak kulağınıza küpe olması amacı ile işin "püf noktası" nı gözden kaçırmamanızı tavsiye ediyorum...

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Ferdinand Bardamu sitemize forum yöneticisi olarak eklenmiştir. En çok yönetici olarak görmek istenilen kişilerden birisidir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
Eh hayırlı olsun kendisine..Liyakat önemli ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğini düşünüyorum..isabet olmuş..

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Forum yöneticilerimizden Kaan Doğan kendi isteğiyle bu görevinden ayrılmıştır..

sakal

Yeni Üye
8 Nis 2012
2,000
1
38
terazisi bozuk bir yöneticiydi,ayrıldığı iyi oldu..yazar olarak sevdiğim biri ama asla bir yönetici olamaz..

ÖzcanY

Yeni Üye
10 Eki 2012
154
19
18
68
terazisi bozuk bir yöneticiydi,ayrıldığı iyi oldu..yazar olarak sevdiğim biri ama asla bir yönetici olamaz..

ömer, cuma cuma sana takılmak hoşuma gitti... :)

terazisi bozuk değildi,aslında çok sağlam bir terazisi olduğuna ben kefilim,
ama acemi olması ve işin püf noktasını öğrenmek için zaman ayırmadığından sağlam terazide eksik gramaj ile hatalı tartım yaptı...
emin ol,bir süre sonra gramajın neresinde eksik var bulur ve eksiğini tamamlayarak ustalığa doğru bir adım daha atmış olur...

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...