Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biraz kilişe ve demode olcak ama güzellik görecelidir. Herkes pırasayı sevmek zorunda değil ama bu pırasa denilen sebzenin kötü bi sebze olduğu anlamına gelmez.
Ya ben baskın Bi karakter olmadığını düşünüyorum oysa dediğin gibi diğer ikisinden çok çok güzel ama kendini başarı anlamında ortaya koymadığı için harcanıyor diyelim Sjssjj
şimdi diceklerim biraz garip olcak g.tten anlaşılmaya müsait olcak ama ben sahte konuşmayı sevmem. Tuğba büyüküstün portakalsa Hande ataizi elma ve serenay sarıkayada kivi bütün kızlar farklı bi meyve karşılaştırmak mantıksız bu benim tamamen şahsi görüşüm.
Yüz ve vücut güzelliği bakımından Tuğba daha güzel. Ancak bir evin içinde yalnız kaldığınızda dış güzellik ikinci planda kaliyor. iki kişinin uyumlu iletisimi en önemli etken. Bence ikisiylede güzel bir iletişim yakalayabilecegimi düşünmüyorum fakat ikisinden birini seçme hakkım olsa Tuğba derdim.