Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Konuşma Kutusu - Chatbox

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
diigital sevgili digital
muhtemelen beni okumadığın fikrine kapılmakla birlikte
konuyla ya da içeriğimle yazımımla-yazım tavrım anlattığım şeyler ve ya da bahsimle ilgi kurmadığın zaten açıkça gözüküyor
burda bana (ya da anlatımlarıma ve fikirlerime) yönelen herahangi bir düzgün soru yok
saptamalar ve belirgemeler var ancak tuhaf ve konuyu çarpıtıyor
kendi içinde bi şeyler anlatıyorsun ancak benle ilgili değil
, öne sürdüğün şeyler benle ilgili değil bunlar -senin algın -yanlış anlamışsın beni kısaca bunu diyeceğim
tekrar kusura bakma
yazdıkların ilgi değil-ilgili ise hiç değil -konu dışı

Ben bir şey öne sürmüyorum, celselerde anlatılanlar doğru olabilir bu durumda çözüm ne? Tuhaflıklarla dolu bir yer o bahsettiği havalimanı, altında deney yapılan yerler var. Geçmişten günümüze uzaylı ya da dünyadışı varlıkların bu dünyaya gelip gittiği ortada sadece neyin içinden çıkamadığını anlayamıyorum. Doğru olabilir, bu durumda ne yapılabilir ki?

---------- Mesajlar Birleştirildi at 21:10 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 21:07 ----------

Senin yazdıklarını okumak ne mümkün zaten çok hızlı ve karmaşık yazıyorsun, dürüst konuşmak gerekirse çoğu bölümü atlayıp, okuyorum ancak deneyi az çok biliyorum. Celseleri okumuştum.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
hayır konuyu bölüyorsun gerçekten
bölük pörçük. yok uzaylılar mış
uzaylılar ki eğer öyle diyeceksek bile bu konunun -(Kasyopya nın) sadece bi tarafı ki biz öyle demiyoruz . Uzaylılar demiyoruz
ben takınımlı bir biçimde bu yöneltmeyi mi sunmuşum
-
Celseleri okuduğunu ise düşünmüyorum içtenlikle. Sakal ve sen ben bu foruma geldiğimde evet girizgahtan bir bakınmıştınız anladığım kadarıyla ama bu (Kasyopya) 20 yıllık bütün bir yazım.
Giriş bölümlerine bir bakınmış olabilirsin (ya da kendi süzgeçlerinle belki taramış ve bir kısmına bakınmış olabilirsin ama bu bir inceleme değil bence)

ve kendi fikirlerin var.
aslına bakarsan ben senin benim yazdıklarım hakkında gerçekten yanlış fikir sahibi olduğunu ya da nerdeyse hiç fikir sahibi olmadığını (kendi dünyanı bilgini ve algını savunmakta olduğunu ve bunlara işine geldiği gibi baktığını gördüğünü) düşünmekte iken
ben onlarla (senin fikirlerinle) savaşamam digital .
kırılma ama söylemeliyim

konuyla/konumla ilgili misin ..
Bu konuda fikirlerin olabilir ancak benim yazdıklarım bağlamında senin soruların örtüşmüyor
- Konumu ve benim fikirlerimi çarpıtıyor ve başka bir kalıba sokmaya girişiyor
herhangi ikisi ve
benim fikrim böyle

--
Ben burda dünya dışı varlıkları kabul edelim etmeyelim gibi bir perspektif/tartışma sunmadım ayrıca
yazımlarım da . o suyunun suyu bi alanın kısmı
Kaldı ki o başlıkta (yani olabilidiğince dürüst başlığında..) başlık hiç öyle değil-

Benim böyle anlatımlarım yok -tam olarak

---------- Mesajlar Birleştirildi at 19:43 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 19:33 ----------

Ben bir şey öne sürmüyorum, celselerde anlatılanlar doğru olabilir bu durumda çözüm ne? Geçmişten günümüze uzaylı ya da dünyadışı varlıkların bu dünyaya gelip gittiği ortada sadece neyin içinden çıkamadığını anlayamıyorum. Doğru olabilir, bu durumda ne yapılabilir ki?

doğru olabilirse çözüm ne?
doğru olabilirse bir sorun mu ki? soru mu ki? çözüm ne

ben bi şeyin içinden çıkamadığımı söyledim ve senden yardım mı istedim digital
eğer bi şeyin içinden çıkamadığımı belirtmişsem neyin içinden çıkamadığımı söylememiş miyim?

ve doğru olabilirse ben aksi şu yapılamaz yapılmamalı gibi bir iddiam mı var
bu cümle ne anlatmakta-sormakta

Son düzenleme:

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
hayır konuyu bölüyorsun gerçekten
bölük pörçük. yok uzaylılar mış
uzaylılar ki eğer öyle diyeceksek bile bu konunun -(Kasyopya nın) sadece bi tarafı ki biz öyle demiyoruz . Uzaylılar demiyoruz
ben takınımlı bir biçimde bu yöneltmeyi mi sunmuşum
-
Celseleri okuduğunu ise düşünmüyorum içtenlikle. Sakal ve sen ben bu foruma geldiğimde evet girizgahtan bir bakınmıştınız anladığım kadarıyla ama bu (Kasyopya) 20 yıllık bütün bir yazım.
Giriş bölümlerine bir bakınmış olabilirsin (ya da kendi süzgeçlerinle belki taramış ve bir kısmına bakınmış olabilirsin ama bu bir inceleme değil bence)

ve kendi fikirlerin var.
aslına bakarsan ben senin benim yazdıklarım hakkında gerçekten yanlış fikir sahibi olduğunu ya da nerdeyse hiç fikir sahibi olmadığını (kendi dünyanı bilgini ve algını savunmakta olduğunu ve bunlara işine geldiği gibi baktığını gördüğünü) düşünmekte iken
ben onlarla (senin fikirlerinle) savaşamam digital .
kırılma ama söylemeliyim

konuyla/konumla ilgili misin ..
Bu konuda fikirlerin olabilir ancak benim yazdıklarım bağlamında senin soruların örtüşmüyor
- Konumu ve benim fikirlerimi çarpıtıyor ve başka bir kalıba sokmaya girişiyor
herhangi ikisi ve
benim fikrim böyle

--
Ben burda dünya dışı varlıkları kabul edelim etmeyelim gibi bir perspektif/tartışma sunmadım ayrıca
yazımlarım da . o suyunun suyu bi alanın kısmı
Kaldı ki o başlıkta (yani olabilidiğince dürüst başlığında..) başlık hiç öyle değil-

Benim böyle anlatımlarım yok -tam olarak

---------- Mesajlar Birleştirildi at 19:43 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 19:33 ----------

doğru olabilirse çözüm ne?
doğru olabilirse bir sorun mu ki? soru mu ki? çözüm ne

ben bi şeyin içinden çıkamadığımı söyledim ve senden yardım mı istedim digital
eğer bi şeyin içinden çıkamadığımı belirtmişsem neyin içinden çıkamadığımı söylememiş miyim?

ve doğru olabilirse ben aksi şu yapılamaz yapılmamalı gibi bir iddiam mı var
bu cümle ne anlatmakta-sormakta

Kasyopya - Kraliçe Takım Yıldızı'ndan bağlandığını ifade eden varlık dünya dışı yani uzaylı değil mi? Deney adını bile buradan alıyorken nasıl olurda uzaylılardan bahsetmiyor olabilir?

Bağlanan varlık özellikle Denver Havalimanı'nı işaret etmekte, kaçırılan insanları anlatmakta özellikle çocukların kaçırılıp, melez ırk yaratım çabalarını anlatmıyor mu?

Bağlanan varlık kendisini dünya dışı kabul ederken sen neye itiraz ediyorsun sanalmanik?

Neyse sen celselerde neye takıldığını özetle o zaman o konuda yorum yapayım.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Başlık açmışsın kafam karışık, umutsuzum, ruhum çekiliyor yıllardır kendimi ifade edemiyorum diye şimdi de bana yardım mı istedim diyorsun:)
Başlıkta kendin görüşlerinizi yazın işin içinden çıkamıyorum yazmışsın ya.::)

Neyse vazgeçtim, sen kendi yazdığını hatırlamıyorsun madem çok da yazacak birşey yok:rolleyes:

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Bağlanan varlık özellikle Denver Havalimanı'nı işaret etmekte,

özellikle denver havalimanını işaret etmekte değil nokta. başka sorun var mı?

---------- Mesajlar Birleştirildi at 19:57 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 19:56 ----------

özellikel değil
tüzellikle hiç değil
spesifik oalrak

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Uzaylı değil de ne peki Demon mu? Kendi ben uzaylıyım diyor sen kabul etmeyebilirsin:)

S: (L) Grubunuzun adı nedir?
C: Korsas.
S: (L) Neredensiniz?
C: Kasyopya (Kraliçe Takımyıldızı).
S: (L) Bu takımyıldız nerede?
C: Oryon yakınında.
S: (L) Oryonluların 'kötü adamlar' olduklarını duymuştum. Oryon grubu kötü mü?
C: Bazıları kötü.

S: (L) Başka bir gezegenden misiniz?
C: Sizin bakış açınızla dünyadışı, evet.

Dünyadışıyım diyor işte özellikle Denver'ı işaret ediyor sen o detayı kaçırmışsın.

Son düzenleme:

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Başlık açmışsın kafam karışık, umutsuzum, ruhum çekiliyor yıllardır kendimi ifade edemiyorum diye şimdi de bana yardım mı istedim diyorsun:)
Başlıkta kendin görüşlerinizi yazın işin içinden çıkamıyorum yazmışsın ya.::)

Neyse vazgeçtim, sen kendi yazdığını hatırlamıyorsun madem çok da yazacak birşey yok:rolleyes:

yazmışsam yazmışımdır öyle değil mi? ben istemediğimi iddia etmedim
bu sorumuzun cevabı hiç değil

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:01 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 19:58 ----------

Bağlanan varlık kendisini dünya dışı kabul ederken sen neye itiraz ediyorsun sanalmanik?

bağlanan varlık sapmalı bir algı
öncelikle
kendini dünya dışı kabul etmek
öyle bi şey yok. iddia yok
istersen anlatırım ama soru yok

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:02 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:01 ----------

.

sizin bakış açınızla digital
kendini öyle iddia etmiyor
yani sana göre öyleler evet haklısın sen
muhtemelen bunu biliyorlar değil mi?

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Alt mesajda kopyaladım işte okumadın galiba kendisini dünya dışı kabul eden bir varlığın uzaylı olup olmadığını niye tartışıyoruz ki?

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
yukarıya ekledi

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:03 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:03 ----------

kendilerini öyle iddia etmiyorlar nokta

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:04 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:03 ----------

Neyse sen celselerde neye takıldığını özetle o zaman o konuda yorum yapayım.

celselerde neye takılmak çok geniş bir kavram digital

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
yukarıya ekledi

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:03 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:03 ----------

kendilerini öyle iddia etmiyorlar nokta

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:04 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:03 ----------

celselerde neye takılmak çok geniş bir kavram digital

Ne olarak ifade ediyorlar kendilerini peki, kopyaladığım bölüm celseden alıntı işte. Bu varlığın amacı insanları uyarmak değil mi? Aslında neyi tartışıyoruz şu an ben de bilmiyorum. Senin bu konuda özet bir görüşün yok mu, ille de 100 sayfa mı yazman gerekiyor, kısaca ne düşündüğünü niye yazmıyorsun da boş yere tartışıyoruz?

(L) Bunların hepsi ne zaman olacak?
C: Denver Havaalanı skandalı.
S: (L) Denver havaalanı skandalı mı?
C: Yeni havaalanı. Büyük, büyük, büyük skandal.
S: (L) Ne tür bir skandal?
C: Hükümet.
S: (L) Tam olarak nedir?
C: Göreceksiniz. Dallas havaalanı gizli üs; Orlando da. Miami de.
S: (L) Denver havaalanının kehanetlerle ilişkisi nedir?
C: Denver, hükümeti ele veriyor. Dikkat edin. İyi bakın.
S: (L) Bize söyleyecek başka neyiniz var?
C: Montana Deneyi'nde insan üretimi. Oradaki tüm insanlar zararlı radon gazına maruz kalıyor.
S: (L) Bu nasıl oluyor?
C: Buna zorlanıyorlar. Güvenmeyin. İhmal etmeyin. ABD kötü bir komploya ortaklık ediyor.
S: (L) Komploda kim var?
C: Konsorsiyum.
S: (L) Konsorsiyumun üyeleri kimler?
C: Hepsi.
S: (L) Hepsi kim?
C: Hükümet ve diğerleri.
S: (L) Diğeri kimler?
C: Bilinmiyor.
S: (L) Diğerinin kim olduğunu neden söylemiyorsunuz?
C: Kim olduğunu biliyorsunuz

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Uzaylı değil de ne peki Demon mu? Kendi ben uzaylıyım diyor sen kabul etmeyebilirsin:)

Dünyadışıyım diyor işte özellikle Denver'ı işaret ediyor sen o detayı kaçırmışsın.

hayır sen bunları kaçır mışsın

S: (L) Üst yoğunluklara uzanan diğer benliklerimiz misiniz?
C: Uzay-zamanda mevcut bulunduğunuz yere göre biz gelecekteki siziz.
C: Dünyanızdaki şeyler sizin bakış açınızla ciddi.
S: (L) Yani sizin açınızdan o kadar da ciddi değil mi?
C: Biz gelecekteki siziz, dolayısıyla ciddi elbette.

ve mesela burayı da

S: (L) Daha önceki celselerde bize gelecekteki biz olduğunuzu ve bizimle birleşmek üzere olduğunuzu ... söylemiştiniz.
C: Evet.
S: (L) Zamana göre düşünecek olursak, bizden ne kadar uzaklıktasınız?
C: Sizin zaman ölçümünüzle belirsiz.
S: (L) Bize yaklaşan olayın yaklaşık varış zamanını hesaplamamız için bazı bilgiler vermiştiniz. Bu dalga buraya geldiği zaman mı bizimle birleşip gelecekteki biz olacaksınız?
C: Hayır, bu doğru kavram değil.
S: (L) Dalga buraya vardığında bizimle birleşeceğinizi söylemiştiniz. Gelecekteki biz olduğunuzu söylerken kastettiğiniz şey bu mu?
C: Hayır.
S: (L) Yani iki ayrı olaydan veya konudan bahsediyoruz, veya zaman/mekandaki iki ayrı nokta, öyle mi?
C: Hayır. Yine 3. yoğunluk mantığını daha üst yoğunluk seviyelerine uygulamaya doğru kayıyorsunuz.
S: (L) Bu gece Laura’nın üzerine gelme gecesi mi?
C: Hayır. Herkesin ilerlemesine yardım etmeye çalışıyoruz.
S: (L) Yani aynı olaydan bahsetmiyor muyuz?
C: Bir kere “gelecek” nedir?
S: (L) Zaman/mekandaki farklı noktalar.. Gelecek sadece bilincin farklı bir odağı mı? Herşey eşzamanlı mı?
C: Evet. Eğer bu doğruysa neden burada lineer/doğrusal bir mantık uyguluyorsunuz? Görmüyor musunuz, sizinle şu an birleşiyoruz!

S: (L) Anladım. (TR) Yani dalga geldiğinde eğer hazırsak dalga bizi 4. yoğunluğa taşıyacak ama o noktada sizinle 6. yoğunlukta gerçek bir birleşme yaşamayacağız ama bir yoğunluktan diğerine geçiş sırasında tüm odak noktaları birleştiği için bir “birleşme” deneyimleyebiliriz, doğru mu?
C: Kısmen doğru, kısmen ilgisiz.

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:11 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:09 ----------

Ne olarak ifade ediyorlar kendilerini peki,

ne değil ama bizler olduklarını ifade ediyorlar kısaca

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:11 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:11 ----------

Ne olarak ifade ediyorlar kendilerini peki, kopyaladığım bölüm celseden alıntı işte. Bu varlığın amacı insanları uyarmak değil mi?

hayır böyle bi amaç yok

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:13 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:11 ----------

Ne olarak ifade ediyorlar kendilerini peki, kopyaladığım bölüm celseden alıntı işte. Bu varlığın amacı insanları uyarmak değil mi? Aslında neyi tartışıyoruz şu an ben de bilmiyorum. Senin bu konuda özet bir görüşün yok mu, ille de 100 sayfa mı yazman gerekiyor, kısaca ne düşündüğünü niye yazmıyorsun da boş yere tartışıyoruz?

arkturusluyla yaptık bunu
sevgili ls2

buyrun kink
http://www.felsefe.net/serbest-kursu/75788-kasyopya-uzerine-sohbet.html

Son düzenleme:

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Zaman uzayda farklı işliyor ayrıca öte alemde de fakat "gelecekteki siz" diye bir ifade bana göre doğru olamaz çünkü insanın tekamül yolculuğunda başka gezegenlerde bulunmak mümkün olsa bile bu başka varlıklarla birleşme şeklinde olamaz.

---------- Mesajlar Birleştirildi at 22:23 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 22:17 ----------

Bir dernek vardı galiba, özel bir dalga ile boyut atlanacağını savunuyordu hatta Masonlarda da vardır, seçilmişler diye belli kişilerin başka boyuta geçeceğini diğerlerinin yok olacağını iddia ediyorlardı. Mesela bunun için dünyanın 3 gün karanlığa gömüleceği ifade ediliyordu. Paralel evrenler v.s. çok detaylı konular var incelenmesi gereken ancak "gelecekteki siz" ifadesi bana çok anlamsız görünüyor.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Zaman uzayda farklı işliyor ayrıca öte alemde de fakat "gelecekteki siz" diye bir ifade bana göre doğru olamaz çünkü insanın tekamül yolculuğunda başka gezegenlerde bulunmak mümkün olsa bile bu başka varlıklarla birleşme şeklinde olamaz.

---------- Mesajlar Birleştirildi at 22:23 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 22:17 ----------

Bir dernek vardı galiba, özel bir dalga ile boyut atlanacağını savunuyordu hatta Masonlarda da vardır, seçilmişler diye belli kişilerin başka boyuta geçeceğini diğerlerinin yok olacağını iddia ediyorlardı. Mesela bunun için dünyanın 3 gün karanlığa gömüleceği ifade ediliyordu. Paralel evrenler v.s. çok detaylı konular var incelenmesi gereken

... ancak "gelecekteki siz" ifadesi bana çok anlamsız görünüyor.

siz bilirsiniz

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:36 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:26 ----------

... ancak "gelecekteki siz" ifadesi bana çok anlamsız görünüyor.
S: (L) Zaman/mekandaki farklı noktalar.. Gelecek sadece bilincin farklı bir odağı mı? Herşey eşzamanlı mı?
C: Evet. Eğer bu doğruysa neden burada lineer/doğrusal bir mantık uyguluyorsunuz? Görmüyor musunuz, sizinle şu an birleşiyoruz!

şöyle yapalım sevgili digital
sizinle şu an birleşiyoruz ifadesi kendini tanımlıyor oldukça üzerine düşününce

aslına metinlerden belirli alanlar cımbızlarsak sizinle benimle ya da başkasıyla zaman zaman (herhangi zaman) birleşerek bir ve aynı kişi olduklarını söyleyecekler

aslına bakarsanız metinde bu konuda çok alıntı var

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:46 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:36 ----------

aslına bakarsanız metin doğru (ya da düzgün) süzgeçlenirse ve (felsefelenip) anlamlanırsa sizinle biraz önce birleşmiş-temas kurmuş olmaları muhtemel ve siz bunu bilmiyorsunuz

bu herhangi zaman olabilir -bu herkese olabilir

bu alanda bilinçaltı bilinçüstü bilinçdışı -ötebilinç gibi kavramlar yorumlanabilirdi
sanırım bilinçaltının tersi oluyor
ya da bi ölçütte ve ölçekte de kendisi yani bilinçaltı-dışı vb olarakta yorumlaanbilirdi

--
birleşme birleşme olarak düşünülmemeli/yorumlanmamalı çünkü bir varlık yok
ama tam bu değil anlatım çünkü
bilinçaltına indiğinizde/-girdiğinizde sözde- bilinçaltına mı indiniz ya da bilinçaltında-bilinçaltınızda bir varlık mı sizinle bileşti

bilinçüstüyle birleşme-kısa bir saat-
bi an değil ve ne zaman olduğunu- (bilinçüstüyle) iletiştiğinizi biliyorsunuz sadece
teorik olarak bu -yakın
anlatılan bu
başka izaha gerek yok

-bilincin bir bölümü-geleceğe ait olarak süzgeçleniyor
karmaşık ama metin okunursa süzgeçlenir

bilinçüstüyle belirli iletişim
iletişim bizim kalıplarımıza sokuluyor
hey bu anlamlanabilir

---------- Mesajlar Birleştirildi at 20:52 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 20:46 ----------

eğer bilinci zaman olarak (zaman yeri olarak) düzlemlerseniz bu (yukarıdaki) ifadeler oldukça uygundur

eğer bilinci zaman/zaman yeri olarak düzlemlemeyecekseniz heryer aynı olur

düşünmenin bir parçası ve eylemin bir parçası (bilincin arkaplanı ya da parçası olarak) beliren ve oluşan eylemler ve düşünceler görürüz

-orda burda varlık aramıyorsak sevgil ls2 ninde dediği gibi Laura yazdırıyor deriz ve doğrudur

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Kuran'da "hatırla" diye başlayan ayetler vardır. Bu ayetlerde "hatırla" ifadesi neden var diye çok tartışılmıştır. Orada değilsek nasıl hatırlayabilir insan, diye tartışılmıştır fakat ruhun tekamül yolculuğunda farklı hayatları deneyimlemesi sebebi ile geçmişte orada bulunmuş olabileceği düşünülmüştür. O konuşan varlık "gelecekteki biz" ise madem şu an yaşananlara ne gerek var?
Durugörü medyumlar gelecekten haber verir mesela fakat hiçbir zaman bir insanı başka bir varlık olarak gormemislerdir. Tam net de konuşamazlar, değişkendir gelecek seçimlerle her an değişebilir. Biz gölge varlıklarız, geleceğimiz şu an gerçekleşmişse biz neyin mücadelesini veriyoruz, tekamülun ne anlamı kaldı? Bu açıdan o varlık doğru söylemiyor veya tıpkı dünyada çeşit çeşit görüş besleyen insanlar gibi kendi inandığı gerçeği sanki hakikat böyleymiş gibi aktarıyor. Kısacası geçmişten günümüze hiç bir kaynakta böyle bir bilgi yokken bir anda ortaya atılması gerçekçi görünmüyor. O varlığın kendi gerçekliği bu şekilde olabilir fakat hakikat bu değildir.

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
sayın ve sevgili true blue nun bir postunda tekamülü kuş olan agaç ve hayvan olan bitki olarak yorumlarsak demiştik ,Orda bu tekamül aynı anda gerçekleşmişse dersek

bu ufak bir yarıcap

tekamül diyen sizseniz o konu bir açıklamayı hakediyor-başka soruları

ama düşünülmeye başlanmayacaksa -sevgili- digital ne anlamı var -kalır bunun

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Ah bu @true blue'nun ağacı her yerde karşıma çıkıyor. Kuş ağaca ya da bitki hayvana dönüşemez. Tekamül ileri doğrudur yani bitki deneyimi bitmeyen ruh hayvan bedeni kullanamaz. Hayvanda tekamül ediyorsa bitki bedenine dönemez.
Gelecekteki siz ifadesi bence o varlığın yanlış algısını yansıtıyor. O öyle inanıyor olabilir baksanıza true blue da bir ağacın bizi yarattığına inanıyor. Şimdi birisi true blue ile bağlantı kursa true blue da bu düşüncelerini aktarsa o dünya dışı varlık da ağaç bizi yaratmış diye yıllarca düşünse bu hakikat midir? Değildir. Zaman konusu zor bir konu tabii detaylı araştırmak gerekiyor bugünkü bilgilerle netleştirmek mümkün değil.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Kuran'da "hatırla" diye başlayan ayetler vardır. Bu ayetlerde "hatırla" ifadesi neden var diye çok tartışılmıştır.

Kuranın musaflaştırılması üzerine hiç birşeyler okudunuz mu? Kuran musafı üzerinden yorumlar yetersizdir. dine artık inanmamamda elbette kuran musafı olarak elimizde bulunan metinler ve içerikleri etkilidir ancak sadece bu metinler değildir artık dine inanmamamın sebebi. bir çok şey vardır. şimdi anlatmaya kalksam kitap olur :) kısacası demek istediğim şudur; şu anda popüler olmuş ehli kurancıların hayali kurgularına inanmayın dinide sadece kuran musafı sanmayın. bir ayeti alıpta üzerine devasa fikirler inşa etmeyin. ve küçük bir soru; indirdiklerinin değiştirmiş olduğundan şikayet eden Tanrı sizce neden bunları tartışmaları en aza indirecek veya değiştirilmesi zorlaştırılacak biçimde yazdırıp kayda almayı emretmemiştir?

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Kuranın musaflaştırılması üzerine hiç birşeyler okudunuz mu? Kuran musafı üzerinden yorumlar yetersizdir. dine artık inanmamamda elbette kuran musafı olarak elimizde bulunan metinler ve içerikleri etkilidir ancak sadece bu metinler değildir artık dine inanmamamın sebebi. bir çok şey vardır. şimdi anlatmaya kalksam kitap olur :) kısacası demek istediğim şudur; şu anda popüler olmuş ehli kurancıların hayali kurgularına inanmayın dinide sadece kuran musafı sanmayın. bir ayeti alıpta üzerine devasa fikirler inşa etmeyin. ve küçük bir soru; indirdiklerinin değiştirmiş olduğundan şikayet eden Tanrı sizce neden bunları tartışmaları en aza indirecek veya değiştirilmesi zorlaştırılacak biçimde yazdırıp kayda almayı emretmemiştir?

Bakıyorum yeni nikinde farklı bir imaja bürünmüşsün yine:) Eski mesajları okurken çift üyelik dedektörüne takıldığını gördüm.:)

Bu konuda görüşlerimi eski başlıklarda yazmıştım ancak eski mesajlarımı profilimde sınırlı sayıda görebildiğim için kendim bile bulamıyorum.:)

Kısaca özetlemeye çalışırsam;

Ayetler tek dayanağım değil tabii ki. Ayetler ile uyuşan eski metinler ve kendi şahit olduklarım, Kur'an'ın insan eli ile yazılmış olmadığını benim açımdan netleştirmiştir. Kur'an'da çok ciddi bir matematiksel gizem var ve bu matematiksel yapı sebebi ile zaten isteseler de değiştiremezlerdi, değiştiremediler de. Farklı mezhep ya da fikir ayrılıkları Kur'an'ın değişik yorumudur sadece özünü değiştirmez. Herkesin algılaması ve tekamül seviyesi aynı olmadığı için Kur'an'dan anladıkları da çok farklı.

Ayetleri bırakalım bir tarafa, Kasyopya Celseleri'ndeki bazı bilgiler Zecharia Sitchin'in kitaplarında da var. Dünyadan başka gezegenler ve o gezegene uygun yaşamlar mümkündür. Yıldızlarda veya ayda birileri yaşıyor olabilir ve geçmişte bu varlıklara tanrı denmiştir. Bu varlıklar bizden ileri bir teknoloji kullanıyor ve düşünce nakli yapabiliyor. Bu durumda Laura gibi birine ve Ouija tahtası ile kanal açmaya ihtiyaçları yok ki bundan fazlasını çok kolayca yapabiliyorlar. Düşündüklerini senin beynine nakledebiliyorlar. Bu durumda bu celsede konuşan varlık kendini farklı göstermeye çalışan ölmüş biri olabilir. Bildikleri ya da anlattıkları zaten çok eski çağlardan beri bilinen şeyler. Zaman ve boyut konusunda anlattıkları ise çok tanıdık bir bilgi değil fakat bu yine de onu uzaylı ya da gelecekti biz yapmaz. Ouija tahtası ile bağlantı kuran kişinin tekamül seviyesi ne ise bağlantı kurduğu varlık da o seviyedendir. Yani çok gelişmiş bir varlık ile bağlantı kurabilmemiz için bizim de çok gelişmiş olmamız gerekiyor, o durumda da zaten bağlantıya gerek yok bilgiler bize akar yani farkındalığımız artar. "Gelecekteki siz" ifadesi tümüyle varlığın kendi inandığı ya da üstün görünmek için yaptığı bir oyundur.

Konseyden bahsediyor, doğru.
Atlantis karmasının kötü etkilerinden bahsediyor, doğru.
Deneyler ile insan ile dünya dışı ya da hayvan karışımı ırk yaratılmaya çalışıldığını söylüyor, doğru.
Denver Havalimanı'nın altında çok gizli bir araştırma üssü var ve griler denilen varlıklar bu üsse sürekli gelip-gidiyor, doğru.
Dünyayı kertenkelemsi dünya dışı bir ırk yönetmeye çalışıyor-doğru.

Bu bilgilerin bir kısmının doğruluğu dünyanın bir araştırma laboratuvarı olduğu , insanların da çaresiz denekler olduğu anlamına gelmez. Dünyaya hakim olmaya çalışan iki tür varlık grubu var. Bu varlık gruplarının liderlerine birileri Tanrı diyor olabilir, ki demişler de ve diyorlar da fakat bu Allah'ın bilgisi dışında değildir. Allah tüm alemlerin Rabbi yani öğreticisidir. Tüm boyutlar onun hükmündedir. Karanlıklar Prensi ile Işık Eliçisi diye bir ifade vardır. Bu dünyaya hakim olmaya çalışan varlıkların yöneticilerini ifade eder ama asla Allah demek değildir. Yehova da Allah anlamına gelmez. Elohim ya da Eloha da sadece yönetici varlıkları veya liderleri anlatır ama asla Allah demek değildir.

Kısacası Kur'an Allah kelamıdır ve son din-son sözdür. Allah bu bilgiyi yine yönetici bir varlık olan Cebrail ile iletmeyi seçmiştir.

Dünyada yaşayan insanların bilinçli olmaması sebebi ile karanlık güçler hızla yol alıyor. Allah'ın yolundan çıkan ya da dinleri kabul etmeyen sizler de farkında olmadan karanlığı besliyorsunuz sonra da kötülüğe isyan ediyorsunuz, bu ne pehriz bu ne lahana turşusu...

Bu farkındalık zorlama ile oluşmaz. Kişi kendi yolunu kendi çabası ile bulacaktır çünkü bu öyle bir dönem. Dinlerin kötü algısını oluşturan da bu dinlerin mensubu gibi görünen fakat karanlığa hizmet edenlerdir. Dinden insanları soğutmak için türlü iş çeviriyor ve başarıyorlar da ve birileri de bu oyuna geliyor fakat bilen için bu mümkün değildir. Ne kadar çok kan akarsa-kin-öfke-nefret artarsa bu dünyada Karanlık güçleniyor ve çoğu insan da farkında olmadan karanlığı besliyor.

Şunu tüm samimiyet ve dürüstlükle söyleyebilirim ki; dünya sona doğru hızla gidiyor ve bu devir de çok acılı bir şekilde kapanacak. Bugün anlamadığımız o eski metinlerde anlatılan ya da dinlerde bahsedilen yok olan kavimlere bizler de ekleneceğiz. Karanlık asla kazanamayacak fakat beraberinde herkesi de yanında götürecek. (Deccal) Bu sebeple benim beynimi yıkamaları lazım ancak o zaman dinleri inkar edebilirim yoksa asla bildiğimden dönmem. Benim yolum Allah nasip ederse onun yoludur, ötesi yoktur ve ayetler de vazgeçilmezimdir.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Bakıyorum yeni nikinde farklı bir imaja bürünmüşsün yine:) Eski mesajları okurken çift üyelik dedektörüne takıldığını gördüm.:).

o nick imanlıydı .o yüzden bırakalım öyle kalsın. nick değişikliği saklamak gibi gaylem olsaydı bu durum foruma ilan edildiğinde bu nickide değiştirirdim.

Kur'an'da çok ciddi bir matematiksel gizem var ve bu matematiksel yapı sebebi ile zaten isteseler de değiştiremezlerdi, değiştiremediler de.

Kuranın musaflaştırılması ile ilgili birşeyler okusaydınız bu matematiksel gizem saçmalığına zaten değer vermezdiniz. vahiyden musafa giden yolda neler olmuştur azcık okumanız yeterli olur. vahiy hitap mıdır kitap mıdır? kitaplaşmasının bir süreci var ve bunu müslümanlarda kabul ediyor? sahabilerce kabul edilmeyen sureler? sure başındaki besmeleler kuran ayeti mi? fatiha kuran suresi mi? (duadır Tanrı kendine mi dua ediyor) bunun tartışmaları vb. şimdi elimizde bunulan kuranın bu halinin bize nasıl geldiğini bilmeden matematik gizemi 19 gizemi gibi saçmalıklarla bu metinlerin ilahi olduğuna kanıttır demek komedidir. ayrıca öyle bir şey olsa bile komedidir. Tanrı bakterilerden galaksilerden bahsedip kanıt verebilirdi. bilmem kaç yüzyıl sonra ortaya atılacak bu matematiksel saçmalıklar kanıt falan değil inancından kopmak istemeyen insanın çırpınışları veya dinden çıkarı olanların yalanlarıdır... ayrıca Tanrı neden kayıt altına alın emri vermiyor? bunun cevabını alamadım bunun üzerine düşünmeni tavsiye ederim..

neyse Dijital muthiş hayali bir kurgun var. ne diyeceğimi bilemedim. ama şunu bilki inançlar bizi bölüyor. son din dediğin metinler yahudileri lanetliyor hristiyanlarla dost olmayın diyor. sen diyorsun ki aydınlık karanlık felan. neyse ne diyeceğimi bilemedim. esenlikler efenim..

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular