Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Seranay Sarıkaya Mı ? Tuğba Büyüküstün Mü ?

Prens Ernak

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
13 Ocak 2015
1,330
258
83
37
@Serçe, leyla lydia tuğutlu taşıyamıyor o güzellği dedin ya ondan dedim ne yapmış ki o.:unsure:

EvilBeauty

Yeni Üye
13 Ocak 2022
52
17
8
biraz kilişe ve demode olcak ama güzellik görecelidir. Herkes pırasayı sevmek zorunda değil ama bu pırasa denilen sebzenin kötü bi sebze olduğu anlamına gelmez.

EvilBeauty

Yeni Üye
13 Ocak 2022
52
17
8
bence tuğba büyüküstünün çok farklı bi aurası var öl dese kendimi 20. katdan atarım o derece şahsi fikrim tabikide xd

EvilBeauty

Yeni Üye
13 Ocak 2022
52
17
8
şimdi diceklerim biraz garip olcak g.tten anlaşılmaya müsait olcak ama ben sahte konuşmayı sevmem. Tuğba büyüküstün portakalsa Hande ataizi elma ve serenay sarıkayada kivi bütün kızlar farklı bi meyve karşılaştırmak mantıksız bu benim tamamen şahsi görüşüm.

Thurgood

Yeni Üye
10 Eki 2012
124
34
28
40
Yüz ve vücut güzelliği bakımından Tuğba daha güzel. Ancak bir evin içinde yalnız kaldığınızda dış güzellik ikinci planda kaliyor. iki kişinin uyumlu iletisimi en önemli etken. Bence ikisiylede güzel bir iletişim yakalayabilecegimi düşünmüyorum fakat ikisinden birini seçme hakkım olsa Tuğba derdim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular