Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

müslümanlardaki sınav mantığı!

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
korku korku korku! inanmıyorum resmen tırsıyorsun

,inkar etme çarpılırsın zeus seni çarpar sonra yıldırım çarpar kokteyli olursun.. hahahaha :D :D şu sanalmanıklede
iyi eğlenirdım ama boşver.. :D

Abicim ne yaptığın ,neyi savunduğun,ne ve nasıl düşündüğün belli değil, dahası duygusal tepkilerinde belirsiz. kesin olan tek şey islama atıp tutmayı sevdiğin (ki bu atıp tutma biçiminde matalite bakımından ergence, unutma karşında koskoca bir din ve teolojisi ve inanan milyonlarca insan var)

kısaca nabacaz biz senle?:O

bi de gene ergenler gibi; yok sizi deniyorum, nasıl yedirdim falan fışman ohh suyundan da koy..:O

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
Abicim ne yaptığın ,neyi savunduğun,ne ve nasıl düşündüğün belli değil, dahası duygusal tepkilerinde belirsiz. kesin olan tek şey islama atıp tutmayı sevdiğin (ki bu atıp tutma biçiminde matalite bakımından ergence, unutma karşında koskoca bir din ve teolojisi ve inanan milyonlarca insan var)

kısaca nabacaz biz senle?:O

bi de gene ergenler gibi; yok sizi deniyorum, nasıl yedirdim falan fışman ohh suyundan da koy..:O

dedimya ruhum genç, :D karşımda gördüğüm sadece bir gün ölücek olan bir insan,
sen değilsin merak etme aslında burdaki herkes çok sanslı, ciddi olduğumda beni tanrı
bile durduramaz.bunun için felsefe öğrenmeye ihtiyacım yok, :D
sadece ciddi anlamda rakip bulamıyorum, huyum kurusun,rakip bulamayınca
ister istemez espiriye dönmek zorunda kalıyorum, ne kadar? ciddileştiğimi görmek istersen başka bir forumda evrensel insan ile meydan okuma platformunda 9 yıllık
bir maçımız oldu, ölünce rövanş yapamadık. dedimya konu din olunca benimle baş edebilecek koskoca memlekette çok az insan var.
şimdi agnostik kardeşliği adına bir çay ve kek varsa alırım bir dal..

yahu sen sevildiğini bilmiyorsun beeee :D sana saygı duyuyorum daha ne istiyorsun?
fikirlerini ve mantığını seviyorum, takdir ediyorum, sanalmanikte çok değerli biri
her ikinizede saygı duyuyorum, ben sevdiğim insanlara espiri yaparım. sevmediğim insanlarla
konuşmam bile sadece bombardımana tutarım.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular