Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Müzik

Buketsu

Yeni Üye
27 Nis 2022
4
0
1
dinlediğin parçaları yapıştır , biz de bi kulak atalım
headphones.gif

Türk enstrümanlari kullanılan müzikleri çok seviyorum ve dinliyorum o zaman bir tane link bende koyayım

Yunus1234

Yeni Üye
29 Nis 2022
1
0
1
Müzik severim ama son zamanlarda çıkarılan rap müzik olsun, pop müzik olsun benim ilgimi hiç çekmiyor. Benim ilgimi çeken eski şarkılar türküler. Mesela Özdemir Erdoğan'ın gurbet şarkısına, Neşet Ertaş'ın türkülerine bayılırım. Yaşım 18 yaşıtlarımın dinlediği şarkılardan hiç memnun değilim.

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Matrix felsefesi;
O kisi olmak asik olmak gibidir; korkunc
Derinligi!!

Sadece sen hissedersin;

ignostik üye

Filozof
Uzaklaştırılmış
1 Ocak 2021
969
131
43
58
Matrix felsefe" sinden bir beyit!
(eyyy ölümlü soludugunun hava oldugunu mu saniyorsun?)

Zaman seni yasatir istedigi zamanda öldürür!

Buketsu

Yeni Üye
27 Nis 2022
4
0
1
Müzik severim ama son zamanlarda çıkarılan rap müzik olsun, pop müzik olsun benim ilgimi hiç çekmiyor. Benim ilgimi çeken eski şarkılar türküler. Mesela Özdemir Erdoğan'ın gurbet şarkısına, Neşet Ertaş'ın türkülerine bayılırım. Yaşım 18 yaşıtlarımın dinlediği şarkılardan hiç memnun değilim.
Size katılıyorum özellikle son zamanlarda rap müzik adı altında sürekli küfür vb şeyler bence gençlerin bilinçaltına işleniyor. Müzik sanat bu olmamalı. Kendi kültürümüzü unutmaya ve batıya ozenmeye başladık. Bizim türkülerimiz kültürümüz var yaşatılması gereken

Ercanaysun

Yeni Üye
7 May 2022
10
0
1
Belki ruh halime göre belki hangi şarkı popüler de onu dinliyorum bu aralar... Ama sonuçta müzik dinlemenin tadına varanlardanim. Kendimi ayrı bir rahatlamış ve mutlu hissediyorum yukarıdaki önerilen müziklere de gozatacagim....

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular