Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Nickinizin anlamı nedir?

soPhiA``

Yeni Üye
3 Mar 2009
14
0
0
34
Ynt: Nickinizin anlamı nedir?

soPhiA`` >> Bilge , bilgili anlamına gelir aynı zamanda Tanrının dişi yanını ve bilgeliği temsil eder !

>> biLgeLik TanrıÇası << anlamına gelir !! =)

tepkisiz

Yeni Üye
19 Ağu 2008
20
0
0
43

söylemin gücünü gösteren sözcüktür. yoksunluk ekiyle bünyesinde olanı inkar eden bir garip kelimedir. tepkisiz tepkiyi içinde bulundurur, bu da insanın canını sıkar çünkü bu tepkilerin en bi fenası olur. eşek tepse daha iyi dedirtebilir. ;D

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
61

Nick neden kullanılır?
önce bu soruyu yanıtlamak gerekmez mi?

desperado

Yeni Üye
27 Mar 2009
10
0
0
35

nickim latin bir dans türü ve bir film adı olarak biliyorum

Laetna

Yeni Üye
30 Tem 2008
443
6
18
35

[[~RuKiye~' Alıntı:
] ]
kendi ismim oLduğu için koydum ama değiştirmek istiyorum nasıL oLacak ki???

Aslında nasıl değiştirileceğini tam olarak bilmiyorum ama; bildiğim iyi bir şey var ki oda burada yazdığın yazı içerisinde bulunan "L" harfleri cümle içerisinde büyük harflerle kullanılmaz.Ayrıcada cümle büyük harfle başlar.

ıIıI_NoRa_IıIı

Yeni Üye
28 Mar 2009
14
0
0
30

Laetna ' Alıntı:
[[~RuKiye~' Alıntı:
] ]
kendi ismim oLduğu için koydum ama değiştirmek istiyorum nasıL oLacak ki???

Aslında nasıl değiştirileceğini tan olarak bilmiyorum ama; bildiğim iyi bir şey var ki oda burada yazdığın yazı içerisinde bulunan "L" harfleri cümle içerisinde büyük harflerle kullanılmaz.Ayrıcada cümle büyük harfle başlar.
bu benim yazı stilim [[ayrıca nickimi değiştirdim uyarı için sağol]]

ıIıI_NoRa_IıIı

Yeni Üye
28 Mar 2009
14
0
0
30

nickimi değiştirdim ve anlamı ''ölü filozoflar Kahvesi'' kitabının 11 yaşındaki küçük yazarı NoRa K. 'nin ismi

Fairy

Yeni Üye
6 Nis 2009
111
0
0
2024

Fairy : Peri
Aslında ;
Street Fairy : Sokak Perisi
Fakat uzun uzadıya kullanıp akıl karışıklığına soruların var olmasına neden olmak istemiyorum artık.

İngilizce bi kelime " Peri " dışında farklı anlamlara da sahip ama ben "Peri "yi benimsedim..Neden mi ? Çünkü; Hayatım boyunca benimle yer aldılar bilirsiniz dişim çıktı "Yastığının altına koy dilek tut diş perisi gelir, aa göle bak burda su perisi vardır he, aşık oldum aaa acaba aşk perisi mi ok attı, biz burda piknik yapıyoruz ama orman perisi kızmasın sonra ... " gibi.. Bu çocukluk evrelerini atlattıktan sonra düşündüm hep ne kadar güzel şey varsa hepsinde Periler yer alıyor..E peki sokaklar ? Oysa bütün pislikler orada korunması gereken güzelleştirilmesi gereken herşey sokaklarda ama Periler korkuyor sanırım derdim .) Sonra karar verdim herkese inat kendimi Peri ilan ettim bu komik ve çocukça soyut bişiy ama bunu seviyorum .)))
İnanıyor muyum ? Hem evet hem hayır .)

Liberator

Yeni Üye
16 Nis 2009
16
0
0
33

Liberator, ''kurtarıcı'' anlamına gelir. Ancak bu isimle Amerika'da kölelik karşıtı bir derginin çıkartıldığı gerçeğinden anladığım kadarıyla ''azat eden kişi'' anlamına da gelmekteymiş.

ada

Yeni Üye
24 Nis 2009
1
0
1
38

ADA:Dünyanın tam ortası.Herşey onun etrafında yer alır.Buna rağmen çok az insan kalıcı olarak gelir yerleşir.Ada herkesin arada bir uğradığı,nefes aldığı,mutlu olduğu ama mutlak gidişlerin eksik olmadığı yer.Herkesin gitmek için geldiği yer.Bende gidilmek için gelinen bi yerim.Gidişlerin can verdiği bi yer.

Partizan

Yeni Üye
4 Haz 2009
18
0
0
32

Partizan, yabancı bir güç veya bir ordu işgali veya idaresi altında bulunan bir bölgenin kontrolüne direnmek için teşekkül etmiş düzensiz askeri kuvvetlerin üyesi.

10 Haz 2009
10
0
0
2024

Döneminin bilinen Dünyası' nın %90' ına hükmetmiş bir Kral veya İmparator' Dan çok kendisini halkınan biri sayan(ki bu çok hoş) Makedonyalı III. Aleksander' ın ismi. :)

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33

Aksiyom: Genel olarak, apaçık bir biçimde doğru olduğu düşünülen, ne kanıtlanan ne de çürütülebilen önerme.
Toplumsal anlamda ise, aksiyom, görüşün anlamını, değerini ve önemini anlayabilecek yetide ve uzmanlıkta olan herkes tarafından apaçık bir olgu olarak kabul edilen görüş anlamına gelir. Burada aksiyomu belirleyen ölçüt, tüm rasyonel varlıkların ya da normal, bilge insanların ya da uzmanların onay ya da uzlaşımlarıdır.

medusa_ee

Yeni Üye
20 Tem 2009
23
0
0
2024

hipparchia hem bir kelebek türü ismi hemde özgürlüğü ilk savunan kadının adıdır
kelebek türüne isminide bu kadından almıstır!!!

M

monaliza

Ziyaretçi

Leonardo da Vinci' nin ünlü tablosu.

Ancak beni cezbeden tablo kadar, söylenişindeki zerafet. :)

oblomov

Yeni Üye
30 Tem 2009
3
0
0
2024

ivan gonçarov muhteşem kitabının baş karakteri

kendime çok uygun buldum mu ne ;D

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular