Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Nickinizin anlamı nedir?

mertnegal

Yeni Üye
30 Eki 2009
19
0
0
60
mert ismim negal mitolojik bir isimdi hatırlıyamıyorum ama ikisi birleşince akıcı ve güzel bir nick oluyor

berattan

Yeni Üye
31 Eki 2009
8
0
0
36
berat tanrikulu bu :) benim ismim ismim su anlama geliyoır berat tanrikulu berat tanrınınkulu'yani. :)

anketcana

Yeni Üye
7 Ara 2009
2
0
0
35
çocuguna farklı isim bulma uğraşında olan anne babalara atfen "can" hecesi basitliginde "anket"sıradanlıgında bi nik. anketcan.(üye olurken a ya fazladan tkladım anketcana oldu)

16 Ara 2009
8
0
0
37
Kendi düşüncemde yarattığım tanrının zevk ve eğlence kaynağıdır.
Binlerce yıldır bana ait olup, gerçekte hiç bir zaman istemediğim vasıftır.

AndroNova

Yeni Üye
17 Ara 2009
245
0
0
32
15 Ara 2009
1
0
0
44
aslında nickimi alırken; yabancılaştırılmışmıyızıdır die alacaktım ancak sanırım harf sınırlandırması var ve bu nedenle yabancılaştırılmış olarak kaldı
yabancılaşma; geçekten yaşadığımız toplum ve normlar içinde "kendi" olarak mı hareket edioruz yoksa manüple edilip kendimize de yabancılaşıyor muyuz; yabancılaştırılmış mıyızdır ?????

22 Şub 2009
426
0
0
54
evet olmak istediğimiz belkide veya olduğumuz. kendimize taktığımız isim .bize doğarken bizim kendimize koyma şansımız olmayan. kendi kendimize verdiğimiz isim ve anlamı.
ben sevmiyorum bu yabancılaşmış insanı kendine bile farklı bakış açısı sergiletip kendini farklı sanmaktan. kimi nik diyor okunuş olarak; kimi yazılışında nick yabancılaşma burda başlıyor. konuştuğumuz lisanın bile anlamında olmayan faklı olan yazarken okurken bile anlam kargaşası diyorum. hiç anlıyamadığım ve sevmdiğim bu türkçe dışındaki nik (bilerek böyle diyorum) bile garip bir şey yabancı kelmieden kendine bir anlam çıkarmak bile kendi kendi olamayan insanın bir başkası olma eğilimi.neden konuştuğumuz dil dışında bir isimle kendimiz lanse ederiz. olmak veya olamamak.çelişkinin kaynağında bile ters düşen bir yapısı ile bir insan nasıl kendi olduğunu ve olmak istediği bir lisanla ifade eder. kendine yabancılaşmış nikleri ,kendi olduğunu zanneden insanlar topluluğu diyorum..

Gizem

Yeni Üye
20 Ocak 2010
2
0
0
32
Nickim yalnızca ismimi ifade ediyor.. Sıradanlaşmış bir hayatta sıradan bir isim kullanmak kadar doğalı yok gibi geliyor..

İsmimonur

Yeni Üye
14 Şub 2010
1
0
0
42
Yunan mitolojisinde -İsm ve -im hecelerinden oluşan, ismim kelimesinden türeyen.... Geyiğe gerek yok bildiğin İsmim Onur işte.:D

Euhemeros

Yeni Üye
14 Şub 2010
199
0
0
83
Antik çağda yaşamış bir filozof. Bir kaç kitap karıştırırsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

serotonin

Yeni Üye
1 Mar 2010
109
0
0
51
Arasıra salgılayamadığım şey... eksikliğinde ruhuma çığlık attıran nörotransmit

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular