Maimonides de Leonardo18 de şartlanıp gelmişler gibi buraya Dijital. kendi içlerinde birşeyleri yeterince sorgulamadıkları besbelli... hani derler ya hayatın akışına uygun olmayan hareketler bunlar![]()
Bilemiyorum ki sonuçta dini konular bu forumda hep tartışıldı ama kim ne diyor hiç anlamadım Leonardo18'i de anlamadım bir başlıkta ateist görüşe yakın yazıyor bir başlıkta inancı savunuyor.Maimonides ise takmış Freud'a.
![]()
Maimonides de Leonardo18 de şartlanıp gelmişler gibi buraya Dijital. kendi içlerinde birşeyleri yeterince sorgulamadıkları besbelli... hani derler ya hayatın olağan akışına uygun olmayan hareketler bunlar![]()
http://www.felsefe.net/serbest-kursu/75853-din-hakkinda-3.html#post143653
Maimonides büyük ihtimalle troll hesap. Yukarıdaki linkteki mesajda nedenlerinden bahsettim.
@dijital
Akademik dil değil elbette de, çok basit kurallara uyulmasından bahsediyorum.
http://www.felsefe.net/serbest-kursu/75853-din-hakkinda-3.html#post143653
Maimonides büyük ihtimalle troll hesap. Yukarıdaki linkteki mesajda nedenlerinden bahsettim.
@dijital
Akademik dil değil elbette de, çok basit kurallara uyulmasından bahsediyorum.
Bilemiyorum ki sonuçta dini konular bu forumda hep tartışıldı ama kim ne diyor hiç anlamadım Leonardo18'i de anlamadım bir başlıkta ateist görüşe yakın yazıyor bir başlıkta inancı savunuyor.Maimonides ise takmış Freud'a.
![]()
Tabi "dini" felsefe nesnesi olarak, felsefe forumunda tartışırsın. Dinin sosyolojisini / psikolojisini yaparsın.
Geldiğim yerdeki gibi "HAHAHA bunlar Müslüman, HOHOHO şöyle yazıyor, şöyle demişler" biraz 12-13 yaş grubu kalıyor. Onu demek istiyorum.
Maimonides de Leonardo18 de şartlanıp gelmişler gibi buraya Dijital. kendi içlerinde birşeyleri yeterince sorgulamadıkları besbelli... hani derler ya hayatın olağan akışına uygun olmayan hareketler bunlar![]()
@Dijital taktım evet o konuda bir yazı hazırlayıp burada paylaşacağım çünkü ateizm hastalığının çözümü Freud'da.
Tamam hazırla o zaman benim çok iyi bildiğim bir konu değil ne desem boş.
ne diyeyim bu televizyon çocuğun halinden anlamıyor mu röportaj yapılabilecek en son kişi olduğunu maalesef ya taraflı habercilik ya da sırf haber olsun diye yapmışlar.
![]()
kafa bulsam bu videoyu eklerdim onu demek istiyorum gayet ciddi ekledim o videoyu.
Videonun başlık çok kötü atılmış yani ekleyenin hatası olacak iş mi pilot kalemle ateizm çökertildi diye başlık
---------- Mesajlar Birleştirildi at 15:57 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 15:55 ----------
Senin eski nik nedir? yoksa okur yazar mısın?
okur yazar derken kitap okuyorum bol bol ama ne alaka anlamadım. eski nik yok troll de değilim niye kimse şans eseri kayıt olduğuma inanmıyor.
Celebhol ile @Maimonides arasındaki bağlantıyı çözemedim. Freud'dan girdi Adnan Hoca'dan çıktı.Celebhol'un yaptığı resim için çok güldüm, zekice
fakat anlamadığım nokta animeci celep kim?
@Celephol siz nereden tanışıyorsunuz?
Adnan hoca paralı adam çalıştırıyor Dijital. yani biraz birikimi olanların fiyatı artacağından aynı paraya böyle elamanlardan birkaç tane birden işe alıyor ellaham![]()
Olabilir tabii, adamda para çok kedicikleri de var. Sorun bu zaten birilerinin İslam'ı yanlış tanıtıyor olması. Bu başlığa eklenen video da sorunlu, hem habercilik etiği açısından o soruyu soran yerel kanal bile olsa muhabirin ve kanalın hatası çok büyük. Ateistleri, Satanist zanneden çok insan var bu ülkede tıpkı her heavy metal müzik dinleyeni Satanist sanmaları gibi. Oluyor böyle durumlar çok da takılmamak gerekiyor.
Adnan hoca paralı adam çalıştırıyor Dijital. yani biraz birikimi olanların fiyatı artacağından aynı paraya böyle elamanlardan birkaç tane birden işe alıyor ellaham![]()